Hazal Kaya

pek bi güzelliği yok öle ne güzeller var ayrıca dünkü bölümde Aşk-ı Memnuda bi ara şortluydu ben hayatımda kamera önüne çıkan bu kadar tipsiz birini görmedim gülmediği zamanlar en azından idare edio..bide şu sap gibi yürüyüşünü acilen düzeltmeli....ayrıca boyu bit kadar bacak boyuma ancak gelir bu kız ahahakaydirigubbakcemile3

canım yüzüne bakınca evet çok zayıfmış qibi duruyor ama fiziği çok qeniş özellikle son zamanlarda boyuda dediğin qibi kısa olduğu için çok hoş durmuyor... çok çokta kötü değil tabi ,azıcık verse daha qzl olur :)

kiLoLu deiL bence hoş da bi kız ama giydkLeri çok kötüüü... boyu kısaa zaten mini elbiseLeri giyiyoo daha da kısa duruyoo... birinin bu kızın imajına eL atması lazımkaydirigubbakcemile

Bence çok sevimli ve aynı zamanda güzel...
ama sanırım burnuna estetik yaptırmış... Yanılıyorda olabilirim ama 2. sayfadaki vesikalık gibi duran resimde farklı duruyor burnu...
Herneyse kısacası ben beğeniyorum. son zamanlarda dizideki giydiği kıyafetler ile çok hoş görünüyor göze.

boyu 1.60 civarı sanırım aslında bakıldığında beren saatle aralarında pek yok hazalın düz taban berenin baya bi topuklı giydiği öngörülürse beren için 1.67 deniyor ama kesinlikle değil bence.sadece beren aşırı zayıf olduğu için uzun, hazal da kilolu olduğundan çok kısa duruyor.

yüzü sanki uzun biraz, burnu da uzun en güzel yeri bence gözleri onun dışında hoşuma giden bi yönü yok şortlu hali gerçekten çok kötüydü kesinlikle kilo vermesi lazım ayrıca çok kısa

Çok güzel kız bence sositososito
Çok beğeniyorumalkisalkisalkis
Çok da seviyorum:asigim:
Gözleri, dişleri, cildi, burnu yani yüzü çok hoş, fiziği de çok şeker geliyor bana :)
opuyorumnanaktan

Bence güzel kız ayrıca kilosunda ne var anlamadım
Beren gibi kuru bişey değil en azından hem kilolu sayılmaz ki bence çok tatlı boyu kısa olsada güzelliği ile kendinden uzun olan çoğu kişiyi geride bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…