- 12 Ağustos 2008
- 68
- 0
Canım şimdi eş alsan birbirlerini sevdiler diyelim, bu sefer bir süre sonra dişi olan vefat edecek bu sefer öteki üzülecek. Gene de sen bilirsin.
Ben de muhabbet kuşuma eş alsam mı diye düşünüyorum yavrum çok yanlız. Bizle de ilgilenmiyor bütün gün aynasının önünde oturuyor aynasına bakıyor onu öyle görünce içim acıyor ama bende ne yapsam bilemiyorum. İki kuş biraz fazla olacak sanki sonra bir de yavru yaparlarsa o yavrulara bakamayiz ölürler o da vebal. Bu yükün altına girmekte istemiyorum doğrusu.
kıslar ya 3 gün oldu muhabbet kuşu alalı.pe ötmüyo.acaba ortama alışma evresinimi yaşıyo.bilgi verin sizinkilerde bölemiydi.sonradanmı açılıyorlar:)
evet cnm haklısın dişisi 8 yasında olmasaydı da yavru olsaydı o zaman eş almak olurdu.kafesin tepesine çıkıyo ve çoğu zaman öylece duruyo orda
Senin muhabbet kuşun yavru mu? kaybettiğim mavisim yalnızken bize daha yakındı.4 sene yalnızdı,herseyi o zaman öğretebilmiştik.Eş alınca öyle olmuyo.
Hmm evet canım bayağı ilerlemiş senin kuşunun yaşı artik belki o da yeni bir eş istemeyebilir. O dönemde hafiften yaşlanmaya başlıyorlar. Benim bundan önceki kuşum 8 yaşında artik ögrendiği kelimeleri falan unutmaya başlamıştı.
Benim kuşum 2,5 yaşinda falan. Ama ilk andan itibaren bize alışmadı. Biraz benim de hatam oldu çok fazla ilgilenemedim. Biraz da bazı kuşlar böyle oluyor işte diğerlerine göre biraz yavaş kalıyorlar zeka açısından. Ama biz onu böyle de olsa çok seviyoruz :1rolleyes: hep yanlız olduğu için dedik ki bari eş alalım. Bize de alışmadı yapayanlız yaşamasın dedik. Ama işte o konuda da çekincelerim oluştu sonradan.
arkadaşlar; kardeşim rottweiler cinsi köpek almış. bu ilk köpeği olacak. işyerinde bakacak köpeğe. 50 günlükmüş henüz.
bu köpek hakkında doğruluğuna inandığınız tüm bilgileri benimle paylaşır mısınız? bakımı ve eğitimi için nelere dikkat etmek gerekir?
ekstra bilgi alabileceğimiz site isimlerini özel mesajla bildirirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
yaa kızlar 4 aylık bir köpeğim var ve ben ona tuvalet alışkanlığını öğretemedim
nasıl öğreteceğimi de bilmiyorum bana yardım edin sırf bu yüzden vermeyi bile düşünüyorum ama onu çocuklar ve ben çok seviyoruz devamlı evde elimizde paspasla dolaşıyoruz :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Altın kalplim benim .İnşallah düzelir canım .Sen herşeyi yapmışsın .hırçın kızım bugün ameliyat oldudurumu çok krıtik :Saruboceq:kısırlaştı tamamen içi temizlendi doktorlar içini görünce şok geçirmişler:1shok: o kadar kötüymüş bebişleride varmış ama malesef ölmüşler senağlamatam zamanında yetişmiş yani keşke önceden bana gelseydi keşke:1no2: durumu yarın belli olacak ne olur dua edin:Saruboceq: sağlığına kavuşsun kızım bugün onun için çok önemli :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: