hazır ağda bantlarıyla genital bölge temizliği?

jumanji_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
38
0
kızlar ben 5 senedir hep jiletle alıyorum genital bölgemi. ama artık ağdaya gecmek istiyorum da ağdacıya gitmekten cok korkuyorum hem de utanıyorum..
acaba evde kendim o hazır agda bantlarıyla yavas yavas baslasammı ne dersiniz çok acır mı zorlanır mıyım ? canım ınanılmaz tatlı bıyıklarımı aldırırken bıle zor dayanıyorum.. :2::2:

önce bende hazır ağda bantlarıyla alıyordum memnun kalmadım sonra normal ağdaya geçtim.yapamam diyordum ama o kadar kolay oldu ki.hem daha az acı hemde tertemiz.bi dahaki yapmamda acının azaldğını farkettim alıştırmak gerekiyor.şimdi çok memnunum çok rahat hep onu kullanıyorum

evet canım hazır ağda bantlarını tavsiye etmem bende

bence hazır agda bantlarını küçük küçük kes alışana kadar öyle kullan yıllardır agda bandı kullanıyorum sonra epilötör aletiyle üzerinden geçiyorum

sir ağda makinası aldım ben bende sizin gibiydim korkuyordum açıyor diye ama sir ağda ile gayet rahat yaptım ağda bantları kullanışlı değil bence

bence hiç uğraşma hazır ağda bantıyla falan boşuna canını yakma. bnmde senin gibi canım tatlıydı. jilet yapıyodum. sonra düğün yaklaştıkça bni endişe sardı böylemi çıkıcam eşimin karşısına die sonra hazır ağda bantı aldım az daha etimi koparıyodum 3 gün iç çamaşırı giyemedim. cildimde baya hassastır. sonra öbür aya uzattım tüylerimi cesaretimi topladım gittim kuaföre. onlar profesyonel inanki kendimiz kadar acıtmıyolar. vede tertemiz yapıyolar. hiç uğraşma git güvenilir bi kuaföre bence. ben 3 aydır kuaföre gidiyorum yeni evliyim şu anda. tüylerim azalmaya başladı bile.

ben de jiletten sonra ağda bantıyla denedim ilk ağdamı. fakat tüyleri kırıyor. ve çabuk çıkıyor. artık sir ağda kullanıyorum geç çıkartıyor. öncesinde emla sürüyorum

ben 7 sene jilet kullandiktan sonra agda yaptin. Ilk kez biraz zorlardim tenim cok hassas oldugu icin kanadi biraz ama sonradan aisiyorsun. Bide kullar ne cok uzun nede cok kisa olsunyoksa benim gibibos yere aci cekersin. Ama korkma. Azar azarda yapma. Bikerede yapistir cek.. en acisiz yontem bu

Ama iyi bir marka olsun agda. Ben veet kullaniyorum ve sac kurutma makinesiyle isit. Elinle isittigin zaman yeterince isinmiyor iyi yapismiyor, bos yere aci cekiyorsun. Sadece tenine yapisiyor killati cekmiyor.
Yani bant kullanirsan sac kurutma makineside kesinlikle yaninda olsun.

Yıllarca ağd yaptım.asla jilet vurmadım.zaten bacağıma bir kere vurdum.aman yarabbimbir kaşındm anlatamam.Şimdilerde veeet kullanıyorum.Hiçte zorlanmıyorum.Size tavsiyem biraz ağdayla alıştırın.kıllar yumuşasın sonra bant kullanırsınız.

canimmmmm bende hep hep hep jilet kullandim 5-6 yildir....gecen ay agda yapicam artik yeter dedim ve yaptim maalesef yariya kadar dahada asagilara cesaret edemedim hani cok acidi ama dayanilmaz degil bence ki benim canim cok tatli birazcik karardi tenim hasasliktan ama bi dahakine daha rahat olur herhalde buarada 3 hafta oldu hala cikmasini bekliyorum tekrar almak icin ilk agdaya ragmen:78:

biraz ayıp ama bişi sorucam kusura bakmayın kıçınızın kıllarını nasıl alıyorsunuz ben jiletle alırken oralarada daldım sanırım ve sonra arkamda bi orman daha çıktı göremiyorum çok da zorlanıorum

kızlar benim gayet güzel gidiyor bi sorun yok çok memnunum ama ilerde kararmasından çok korkuyorum sizce yapabileceğim bir şey var mı şimdiden?:2::2::2:

bir aynayı yere koyup üstüne çömelerek yapabilirsin çok komik bi cevap oldu ama onun tek çaresi bu ya da dısarıda aldırcaksın agda salonunda

bende memnun kalmadım ancak bacaklarım için kullandım zaten mendille temizlemeyince yapışıyor..
genital bölgemi mahvetti hemde veet almıstm

mrb bende kalıp sir ağda aldım duyduğuma göre oda çok güzelmiş ama eritmem için kırmam gerekiyor ne kdr uğraştıysam kıramadım nasıl kırılcağını bilen var mı?:44:

peki burayı kuaför nasıl alıyo?yani nası bi pozisyonda duruyosunuz?

mrb bende kalıp sir ağda aldım duyduğuma göre oda çok güzelmiş ama eritmem için kırmam gerekiyor ne kdr uğraştıysam kıramadım nasıl kırılcağını bilen var mı?:44:

sert bi yere vurursan kırılıyo bnde bı kere alıp denemıstım özellıkle taş olursa daha ıyı olur sonra bı kaba koyup erıtmıstım.

peki burayı kuaför nasıl alıyo?yani nası bi pozisyonda duruyosunuz?
Kuaföre göre değişiyor tatlım bu.Kuaförün nasıl alıştıysa o şekilde alır.Kimisi yüzüstü yatırır sedyeye kendin yanaklarını aralarsın öyle alır,kimisi ayakta eğilmeni ister kimisi de sırt üstü yatarken bacaklarını kaldırtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…