önce bende hazır ağda bantlarıyla alıyordum memnun kalmadım sonra normal ağdaya geçtim.yapamam diyordum ama o kadar kolay oldu ki.hem daha az acı hemde tertemiz.bi dahaki yapmamda acının azaldğını farkettim alıştırmak gerekiyor.şimdi çok memnunum çok rahat hep onu kullanıyorum
kızlar ben 5 senedir hep jiletle alıyorum genital bölgemi. ama artık ağdaya gecmek istiyorum da ağdacıya gitmekten cok korkuyorum hem de utanıyorum..
acaba evde kendim o hazır agda bantlarıyla yavas yavas baslasammı ne dersiniz çok acır mı zorlanır mıyım ? canım ınanılmaz tatlı bıyıklarımı aldırırken bıle zor dayanıyorum.. :2::2:
biraz ayıp ama bişi sorucam kusura bakmayın kıçınızın kıllarını nasıl alıyorsunuz ben jiletle alırken oralarada daldım sanırım ve sonra arkamda bi orman daha çıktı göremiyorum çok da zorlanıorum
biraz ayıp ama bişi sorucam kusura bakmayın kıçınızın kıllarını nasıl alıyorsunuz ben jiletle alırken oralarada daldım sanırım ve sonra arkamda bi orman daha çıktı göremiyorum çok da zorlanıorum
mrb bende kalıp sir ağda aldım duyduğuma göre oda çok güzelmiş ama eritmem için kırmam gerekiyor ne kdr uğraştıysam kıramadım nasıl kırılcağını bilen var mı?:44:
Kuaföre göre değişiyor tatlım bu.Kuaförün nasıl alıştıysa o şekilde alır.Kimisi yüzüstü yatırır sedyeye kendin yanaklarını aralarsın öyle alır,kimisi ayakta eğilmeni ister kimisi de sırt üstü yatarken bacaklarını kaldırtır.peki burayı kuaför nasıl alıyo?yani nası bi pozisyonda duruyosunuz?