- 18 Şubat 2007
- 2.893
- 2
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız? benim de bir dalmaçyalım var..köpişimi ve bütün hayvanları çok seviyorum..ayrıca yanımda mutlaka sokak köpişleri için kraker bulundururum gördüğümde onlara vermek için..
merhaba:) ben de bütün hayvanları severim hiç ayırmadan bugüne kadar sadece muhabbet kuşu,balık,su kaplumbağası besledim ama artık köpeğim olsun istiyorum..malesef apartmanda oturuyorum ve apartmanda köpek beslemek yasak.kışa doğru taşınma ihtimalim var bahçeli evde yaşamam çok zor ama en azından köpek yetiştirebileceğim bir apartmanda oturmak istiyorum..
çok üzülüyorum ya neden köpek beslemek yasak ki gizli gizli almayı bile düşündüm..sokaktaki köpekleri besleyip seviyorum ama ben 24 saatimi geçirecek doya doya öpüp sarılacağım bir köpeğim olsun istiyorum artık..yıllarca bunun özlemini çektim bu aralar daha da depreşti bu hasretim.gölbaşında hayvan barınağı varmış nasıl bulabileceğimi bilen varsa bir gün de gidip oradaki hayvanları sevmek istiyorum..hepnize dostlarınızla mutlulkalar dilerim inşallah benim de bir gün olur..