Hayvan severler bir bakar mısınız ? Bir imza sadece

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
Aşağıdaki linkten imza atabilirsiniz.

Manisa Turgutlu Hayvan Barınağı’nda hayvanlar berbat durumda.

Açlıktan yavrularını yemek zorunda bırakılıyorlar. Birçok hayvan hastalıklı, çaresiz, bakımsız ve muhtaç durumda…

N’olur kampanyayı imzalayıp, bu hayvanları çaresiz bir şekilde ölmekten kurtaralım.

Belediye bir veteriner tahsis etsin ve acilen barınaktaki şartları düzeltsin. Hayvanların bu haline sessiz kalmayalım!

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı
    Cengiz Ergün
  • Turgutlu Belediye Başkanı
    Turgay Şirin
https://www.change.org/p/manisa-da-bulunan-barınakta-hayvanların-bu-haline-sessiz-kalmayalım?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=600248&alert_id=ADRYYPQAfG_Ce3InF0xhaEAggQTyhqycup+859b8NqGqNX6ve/FocaGKFQ6Lw61IkP4XcV9mViM

VEEE SONUÇ ALINDI : 22 Tem 2016 — Manisa'da bulunan hayvanlarin haline sessiz kalmayalım dedik ve başta Başkan Turgay ŞİRİN olmak uzere butun yetkililer bu duruma sessiz kalmadi. Hayvanseverler olarak cok teşekkür ediyoruz. Butun barinaklara örnek davranışından dolayı tebrik ediyoruz. Bu canları ve bizleri cok sevindirler. Muhtesem sonuc verdi.....

Son düzenleme:
Ben imzalamıştım bunu. Keşke Manisadan da bir hayvansever olsa bize son durum hakkında bir haber verse. Çok üzüldüm. Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine umarım bu konuda bir şeyler yapılır.

Lütfen lütfen kimse konuyu kiblemesin de kapanmasın.

Ben imzalamıştım bunu. Keşke Manisadan da bir hayvansever olsa bize son durum hakkında bir haber verse. Çok üzüldüm. Şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine umarım bu konuda bir şeyler yapılır.

Lütfen lütfen kimse konuyu kiblemesin de kapanmasın.
evet ben de inanılmaz üzüldüm
bir de bu organizasonların istenilen hedefe ulaştığına bazen haber kanallarında şahit oluyorum
o yüzden buradan da paylaşmak istedim

Aşağıdaki linkten imza atabilirsiniz.

Manisa Turgutlu Hayvan Barınağı’nda hayvanlar berbat durumda.

Açlıktan yavrularını yemek zorunda bırakılıyorlar. Birçok hayvan hastalıklı, çaresiz, bakımsız ve muhtaç durumda…

N’olur kampanyayı imzalayıp, bu hayvanları çaresiz bir şekilde ölmekten kurtaralım.

Belediye bir veteriner tahsis etsin ve acilen barınaktaki şartları düzeltsin. Hayvanların bu haline sessiz kalmayalım!

Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı
    Cengiz Ergün
  • Turgutlu Belediye Başkanı
    Turgay Şirin
https://www.change.org/p/manisa-da-bulunan-barınakta-hayvanların-bu-haline-sessiz-kalmayalım?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=600248&alert_id=ADRYYPQAfG_Ce3InF0xhaEAggQTyhqycup+859b8NqGqNX6ve/FocaGKFQ6Lw61IkP4XcV9mViM
Teşekkürler.Böyle bir platforma taşıdığın için.Haberim bile yoktu.

Ben de imzaladım.

Hiç mi kafa yok bu insanlarda? İlgilenmeyeceksen ne toplayıp kapatıyorsun? Zavallıcıklar, serbest olsa daha iyi yaşamları olurdu.

İmzaladım.
Bir an evvel şartlar iyileştirilir umarım.
Ve konuyu buraya taşıyıp fark etmemi sağladığınız için teşekkürler.

X