Hayvanseverler Lütfen Buraya - Soru ve Sorunlarını Paylaşın

benim oğlum 4 yaşında ve çok hırçın neden oğlunu anlatıyorsun diceksiniz ben oğluma köpek almayı düşünüyorum ve alıcam çocuklar üzerinde çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum bakımınıda ona bırakıcam çocuklar ve hayvanlar arasında çok güzel bir iletişim olduğunu biliyorum

evet ya birgün çok param olsun bende bir barınak açmak isterim çünkü bana göre şu dünyada menfatsiz ve nankör olmayan tek varlıklar hayvanlar kedilere nankör diyenlere çok kızıyorum bence 2 ayaklı nankörlerden korkmalı (sözüm meclisten dışarı canikolarım) babamlarda bir kangalımız dost var birde sapık kuşumuz şakir eşim ve benimde degerlimiz alaman kurdu tarçınımız hayvanları sevelim arkadaşlar " HAYVAN SEVMEYEN İNSANLARI SEVMEZ" (klişe bir laf ama olsun)

merhabalar.benimde iki tana çok şeker kedim var.elimde olsa daha birçok kedim olsun isterim.tabi diğer hayvanlarıda çok seviyorum.birçok kuş,ördek,balık besledim.inanılmaz sevimli varlıklar.çok stresli bir hayatım var ama onlar bana terapi gibi oluyor.şirinlikleri herşeyi unutturuyor. çevremde benim kedilerimde dahil hayvanlara yaratık gibi bakan insanlar var.bende onlara yaratık gibi bakıyorum ve zarar verenlere sinir oluyorum.bu şirin şeylere nasıl kıyabiliyolar anlamıyorum gerçekten. burda hayvanseverlerle olmak çok güzel o yüzden:1hug:

slm arkadaşlar maşallah hepinizde hayvan sevgisini görünce yüreğim kabardı .mavi canım bi kaç resim koyarmısın özellkle atlarının resmini istiyorum ...ben hayvanlara eziyet edenlere dayanamıyorum ..onları gebertmek istiyorum .. yazık ağızları var dilleri yok canlarımın ..insanlar gibi nankör ve bencil değiller daha söylenecek o kadar çok şey var ki sizde bunları biliyosunuz zaten ...benim 2 kedim ve birde köpeğim var .. fakat apartmanda kimse istemedi ses yapıyolar diye şimdi annemdeler aynı şehirde olmadığımız için yılda bi kaç kez görebiliyorum ..birde evimde muhabbet kuşum var benim arkadaşım gibi ...

Ben özellikle burdan annelere seslenmek istiyorum..

lütfen çocuklarınıza hayvan sevgisini verin,çocukları onlardan uzak tutmak onların da birer canlı sevgiye muhtaç,savunmasız olduklarını unutmayın..

11-15 yaş arası çocuklar sokaklarda türlü türlü işkenceler yapıyorlar kedilere,köpeklere ben elimden geldiği kadar engel olmaya çalışıyorum ama bu benim tek başıma yapabileceğim bişey değil...

Burdan kaç kişi sesimi duyar bilemiyorum,umarım duyanlarda daha duyarlı olur ve çevresindekileri de duyarlı olmaya çağırır..

selam kızlar nasılsınız? benim de bir dalmaçyalım var..köpişimi ve bütün hayvanları çok seviyorum..ayrıca yanımda mutlaka sokak köpişleri için kraker bulundururum gördüğümde onlara vermek için..

selam kızlar nasılsınız? benim de bir dalmaçyalım var..köpişimi ve bütün hayvanları çok seviyorum..ayrıca yanımda mutlaka sokak köpişleri için kraker bulundururum gördüğümde onlara vermek için..

harikasın bende tıpkı senin gibiyim birde yollarda çöp kutularının kapaklarını açarımki kediler faydalansın bir gün yakalanacağım ama bakalım ne zaman

Hepinize merhaba;
ben de sizler gibi hayvanları çok seviyorum,15 yıl muhabbet kuşu besledim,şu anda ise akvaryum ve balıklarımn var:)

benim dün yaşadığım ufak bir şeyi yazmak istiyorum dün komşumun camlarını takmaya geldiler 30 yada 35 yaşında bir bey di benim oğlumda 4 yaşında ilgi gösterdiki adam onun yanına gitti konuştular tabi giderken oğlumun eline bir sapan vermiş ben fark etmedim kızım görmüş neyse komşumunda 10 yaşında oğlu var onlar dışardaydılar komşumun oğlu sapanı benim oğlumdan almış taş koymuş lastiğe kuşlara doğru hedef alıyor benim kızımda görmüş camı açmış bağırmış oğlumu çağırmış oda kuş avlıyoruz demiş kızımda günah hayvanlara zarar verilmez demiş neyse komşumun oğluda duyunca sapanı sinirle fırlatıp atmış oğlumu eve aldık ablasıda bende konuştuk bu komşum oğluna hayvan sevgisini aşılayamamış ben çok üzüldüm her canlının yaşamaya hakkı var CADIARZU

merhaba benimde 3 aylık sibirya kurdu kızım leydi var benim herseyim o benide aranıza alırmısınız

benimde çok tatlı mı tatlı 3yaşında siyah dobermanım var.. adıda CİCİ.. yerimseniben
geçen ay tam 12tane yavrusu oldu..ama maalesef 6tanesi öldü..senağlama ve geriye 6 tane bebiş kaldı.. onlarıda yawaş yawaş isteyen ve bakabilecek arkadaşlarıma veriyorumm.. ama sanırım bitane kahverengiyi ben alıcama.s

