- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 53
- 44
- Konu Sahibi Buzz Lightyear
Umarım, yoksa karakolluk olacağım.Kıyamam yaa yazık... bilmiyorum ki turkiyede şartlar nedir, umarım bi çözüm bulursunuz yavrucağı kurtaracak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım, yoksa karakolluk olacağım.Kıyamam yaa yazık... bilmiyorum ki turkiyede şartlar nedir, umarım bi çözüm bulursunuz yavrucağı kurtaracak
Buraya gelişmeleri yazarsanız sevinirim... dikkatli olun lütfenYanindaki daire boş, anahtari aldim emlakcıdan. Sinsi sinsi gireceğiz ssbah.
Bence cok tehlikeli ya yakalanirsaniz.Basiniz derde girer.Birde durduk yere hirsiz damgasi yemeyinYanindaki daire boş, anahtari aldim emlakcıdan. Sinsi sinsi gireceğiz ssbah.
Bence böyle tehlikeli şeyler yapmayın yetkililere haber verinYanindaki daire boş, anahtari aldim emlakcıdan. Sinsi sinsi gireceğiz ssbah.
Guvenlik kamerasi var zaten. Ama pitbull beslemek de yasal değil.Bence cok tehlikeli ya yakalanirsaniz.Basiniz derde girer.Birde durduk yere hirsiz damgasi yemeyin
Ama yakalanırsanız sizin yaptığinizin yaninda onun beslemesini bir tutmazlarGuvenlik kamerasi var zaten. Ama pitbull beslemek de yasal değil.
Kesinlikle yazacağım. Ne olur dua edin şu yavru kurtulsun. Nefes alan hicbir canlı şu firtanada bunu yasamamalı.Buraya gelişmeleri yazarsanız sevinirim... dikkatli olun lütfen
Evt haklisiniz ama yakalanirsaniz sizde suclu cikarsiniz.O yuzden diyorum.Kopegin haline bende acidim ama adam belali diyorsunuz.Haberlerde neler goruyoruz.Cok piskopat insan var. Kamerada varmis olaylar buyumesin ama tabi siz bilirsinizGuvenlik kamerasi var zaten. Ama pitbull beslemek de yasal değil.
Bunun idam ederlerse bile umrumda olmaz. Esimin başı belaya girmesin diyee sabahı bekliyorum zaten.Ama yakalanırsanız sizin yaptığinizin yaninda onun beslemesini bir tutmazlar
Peki hayvani siz mi besliceksiniz alirsaniz.Cok tehlikeli degil mi yaBunun idam ederlerse bile umrumda olmaz. Esimin başı belaya girmesin diyee sabahı bekliyorum zaten.
tehlikeli de insanlar dahatehlikeli . Ben bakamam kedi var. Cocuk var ama sokakta koymayiz. Yuva bulanaa kadar yoldas oluruz.Peki hayvani siz mi besliceksiniz alirsaniz.Cok tehlikeli degil mi ya
Ben yavruyA yuva bulalım , barinağa düşmesin istiyorum. Düzgün , bahçeli evde bakacak varsa yazsın. Takipçisi olacağız. Yuvalandircagiz.polise haber verin hayvanın korkunç sesleri geliyor biz bir komşusuyuz diye eve baktırın, polisle de kimliğinizi gizleyerek açıktan konuşun anlatın olayı.pitbull la ilgili kanunlar da ağır zaten.
Yanınızda yiyecekde goturun ne olur olmaz zarar vermeyeceginizi anlar ins kurtarirsın Allah yardımcın olsunNeticeyi yazarım. İnsan gibi uyardim sonuc yok. Mecburum.
GuyabınızdA herkese teşekkür ederim. Endişe etmeyin. Tek parça halinde yazacağım yine.Yanınızda yiyecekde goturun ne olur olmaz zarar vermeyeceginizi anlar ins kurtarirsın Allah yardımcın olsun
lütfen dikkatli olunBen yavruyA yuva bulalım , barinağa düşmesin istiyorum. Düzgün , bahçeli evde bakacak varsa yazsın. Takipçisi olacağız. Yuvalandircagiz.
Çok haklısınız ama lütfen size ve ailenize de zarar gelmeyecek şekilde davranın, malûm insanlar tehlikeliKesinlikle yazacağım. Ne olur dua edin şu yavru kurtulsun. Nefes alan hicbir canlı şu firtanada bunu yasamamalı.
Tamam zavallı köpeciğe yardım etmek istiyorsunuz ama sizin yaptığınız anlaşılır ve komşunuzla karakolluk olursunuz, bir başkasına ait evcili çalmak suç, en kötü şartlarda bakıyor olsa da siz suçlu çıkarsınız, adam sizi dava eder, hayvanın kötü şartlarda yaşadığını fotoğraflayarak video çekerek belgeleyip tv kanallarının ihbar hatlarına, sosyal medyada gönüllü hayvanseverlerin sayfalarına yollasanız adamın kapısına dayanıp gayet legal yollarla alırlar zavallıyı, hem adam başka köpek getirip perişan etmekten vazgeçer belki böylece.Guvenlik kamerasi var zaten. Ama pitbull beslemek de yasal değil.