- 25 Ağustos 2018
- 681
- 951
- 53
- 44
- Konu Sahibi Buzz Lightyear
-
Belediyeyi arayın gelip barınağa alsınlar, sonra barınaktan siz sahiplenebilirsiniz.Yan blokta bir komşu var. Belalıymış sanırım, ben tanımıyorum. Bu komşu bir pitbull almıştı. Ses geliyor ama yavruyu göremiyordum. Birgün bahçeyi sularken gördüm nerde olduğunu. Hayvan perişandı, sesi inlemekten kısılmış, sesi çıkmıyordu. Bu yavruya aile bulundu. Ama yenisi geldi. Adam belalıymış bela neyse. Hayvan beslemeyi bahçeye bağlayıp, inletmek sanıyor. Kapısına gitsem basım belaya girecek. Barinak arasam, hayvan ziyan olacak. Pitbull galiba yine. Butun gün kapı pencere kapalı, hayvanin inlemelerini duyuyorum. Yönetim asla sorun çözmez. Ben bu yavruyu yarin çalmayı planliyorum. Ne yapayim, bilen var mi? Legal yoldan nasıl çözerim, yavru barınaga gitmeden.
Belediyeyi arayın gelip barınağa alsınlar, sonra barınaktan siz sahiplenebilirsiniz.
Çalsan başka gün başka hayvan getirir yine
Bunu çalsam yine getirir bu 2. Ben kopek sahiplenmek istemiyorum. Bakamam ev kedi doluAdam belalı diyorsunuz
Legal yoldan Hepten başınız belaya girmesin ?
Basımın ağrıması değil derdim hayvan pitbull ben sesi duydukça ağliyorum. Barinaga gitmeden duzgun bir ailede yasasin. Yasak beslemek, hayvan ziyan olacak.Su an kucağımda birtanecik köpegim ogluşumla bu mesajları okudum çok canım sıkıldı bilmiyorum nasıl olur ama çalmak yerine yetkilileri arasaniz... isim vermeden hem sizin başınız belaya girmez hem de hayvancagiz kurtulur..
Canını sağolsun evvelki parçalamadı. Hayvan bu insan değilki bana dalsın.Pittbull seni parcalamasin calarken?
Barınağa gider, en son seçenekSu an kucağımda birtanecik köpegim ogluşumla bu mesajları okudum çok canım sıkıldı bilmiyorum nasıl olur ama çalmak yerine yetkilileri arasaniz... isim vermeden hem sizin başınız belaya girmez hem de hayvancagiz kurtulur..
Hayvanlar beni seviyor. Hic sorun yasamadim 4/ayaklilarlAPitbull ve çalmak ?
Aklıma gelen tek seçenek barınağa teslim edin ama aynı zamanda evcilhayvan sitelerine sahiplendirme ilani verin ilgilenenler barınakla irtibata gecsinBasımın ağrıması değil derdim hayvan pitbull ben sesi duydukça ağliyorum. Barinaga gitmeden duzgun bir ailede yasasin. Yasak beslemek, hayvan ziyan olacak.
Neticeyi yazarım. İnsan gibi uyardim sonuc yok. Mecburum.Yakalanmadan alabilecekseniz alin ama tek degil gözcu falan olsun yaninızda ne bilim
Barinak pitbullu vermez. Yasal değil. Ona yuva bulunur. Sesi çikmiyor artik inliyor.Aklıma gelen tek seçenek barınağa teslim edin ama aynı zamanda evcilhayvan sitelerine sahiplendirme ilani verin ilgilenenler barınakla irtibata gecsin
Kıyamam yaa yazık... bilmiyorum ki turkiyede şartlar nedir, umarım bi çözüm bulursunuz yavrucağı kurtaracakBarinak pitbullu vermez. Yasal değil. Ona yuva bulunur. Sesi çikmiyor artik inliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?