- 23 Ekim 2007
- 155
- 193
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Sebamed sitesinde şu bilgiye yer vermiş.
Tüketici için ekonomiktir ve ekolojik dengeyi de dikkate almaktadır.
Bir ailenin tüm bireyleri için kullanılabilen ideal bir üründür, dolayısıyla ekonomiktir.
Yeni geliştirilmiş bütün ürünler, klinik olarak insan cildinde test edilir, hayvanlar üzerinde denenmez.
Çevre dostudur, ekolojik dengeye zarar vermez. Ambalajı, hem kutu, hem de şişesi geri dönüşümlüdür.
Kızlar ben yaklaşık 3,5 senedir eziyetli yaşam koşullarından dolayı yumurta , tavuk yemiyorum vs.
Haliyle kızımda tavuk etini bilmez.
Kafessiz üretim yaptığını söyleyen green ranc diye bir marka gördüm marketler yumurtaları var.İnternet sitelerinde güzel şeyler yazıyor.
Güvenelim mi bilginiz var mı? Sizce alınabilir mi ?
Tam emin olamıyorum.
Ben de artık yiyemiyorum midem almıyor ya bu gidişle vejeteryan olucam sanırım ...Kızlar ben yaklaşık 3,5 senedir eziyetli yaşam koşullarından dolayı yumurta , tavuk yemiyorum vs.
Haliyle kızımda tavuk etini bilmez.
Kafessiz üretim yaptığını söyleyen green ranc diye bir marka gördüm marketler yumurtaları var.İnternet sitelerinde güzel şeyler yazıyor.
Güvenelim mi bilginiz var mı? Sizce alınabilir mi ?
Tam emin olamıyorum.
kızlar kesin duymuşsunuzdur ama gözden kaçıranlar varsa diye yazmak istedim 21 Haziran 2013 tarihinde Çin'in Guangxi Zhuang Otonom Bölgesi'ndeki Yulin'de gerçekleştirilecek olan Köpek Eti Yeme Festivali'ni (Dog Eating Festival) protesto ediyoruz!
Ya bu çini var ya topyekün yokedeceksin o olacak..
Her türlü vahşet bunlarda var
Arkadaşlar bişey sorucam, evyap ürünlerinde test yapılmıyordu sanırım ama uluslararası firmalarla ilişki içindeyi diyor sitesinde
Ben emin olamadım var mı bildiğiniz bi ayrıntı?
Bi de arko kremlerinde dermatolojik olarak test edilmiştir yazıyor bu canımı sıktı :26:
Sana sonuna kadar katılıyorum canım..Çin. benim ırkçı olmamı sağlayan millet. bir anda kafatasçı oluyorum Çin denilince. elbette hepsi o zihniyette değildir ama adamların kültürlerinde var işkence eziyet. bknz Çin işkencesi kavramı.
ürünlerin üzerinde dermotolojik test yapılmıştır yazması hayvan testi yaptığını ya da yapmadığını göstermez. yani yapmamış da olabilir tersi de. o anlamda o ibareye takılma. tavşanlı ürünlerde de yazar zaman zaman dermotolojik test yapılmıştır diye.
ben zorunlu kaldığımda yani diğer kesinliği ayyuka çıkmış markaları almaktansa evyap alıyorum. aldım yani. ama önce kesinlikle tavşanlı arıyorum. daha önce de belirttik ki temizlik malzemelerinde alanımız dar. her yer unilever her yer henkel her yer p&g..şimdi bişi yazıcam bu markalar ile alakalı ama banlanırım kesin o nedenle içime attım.
bu arada inş. hay sev işbirliği ile şuan ist. da olan 3,5 aylık bir kediyi sahiplencem. tek gözlü canavar o. 1 gözünü almışlar ve şükür ki 1 gözü şuan iyi durumda:) yeter o bize. evdeki kedi kızım ablalık yapıcak ona. 30 günlükken 2 gözü de kapanmış perişan halde bırakmışlar barınağa. bir gönüllü de klinik masraflarını üstlenmiş. şimdi ayrılma zamanı imiş klinikten. 1 gözlü diye kimse almadı herhalde. ama ben görünce içimde bişiler kıprıştı, o masum burunlu yavrumun yüzünü güldürmek istedim. inş. kavuşuruz yakın zamanda. sizlerde eğer evinizde yer açabiliyorsanız tüm şartlarınızı zorlayın. büyük bir sorumluluk ama hiç bişi beni hayvanlar kadar mutlu etmiyor. huzur doluyorum.
Sana sonuna kadar katılıyorum canım..
Ankarada hayvansever derneklere gidecem erteleyip duruyorum çünkü içim kaldırmıyor öyle şeyler ama bi yandan da ucundan tutmak lazım..
Evde hayvan beslemek bambaşka bi duygu canım kesinlikle
Öldükleri zaman çok üzücü ama en azından hayatlarında mutlu yaşıyorlar bu çok önemli..
Çin konusunda da sana katılıyorum
Hatta atalarımız düşman olduysa boş yere değildir diye düşünüyorum
Adam gibi yerinde dursa zararsız olsa kimse sana düşman olmaz sonuçta
İnşallah düzen değişir ve orda da yasalar değişir..
Evyap ürünlerinde tavşancık göremedim canım ben..
Ama mevbur kaldığım için aldım bi arko krem..
Daha fazla araştırmak mı lazım nasıl olacak bilemedim..
Çamaşır suyu olarak ne kullanıyosunuz temizlik malzemesi olarak?
Bingo demişti bi arkadaş hala temizmidir?
Topiği tam okuyup bitirmedim ortalardayım hala okuyorum da
Melek baykalın proğramında bi adam var sürekli sirke , karbonat ve boraks maddeleriyle yapıyor temizliği...Temizlik için karbonat,sirke, arap sabunu ve esansiyel yağlar da işe yarıyor. Ben bir süredir böyle bir yol tuttum memnunum. Temiz de oluyor yani, çamaşır suyu kokusu psikolojik bana kalırsa...
Ya bu çini var ya topyekün yokedeceksin o olacak..
Her türlü vahşet bunlarda var
Arkadaşlar bişey sorucam, evyap ürünlerinde test yapılmıyordu sanırım ama uluslararası firmalarla ilişki içindeyi diyor sitesinde
Ben emin olamadım var mı bildiğiniz bi ayrıntı?
Bi de arko kremlerinde dermatolojik olarak test edilmiştir yazıyor bu canımı sıktı :26:
Ayy evyap Allah seni kahretsin biz de adam sandık !!!evyap'ın activex diye antibakteriel bir sabunu var biliyorsunuzdur.
arkasında sıçan vs. yazıyordu test ediliyor
ben almıyorum artık.
buarada duyarlılığınız çok hoşuma gitti, sizin gibi insanlar çoğalsın inşallah...