- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
tavşanın neyi varben anlamadım...
vicdansızlar
Arkadaşlar sirklerin yasaklanması için imza paylaşıyorum ama arada boşluklar bırakıyorum siz de imzalayın lütfen.
http://www. change. org/ tr/ kampanyalar/ t%C3%BCrkiye-de-hayvanl%C4%B1-sirklerin-yasaklanmas%C4%B1-i%C3%A7in-sen-de-kampanyaya-kat%C4%B1l
Arkadaşlar acil bi sorum var size:
Çinde satış yapılırsa ama üretim yapılmazsa o firmadan ürün alınabiliyo muydu?
Forever living ürünleri cruelty free onayı almış ama çinde satış yapıyo sanırım..
Fabrikası var mı diye sordum fabrika amerikadaki merkezde , tüm üretim tek merkezden dediler..
Sorun yok demek midir bu??
Kullanılabilir mi?
Üretim veya satış farketmez Çin pazarına girebilmek için ,Çin yasaları hayvan testlerini zorunlu kılar. Aksi halde Çin pazarına firma giremez.
Bahsettiğin firmayı buav dan kontrol ettim fakat listelerinde yok.
Logoyu peta dan mı aldılar acaba ?
Arkadaşlar ben bo forever ürünlerine güvendim gittim bi dünya alışveriş yaptım :26:Forever Livingi ben de temiz sanıyordum. Hatta birkaç ürünü var şu anda
Çinde fabrikası yokmuş ama. Off valla bilemedim. Garanti olsun diye ele gitsin
Arkadaşlar ben bo forever ürünlerine güvendim gittim bi dünya alışveriş yaptım :26:
O değil eşim de ek iş olarak yapmak istiyordu
Eğer yapıyorsa asla yapmam o işi ama firma çalışma konusunda çok etik ya biraz araştırma yaptım da..
Yani hiç bi ülkede fabrikası yok her yere kendi fabrikasından üretim yapıp gönderiyor..
Aloe vera bitkilerini hep kendisi yetiştiriyor on binlerce dönüm arazi sahibi vs vs
ÇiNe girmesi için; kosher setifikası ve islami helal sertifikaları almış bunlar mı etkili acaba?
LYS adlı arkadaş çinde üretimi var mı ona bakın demişti de ben orda takıldım :S
Elimdeki eskiyince banat düşünüyorum ama eğer o evyapın ise artık misvak diyorum :SDiş fırçası hangi marka kullanıyorsunuz ?
Elimdeki eskiyince banat düşünüyorum ama eğer o evyapın ise artık misvak diyorum :S
ben de misvak tozu kullanıyorum misdiş diye bir markanınbeslenme bülteni'nde görmüştüm
Misvak tozu elle mi dişlere sürülüyor krizsavar? Nasıl kullanılıyor? Memnunmusun ?