• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır pike mi yoksa dantelli pike mi?

meltemsmh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
4.563
4.160
198
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var kafam çok karıştı..

Annem çeyizi için pike danteli ördü pikocuya verip yaptırmak istiyor. Ben de o tarz pikeleri sevmiyorum yatağıma da örtmek istemiyorum hem kaynanam o tarz bir pike bana yaptırmış. Pikocu 300 tl ye yapıyor bir pikeyi. Ben diyorum ki onun yerine Karaca home dan gelin pike ve nevresim seti alsam.Annem de bu fikrime mantklı dedi hem fiyat olarak da aynı. Sizce çeyizim de illa bulunmalı mı yoksa aynı fiyata bundan mı alsam ? Eki Görüntüle 1014786

canım hangisini kullanırım diyosan onu aldır. alıp evde bi kenarda durcaksa bosu bosuna para. kendi zevkine göre al yada pikocuya yaptır.bana göre ceyizde illa olcak diye bişe yok senin kullanımına bağlı canım. ben de cemil ipekçi butterfly serisinden aldım.

Bende karaca home dan aldım canım :) Kayınvalidemde aynı şekilde bana da yaptırdı ama hazırı daha iyi bence :)) Fiyatları biraz pahalı ama ben o zaman ağustos ayında 700 e almıştım yatak örtümü :))

canım hangisini kullanırım diyosan onu aldır. alıp evde bi kenarda durcaksa bosu bosuna para. kendi zevkine göre al yada pikocuya yaptır.bana göre ceyizde illa olcak diye bişe yok senin kullanımına bağlı canım. ben de cemil ipekçi butterfly serisinden aldım.

güzel günlerde kullan canım..
el işi pikeyi kullanmıcam biliorum ma işe gelinin çeyizinde olsun alayışı var.

Bende karaca home dan aldım canım :) Kayınvalidemde aynı şekilde bana da yaptırdı ama hazırı daha iyi bence :)) Fiyatları biraz pahalı ama ben o zaman ağustos ayında 700 e almıştım yatak örtümü :))

hayırlı olsun canım. yatak örtümü ben de aldım.ekstra bir de pike olayı var bizde onda kararsız kaldım. karaca home pike + nevresim takımları çok hoş . o kadar da pahalı değillerdi benim baktıklarım. sen herhalde yatak örtüsü + nevresim takımı olanlardan aldın ?

Bizde adet olduğu için özelliklede bohçalara koymak için ben diktiriyorum ama dikim haricinde taç ın evlilik setini aldım onun içerisindede pike var.Ama benim diktirdiklerimde baya hoşlar çok beğenio görenlerr bak benzerleri
$80273cd89e1f11e38e5a12aabb63d83c_6.webp$cda7858eadc111e2b46022000a1fb37a_7.webp

günaydın kızlar. annem de tutturdu yapıcam pikocuya diye. ben de kullanmak istemiyorum ama malesef annemi de ikna edemedim. danteller örülmüş sarılmak için bekliyorlar..

günaydın kızlar. annem de tutturdu yapıcam pikocuya diye. ben de kullanmak istemiyorum ama malesef annemi de ikna edemedim. danteller örülmüş sarılmak için bekliyorlar..

Canım bence yaptırsın ama yaptırırken sende git annenle pikocuya ve beğendiğin modelleri ve nasıl yapılacağını tarif et.Şuan eskiye bir dönüş var eski dantelleri modern tarza uygun yapıyorlar ve çok hoş oluyor.Ayrıca yatak örtüsü olarak bile kullanılıyor

Hazır pike bence :16:benim için dantelli süslü bile olmazsa olur düz sade kişinin kullanımına bağlı ben kullanmıycam o yüzden :9:

Bizde adet olduğu için özelliklede bohçalara koymak için ben diktiriyorum ama dikim haricinde taç ın evlilik setini aldım onun içerisindede pike var.Ama benim diktirdiklerimde baya hoşlar çok beğenio görenlerr bak benzerleri
Eki Görüntüle 1015628 Eki Görüntüle 1015629

