Hayvanseverler Lütfen Buraya - Soru ve Sorunlarını Paylaşın

ne mutlu sana canım.Kocaman bahçesi olan küçük bir ev istiyorum.daha çok sokak hayvanına daha iyi yardım edebilmek için.belki bir gün kimbilir...2 kedim var ve şimdi de bir de sokakta baktığım bir köpek kızım ve bebeleri var.eve getirirsem kıyamet kopar aklım hep onlarda.:a015:

Mavi29 yazdıklarını okudukça senin yerinde olmayı istedim.Benimde hep hayalim bahçesi kedi,köpek,at,tavşan hatta ve hatta ismini bile bilemediğim böceklerle dolu bir arazi.Çok şanslısın demek istedim.
Benide sizin bahçenize alsana lütfeeeen:))))
Hep hayvan sevgisiyle kal...

bende hayvanları çok seviyorum benimde (cillop)yani kaplumbağamın adı,balıklarım ve muhabbet kuşum adıda (casper) en sonunda konuşmayı öğrendi beni çok seviyo bende onu bizimle beraber yemek yiyor benimle birlikte uyuyor ama bir tane de köpeğim olmasını çok isterdim ama köpek bizim burda yasak ama sahilde kedilerim var onları besliyorum seviyorum eşimle hep gider besleriz çok güzel bir duygu bu ya.....)))

Hayvanları bu yüzden çook seviyoruMMMa.sa.s

ayyy bende tam bir hayvanseverim iki tane köpeğim var hera ve şeker.biri alman kurdu biri golden retriever 3.süde yolda:dance: bu bölüm çok hoşuma gitti.buarada mavi29 bigün kızlarımı alıp sana gelmek isterim çünkü atlarada bayılıyorum ama ben senin kadar şanslı deilim malesef:1no2: ne mutlu sanaa keyfini çıkar:içelim:

Benim de kediciğim ZİLLİ annem kabul etmediği için erkek arkadasımda.Cok tatlı bi de sokakta beslediğim,sevdiğim kediciklerim var onları da cok sevıyorum onlar da benimm:))))

ben bugün o kadar üzgünüm ki, arkadaşlar bir buçuk ay önce evlendim, bir kedim vardı ve evlendikten sonra kedime annem bakmaya başladı, ama kendisi rahatsız olduğunan çok istemesine karşın kedimi bugün barınağa verdi, sabahtan beri ağlıyorum ona orada nasıl bakacaklar diye, lütfen bakamayacağınız hayvanları evinize hiç almayın, benim hatama düşmeyin.

hayvanları çoooook seviyoruum özellikle köpekleri.benimde ikitane kızım var.sokaktaki hayvanlara yardım etmeyi okadar istiyorumki elimde olsa cadde cadde gezip elimle beslerim hepsini.sevgiye muhtaç onlar ya çok üzülüyorum düşündükçesenağlama

Yavrularınıza uzun ömürler dilerim:asigim:

Bende sokaktaki hayvanları gördükçe içim acıyor. İşim ve evimin çevresindekileri besliyorum zaten ama keşke hepsine birden elimizi uzatabilsek:çok üzgünüm:

köpeklerım cango konto ve bozo:asigim:
kedim pamuk:asigim:
ıkı balıgım bı kusum var.:asigim:. benı de alır mısnız?:1hug:

benide aranıza alırmısınız,10 tane muhabbet kuşum.bir tane kabluşum(tıfıl)birde kedim kızım(miya) var.Hayvanları çok seviyorum ellimden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

şutarafagittibu kadancıkmı hayvan severler.benim kızlarımın isimleride hera ve şeker teyzeleriii a.s

Bütüün hayvanları çok seviyorum amaa......a.s
Özellikle kedi ve köpeklere bayılıyorum.........yavru köpeciklere....
Kedilerin heer türüne ba-yı-lı-yo-rum.....CADIARZU
Elimde olsa sokaktaki aç kalmış olanların hepsini doyurmak istiyorum ama...Şenizelimden geldiği kadar yapabiliyorum işte......sengözlerimebaksanab
Keşke herkes duyarlı olabilse azcıkda olsa...fisfisfis

Burdaki hayvansever arkadaşlarımada çok teşekkürler ediyorum....a.s.

bende hayvanları çok severim kuş çok baktım şimdi balıklarım var birde köpeğim vardı ama apartmana taşınınca vermek zorunda kaldım aklıma gelince içim acıyor gene köpek istiyorum evim bahçeli tek sorun eşim hayvan sever değil anlaşamıyoruz bu konuda ama ben inatla alıcam vede bakıcam sokaktaki hayvanları da beslemeyi çok severim bu hayvan sevgisi babamdan kaldı bize mirasıdır ufaktan alıştırdı koynumuzda büyütürdük kedileri köpekleri canım babam sağolasın bende çocuklarıma aynı sevgiyi aşıladım:dance:

benimde evde 9 muhabbet kuşum,2 kablumbam ve birde kedim ver kızlar .Hayvanları çok ama çok seviyorum.Kalmış yemekleri dışardaki köpeklere götürüyorum mümkün olsa sokakta hayvan bırakmam ama ne mümkün.Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim arkadaşlar:sm_cool:

slm arkadaşlar benim de bu güne kadar bir sürü bebeğim oldu. hayvan demek garip geliyor çünkü onlar benim bebeğim gibiler. şimdi sadece bir terier oğluşum var yanımda. keşke daha fazlasını alabilsem ama oturduğum daire çevre bakımından hiç müsaid deil. hayvanları sevmeyenlerden nefret ediyorum onlar yüzünden çok sorun yaşadım. bu bebekler sevilmezmi ölürüm hepsine ben :)

slm arkadaslar benimde 4 yasinda bir alman kurdum var queen, 2 yasinda terierim var çıtır(avatardakı onun resmı:)) birde kusum var oda fistik. suan okudugum icin kopeklerimdan ayriyim malesef annemde duruo ama her firsatta gidiyorum ayri kalmak cok zor oluo

arkadaşlar ben de köpekleri çok seviyorum, bi köpeğim olsun çok isterdim ama acayip korkuyorum hayvanlardan. kedilerden de korkuyorum mesela. yakın bi arkadaşımın kedisi var, ben gidince bi odaya kapamak zorunda kalıyo. sanırım küçükken "yaramazlık yapma, şu köpek seni ısırır" falan diye korkutulmuşum. nasıl yenebilirim peki? tavsiyesi olan var mı? ilerde köpek almak istiyorum, tabi korkumu yenemezsem aslaaa alamam :çok üzgünüm:

blur cuğum sen hayvanlardan değil insanlardan kork onlardan insana hiçbir kötülük gelmez hayvan besleyen arkadaşlarım bu düşüncemde bana katılacaklardır bir hayvana sahip olmak çok güzel birşey ve insanlar için en büyük terapi sen bu korkunu yenmek için önce yeni doğmuş yavruları yavaş yavaş okşayıp kucağına alarak ilk adımı atabilirsin sonra devamı gelir zaten

Barcman Arkadasima Katiliyorum. Blur Yavru Kopeklerle Baslayabilirsin. Mesela Benm Kopeklerimden Citir Bir Cok Kisiye Kopek Sevgisi Saglamistir. Kopeklerden Korkupta Citir Sayesinde Kopek Sevgisi Kazanan Cok Tanidigim Var Cevremde. Hem Kopeklere Alistinmi Inan Kopeksiz Gecen Yillarina Uzulursun Bence. Insanlarin Psikolojisini Bile Olumlu Etkiliyor Bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…