Kızlar ya bende 5-6 yıldır jilet kullanıyorum ve kılların kalınlığını tahmin edebilirsiniz. Bir kez epilasyon aletiyle üstünden almaya başlayayım dedim yarısına kadar gelebildim inanılmaz acıdı. Veet hazır ağda bandı aldım. İlk kez ağda yapıcağım için çok korkuyorum. Kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? Reglim bitince hemen almak istiyorum cesaretim gelmişken. Bir yardımcı olun.:18::26:
canım ben de bi 10 yıldır falan hep jiletle aldım,bu sene gözümü karattım ve veetin bikini bölgesi için olanını kullandım,4 aydır onu kullanıyorum alıştım artık ,o kadar da fazla acımıyor.üstelik ağdanın verdiği pürüzsüzlük hissi için kesinlikle değer.
Ben bikini bölgesi için olanları ikiye kesip kuallanıyorum,üzerinde elinizle ovuşturarak ısıtın yazıyor ama yetmiyor ,saç kurutma makinesi vasıtasıyla ısıtıyorum.15-20 dakikada bitiyor.eğer çok acıyacağını düşünüyosan sen 4 e böl.çok iyi alıyor.ama veetin bacak için olan bantlarını beğenmedim.onlar hiç almadı bacaklarımı
Canım ben de bi 10 yıldır falan hep jiletle aldım,bu sene gözümü karattım ve veetin bikini bölgesi için olanını kullandım,4 aydır onu kullanıyorum alıştım artık ,o kadar da fazla acımıyor.Üstelik ağdanın verdiği pürüzsüzlük hissi için kesinlikle değer.
Ben bikini bölgesi için olanları ikiye kesip kuallanıyorum,üzerinde elinizle ovuşturarak ısıtın yazıyor ama yetmiyor ,saç kurutma makinesi vasıtasıyla ısıtıyorum.15-20 dakikada bitiyor.Eğer çok acıyacağını düşünüyosan sen 4 e böl.Çok iyi alıyor.Ama veetin bacak için olan bantlarını beğenmedim.Onlar hiç almadı bacaklarımı