• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazal Kaya

herkes kızın boyuna takmış ben koyu bir beren hayranıyımdır berenden bi eksiğini görmüyorum açıkçası.
boyu olarak da bi fark yok pek.beren o boyla türkiyenin en güzelleri arasında gösterilirken hazalın niye herkes boyuna takmış ki:)

evet daha etli butlu ve bu tipsiz duruo onda vücutu çok orantısız bi kız...sadece kilo diil yürüyüştede bi bozukluk var sap gibi düzeltmesi lazım tek hoşuma giden yeri gözleri..

aşkı memnunun ilk bölümünde bi merdivenlerden inişi çıkışı yürüyüşü komikti.akannehir
sanırım bilerek öyle yürüyordu çocuk takliti yaptığı için
gencoda siyah saçlarıyla asildi yüzüde tam ortaya çıkmıştı,çok güzel bir yüzü var.
masum bir yüz.nedense ben bu kızı bazen sanem çeliğede benzetiyorum yerimseniben
biraz kilo almış galiba,boyu kısa olduğu için kilo alınca daha yuvarlanmış.
zayıf olsa eminim oda uzun ve daha güzel görünür.yüz hatlarıda öyle kalıyor kilo alsa bile yuvarlanmıyor yüzü.
kendi gözleri yeşil ama bazen mavi lenstte takıyor sanırım.maaşallah diyelim :nazar:

bencede cok cok guzel bır kız Allahım ozene bözene yaratmıss .. aynı bnm yegenıme benzıyor bu arada.. ınce zarıf bır yuzu var..

yüzü uzun old için toplu saç yakışmıyor ama açıkken çook hoş maşallah çok güzel kız öyle k.lolu falan da değil bence gayet normal boyu kısa old .için öyle görünüyor heralde..

Aslında yüzü güzel, ama uzun biraz yani, yanaklarının bir çekiciliği yok elmacık kemikleri falan yok, yani şöyle gülünce yüzünde güller açmıyo tam manasıyla, mesela Adriana Lima gibi.. ınce yüzleri beğensem de biraz itici geliyo bu açıkçası.. Ve hayatımda gördüğüm en orantısız vücutlardan biri.. yani kilosu yanında orantısı yok.. kilosu olabilir fakat eşit dağılmış olabilirdi, küp gibi mi desem bi garip.. o yüzden de o minicik kafası kocaman vücudunda montaj gibi kalıyor..

Gözleri çok güzel, saçlarındaki o siyahtan kurtuldu yaa harika oldu, çünkü çok yapay duruyor kız bembeyaz...Kısacası zarif bi yüzü var,tatlı bir kız..

burnu cok tatlıı yuzude cok guzel ama ufak tefek bayaaa hemde we kılosuda war tombık brz onuda halletse tam super olcak en anzndan kılo werse boyu bukdr ufak durmaz ama yuzu harika

yüzü çok hoşuma gidiyor.:lepi: Fiziği de çok vasat değil. Bence biz televizyonda 0 bedenlik mankenleri gördüğümüzden bize öyle geliyor naniknanik

[ı]kızın neresı kılolu yapmayın allh askına boyu 1.62 ymıŞ pek ınanndırıcı gelmdı ama ndnse hrks boyunun 3-4 cm fazlsnı sÖlÜo bu konuda bı Çok kıŞınınn dÜrst dafranmadıĞını dÜŞÜnÜom:) nese ksnlkle kılolu dııll gÖz rengı mÜkemmel ve bncde sıyah saÇ dahaa Çok yakısıo yÜz Şklnı bnde pek beĞenmıom ama gnl olarak gÜzel bı kıss[/ı]

Back