Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebek yiyecegi pirinç unundan sonra nişastamıdır bunuda sizden duydum nişasta hiç vermedim sorunuzu cevaplayım.
onun yerine tahıllı mama verdim ben hep, yaptıgım çorbalardan verdim akşamları bazen.
iyi olmuş duyduğunuz o zaman, bir arkadaş patates nişastasından filan bahsetmişti o yüzden demiştim neyse.
bu başlıkta hazır mamasız tarfilerden söz ediliyor,siz hazır tahıl maması tavsiye ediyorsunuz
ben genel konuştum arkadaşım pirinç unu vermektense muhallebi kıvamında mamaların daha besleyici oldugunu söyledim her başlıga uygunmu yazmak durumunda insanlar sizin öneriniz ne muhallebi olarak onu merak ettim insanları eleştirmekmi burdaki başlıga uygunmu sizin yazdıklarınız kişisel cevaplar vermişsiniz konuyla hiç alakası yok
şulecim armutu cam rendede rendeleyip 5 dk. haşladığım irmikle karıştırdım. çok güzel oldu baranınannesi başka bir konuda vermişti irmikli meyve tarifini ondan öğrendim. hem tahıl da almış oluyor ve daha doyurucu olur sanırım senin bebiş de yiyebilir mutlaka dene
bu konuyu güncelleyelim. biz de yakında ek gıdalı menülere geçicez. hazır mama vermek istemiyorum mümkün olduğunca. alternatif olarak neler verilebilir. bu başlıkta irmikli meyve püresi falan denmiş. bana mantıklı geldi.