Bizde de adettir. Benimde şuan 4 takımım var. 1 tanesi tamamen beyaz herşeyiyle. Diğerleri ise pembe, sarı ve açık mavi olacak. Onlarında dantelleri hazır sadece pikocuya verilecek önümüzdeki zamanlarda. Bende hiç sevmiyorum anneme diyorum kullanması zor olur çalışan insanım ama onları günlükte kullanmana gerek yok, özel zamanların için kalsın dedi. Doğum için v.s. El mahkum deyip bende boyun eğdim :31:

Ama abartı olmadığı sürece bende gayet şık duruyorlar. Günlük kullanmak için yeterince nevresim alacağım zaten. Ama bencede bir kızın çeyizinde olmalı bunlar :12:

Kafam iyice karisti te$ekkur ederim hepinize :)

hayırlı olsun canım. yatak örtümü ben de aldım.ekstra bir de pike olayı var bizde onda kararsız kaldım. karaca home pike + nevresim takımları çok hoş . o kadar da pahalı değillerdi benim baktıklarım. sen herhalde yatak örtüsü + nevresim takımı olanlardan aldın ?

Canım valla bi sürü şey almıştım o zaman ben 2 tane nevresm aldm 1 tane yatak örtüsü 1 tanede pike + nevresm gibiydi sedef mi neydi sanrm adıda :))

Adettendir diye, çeyiz sermede gösteriş olsun diye yapılıyor. Benim şuan bi tane var, bi tane daha yaptırmayı düşünüyor annem bende birşey söylemiyorum.
Çünkü biliyor ki anca çeyiz serildiğinde izin veririm, misafire kullanırım falan. Çünkü dantel işini hiç sevmem. :19: Karaca Home'den aldım zaten pike takımını. O yüzden çok dert etmiyorum, anneminde içinde kalmasın diye söylenmiyorum :34:

Adettendir diye, çeyiz sermede gösteriş olsun diye yapılıyor. Benim şuan bi tane var, bi tane daha yaptırmayı düşünüyor annem bende birşey söylemiyorum.
Çünkü biliyor ki anca çeyiz serildiğinde izin veririm, misafire kullanırım falan. Çünkü dantel işini hiç sevmem. :19: Karaca Home'den aldım zaten pike takımını. O yüzden çok dert etmiyorum, anneminde içinde kalmasın diye söylenmiyorum :34:

İyi yapıyorsun :) Çok şükür annem de benim fikrimde artık. Maddi olarak da her ikisini almak bana biraz zor olur. O yüzden vazgeçtim yaptırmaktan :)

Canım valla bi sürü şey almıştım o zaman ben 2 tane nevresm aldm 1 tane yatak örtüsü 1 tanede pike + nevresm gibiydi sedef mi neydi sanrm adıda :))

Maşaallah canım güzel günlerde kullan :)

pike ayrı,yatak örtüsü ayrı cnm ..
hepsinide ayrı ayrı kullanırsın ... :16:

pike ayrı,yatak örtüsü ayrı cnm ..
hepsinide ayrı ayrı kullanırsın ... :16:

Canım şunlardan bahsediyorum. $p7120161.webp . Örtü olarak kullanılıyor genelde. Ama hoşuma gitmiyor.Zaten kaynanam böyl bir takım yaptırmış. bir de benim yaptırmama gerek var mı yoksa hazırlar var çok şık onlardan mı alsam diye kafam karıştı. yatak örtümü de arı aldım zaten.

Canım şunlardan bahsediyorum. Eki Görüntüle 1016113 . Örtü olarak kullanılıyor genelde. Ama hoşuma gitmiyor.Zaten kaynanam böyl bir takım yaptırmış. bir de benim yaptırmama gerek var mı yoksa hazırlar var çok şık onlardan mı alsam diye kafam karıştı. yatak örtümü de arı aldım zaten.

anladım cnm bunları da kullanıyorsun yazın falan ...
benim 5 tane bundan 2 tane yatak örtüm var ..
hepsini dek kullanıyorum demek istediğim;
hepsi lazım sen götür dek kullanırsın diyorumm :36:

anladım cnm bunları da kullanıyorsun yazın falan ...
benim 5 tane bundan 2 tane yatak örtüm var ..
hepsini dek kullanıyorum demek istediğim;
hepsi lazım sen götür dek kullanırsın diyorumm :36:

Maşaallah senin de ne çokmuş :))

Back
X