Hayvan hakları, lütfen kanuni bilgisi olanlar yazsın.

polise haber verin hayvanın korkunç sesleri geliyor biz bir komşusuyuz diye eve baktırın, polisle de kimliğinizi gizleyerek açıktan konuşun anlatın olayı.pitbull la ilgili kanunlar da ağır zaten.

polise haber verin hayvanın korkunç sesleri geliyor biz bir komşusuyuz diye eve baktırın, polisle de kimliğinizi gizleyerek açıktan konuşun anlatın olayı.pitbull la ilgili kanunlar da ağır zaten.
Ben yavruyA yuva bulalım , barinağa düşmesin istiyorum. Düzgün , bahçeli evde bakacak varsa yazsın. Takipçisi olacağız. Yuvalandircagiz.

Guvenlik kamerasi var zaten. Ama pitbull beslemek de yasal değil.
Tamam zavallı köpeciğe yardım etmek istiyorsunuz ama sizin yaptığınız anlaşılır ve komşunuzla karakolluk olursunuz, bir başkasına ait evcili çalmak suç, en kötü şartlarda bakıyor olsa da siz suçlu çıkarsınız, adam sizi dava eder, hayvanın kötü şartlarda yaşadığını fotoğraflayarak video çekerek belgeleyip tv kanallarının ihbar hatlarına, sosyal medyada gönüllü hayvanseverlerin sayfalarına yollasanız adamın kapısına dayanıp gayet legal yollarla alırlar zavallıyı, hem adam başka köpek getirip perişan etmekten vazgeçer belki böylece.

Back
X