- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- Konu Sahibi Buzz Lightyear
-
Hayvanlar benı de sevıyor sayısız kedı kopek kus aklına ne gelırse her hayvanı besledim. Ama bır gun beslemek için yanlarına hergun gittigim 8 yane sokak köpeğinin saldırısına uğradım bacaklarımda hala yaralar var yediğim iğneler de cabası . Huyunu bilmediğin hayvana tam olarak güvenmemek gerektıgını acı bi şekilde öğrendim maalesef . Ha ilerde yıne sahiplenıp evde besleyecegım ama dediğim gibi daha güvenli bir sekılde.Hayvanlar beni seviyor. Hic sorun yasamadim 4/ayaklilarlA
Geçmiş olsun, bu gibi durumlarda önce uzaktan kendinizi savunup koruyabileceğiniz bir yerden seslenin köpeklere, kuyruk sallayıp sevindiklerini belli eden hareketler yaparlarsa yaklaşın, bazen köpek çetelerinin başındaki alfa köpek agresif bir dönemde olabiliyor, alfa havlayıp saldırıya geçerse tüm çete saldırır.Hayvanlar benı de sevıyor sayısız kedı kopek kus aklına ne gelırse her hayvanı besledim. Ama bır gun beslemek için yanlarına hergun gittigim 8 yane sokak köpeğinin saldırısına uğradım bacaklarımda hala yaralar var yediğim iğneler de cabası . Huyunu bilmediğin hayvana tam olarak güvenmemek gerektıgını acı bi şekilde öğrendim maalesef . Ha ilerde yıne sahiplenıp evde besleyecegım ama dediğim gibi daha güvenli bir sekılde.
Haklısınız önce nabız ölcmek gerek. Benım oturdugum yere yakın bır bolgedelerdi sureklı haftasonları bazen de haftaiçi gıder beslerdım ama ne olduysa bırden saldırdılar. Saldırıdan sonra barınagı aradim piknık yapmaya gelen ınsanlara cocuklara saldırmasınlar dıye. Sımdı barınaktalar cok şükür guzel bır yerdeler . Büyük ihtimalle sizin dediğiniz gibi ters bir dönemlerine denk geldı son gidişim sağlık olsun cok tesekkur ederim.Geçmiş olsun, bu gibi durumlarda önce uzaktan kendinizi savunup koruyabileceğiniz bir yerden seslenin köpeklere, kuyruk sallayıp sevindiklerini belli eden hareketler yaparlarsa yaklaşın, bazen köpek çetelerinin başındaki alfa köpek agresif bir dönemde olabiliyor, alfa havlayıp saldırıya geçerse tüm çete saldırır.
Alfa köpeğin tepesinin attığı bir ana denk gelmişsiniz, normalde agresif bir karakterde olup her gittiğinizde saldırıya geçmiyorlarsa mülayim bir çetedir ama işte sokakta olup da kendilerini korumak zorunda kaldıklarından bazen tutarsız hareket edebiliyorlar.Haklısınız önce nabız ölcmek gerek. Benım oturdugum yere yakın bır bolgedelerdi sureklı haftasonları bazen de haftaiçi gıder beslerdım ama ne olduysa bırden saldırdılar. Saldırıdan sonra barınagı aradim piknık yapmaya gelen ınsanlara cocuklara saldırmasınlar dıye. Sımdı barınaktalar cok şükür guzel bır yerdeler . Büyük ihtimalle sizin dediğiniz gibi ters bir dönemlerine denk geldı son gidişim sağlık olsun cok tesekkur ederim.
Her gittiğimde kosarak yanıma gelır sarılır kendılerını sevdırırlerdı bu sefer alfa bey gergindi demek kı :) Çok teşekkür ederim Mune hanım sevgiler :)Alfa köpeğin tepesinin attığı bir ana denk gelmişsiniz, normalde agresif bir karakterde olup her gittiğinizde saldırıya geçmiyorlarsa mülayim bir çetedir ama işte sokakta olup da kendilerini korumak zorunda kaldıklarından bazen tutarsız hareket edebiliyorlar.
Tekrar çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?