Merhaba, benim de yaklaşık 20 gündür minik bi Tedim var:nazar:, ben de size katılmak istiyoruma.s. Bu arada dikkatimi çeken bişiy var, onu yazmak istiyorum; geçen gün kapı çaldığında Tedi kucağımdaydı ve o şekilde kapıyı açtım, karşı dairenin kapısı da açıktı ve karşı dairedeki şahıs(erkek) ters ters baktı 'züppe' der gibi, özellikle Tedi'ye baktı. Sonraki gün veterinerden yürüyerek geldik, Tedi kafesindeydi (bu arada kafes deniyor değil mi?), yine bazı insanlarda aynı ifade, özellikle sürekli konuştuğum bi bayan öyle bi baktı ki! Tabi gülümseyenler ve 'içinde ne var' diye soranlar da oldu -özellikle sokaktaki çocuklar- ama pek çok kimse ters ters baktı hani 'züppe ya da şımarık' der gibi.:eek:klava: Bazı insanlar nasıl böyle sevgiden yoksun ya da kalın kafalı olabiliyor gerçekten anlamıyorum. Sonuçta ben hayatımı bi canlıyla paylaşıyorum, bi arkadaşımın dediği gibi 'koşulsuz sevgi', bazı ünlülerin yaptığı gibi pırlanta tasma takıp gösteriş yapmıyorum:eek:klava: Uzun oldu farkındayım ama; insanlar gıcık ettiler, ben de paylaşmak istedim, eminim sizin de benzer şeyler başınıza gelmiştira.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

E Hadi bakalım bende geldim hayvanseverler arasınaa.s. ben de hep kuş besledim bugüne kadar. Saka, Muhabbet ve Kanarya kuşlarım oldu. 12 yaşımdan beri besliyorum. Saka kuşlarına özel bir sevgim var. bu kuşu beslemezsem hayatımda bir boşluk olur gibi geliyor. kedileri de çok seviyorum. ama evde besleyemiyorum. çalıştığım için zor olacak ve alerjim var. dışarıdaki kedileri sevmekle yetiniyorum. bahçeli bir evim olursa kedi, köpek, tavuk, balık beslemek istiyorum. a.s

kızlar bu arada kuş besleyen yok mu özellikle saka kuşu. besleyen varsa mesajlaşmak isterim:sm_cool:

yok galiba :KK43:

Son düzenleme:
merhaba:) ben de bütün hayvanları severim hiç ayırmadan bugüne kadar sadece muhabbet kuşu,balık,su kaplumbağası besledim ama artık köpeğim olsun istiyorum..malesef apartmanda oturuyorum ve apartmanda köpek beslemek yasak.kışa doğru taşınma ihtimalim var bahçeli evde yaşamam çok zor ama en azından köpek yetiştirebileceğim bir apartmanda oturmak istiyorum..
çok üzülüyorum ya neden köpek beslemek yasak ki gizli gizli almayı bile düşündüm..sokaktaki köpekleri besleyip seviyorum ama ben 24 saatimi geçirecek doya doya öpüp sarılacağım bir köpeğim olsun istiyorum artık..yıllarca bunun özlemini çektim bu aralar daha da depreşti bu hasretim.gölbaşında hayvan barınağı varmış nasıl bulabileceğimi bilen varsa bir gün de gidip oradaki hayvanları sevmek istiyorum..hepnize dostlarınızla mutlulkalar dilerim inşallah benim de bir gün olur..

slm canım bende cok köpek istiyordum aldıkta ama bakımı zor evde cocuklarımda var vermek zprunda kaldık kaniş cinsi beyaz biköpekti cok güzledi ama cok havlıyor apartmadakiler rahatsızoldular o yuzdende verd,ik
cokta akılıydu dışarıya cıkıyor ihtiyacını görüp eve geri gelirdi ay canım özledim yaaaa

melis80 benimde bir dalmaçyalım var 10 yaşında..
onu çok seviyorum..biricik kızım ve dostum..
eve geldiğimde onunla oynamak bütün stresimi alıyor..
umarım seninde en kısa zamanda bir köpişin olur canım...
dileklerin ve hayvan sevgin için teşekkürler...

merhaba, benimde kedilerim var ve resmimdende anlaşılacağı üzre favorim biricik masum kelebeğim Müezza :))) tırmalamayı bilmeyen fazla yükseğe zıplayamayan kavga nedir anlamayan masum bir mawmaw, iki dileğim var şu hayatta birincisi bütün bebekleri,çocukları ve hayvanları koruyan acı çekmelerinie fırsat vermeyen bir sistemin dünyaya hakim olması, ikinciside anne olabilmek...

benimde 4 yaşında boxer oğluşum var,Hayatımda gördüğüm en cana yakın varlık,koşulsuzca seviyoruz birbirimizi,insandan daha insan o benim herşeyim..o geldikten sonra gerçek sevgiyi merhameti daha iyi anladım..

Çok tatlı bi kaplumbağam var ayak seviyo hemen üstüne çıkıp kuruluyo arada bir ısırıyoda tabiii onu çok seviyorum ( tüm hayvanlarıda):asigim: Şeniz

slm mavi benimde 2 köpeğim bir kaplumbagam balıklarım var hayvanlara deger veriyorum koruyorum

X