Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir saat kadar önce çok canımı sıkan bir olay yaşadım. İşyerimden çıkarken otoparkta bir adamın küçük bir köpeğe şiddette vurduğunu gördüm. Hayvan beyaz renkliydi. Başta sokak kedisi sandım. Görür görmez adama “Sen napıyorsun. Kediyi tekmeliyorsun” dedim. Adam “Terbiye ediyorum” dedi. Ben de “Sen önce kendini terbiye et. Sakın bir daha buranın önünden geçme” dedim. Biz münakaşa ederken kedi sandığım köpek kaçtı. Ben arabaya, adam yoluna devam etti. Olaylara tanık olan ama hiç ses çıkarmayan eşim “Herşeye salça oluyorsun. Ya sana karşılık verse, küfür etse başımız belaya girecekti. Ayrıca o kedi değildi, köpekti. Adamın kendi köpeğiydi” dedi. Bu laf üzerine aramızda kavga çıktı. Ben de “Mesele kedi ya da köpek değil. Küçük bir hayvana şiddet uygulaması. Adamın kendi köpeği olması meseleyi hafifletmiyor. Arıyorsun hayvan haklarını köpeği alıyorlar” dedim. Adamın kendi köpeği olduğunu bilseydim o dakikada polisi arardım. Şimdi bir de pişmanlık yaşıyorum. Yarın kamera görüntüleriyle karakola şikayetçi olmaya gideceğim.
Eşim benim hakkımda tehdit hakaretten önceden verilmiş bir karar olduğu için ete süte bulaşmayalım kafasında. Ama bende yapı itibariyle haksızlığa gelebilen bir kadın olamadım.
Sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor. Karakola gitsem takip ederler mi? Adam bu çevrede oturan biri anladığım kadarıyla. Bir daha gördüğümde takip edeyim, hayvan haklarına mı şikayet edeyim. Ne dersiniz?
Eşim benim hakkımda tehdit hakaretten önceden verilmiş bir karar olduğu için ete süte bulaşmayalım kafasında. Ama bende yapı itibariyle haksızlığa gelebilen bir kadın olamadım.
Sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor. Karakola gitsem takip ederler mi? Adam bu çevrede oturan biri anladığım kadarıyla. Bir daha gördüğümde takip edeyim, hayvan haklarına mı şikayet edeyim. Ne dersiniz?