- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
Wet n wild da yok note almaya gayret edıyorumLoreal'in satın almadığı marka kalmamış yahu , resmen tekel olmuş. Ve ne yazık ki loreal markaları %99 hayvanlar üzerinde test yapan şirketlere para ödüyor.
Ben de çok üzüldüm , elimdeki ürünleri hiç kullanasım yok. wet n wild , nyx ve physicians formula gibi markalardan alışveriş yapacağım en kısa zamanda.
Note yapmayanlar listesinde yoksa iyi araştırmak lazım. Çin'e satış yapmayan yerli markalara güvenebiliriz gibi geliyor. Bakalım araştırıp sorusturup öğreneceğiz
suan bende logosu olan tek marka note var lorealden sogudum gecen yıl aldgm makyaj temızleyıcısı yenı bitti cok skur sac yagıda ole rımelide gecen ay bıtırdım artk sondu ama malesfkı elımızden gelen bu sekılde karsı cıkabılırz yoksa loreal dıger markalar okadar satıyorkı kapıtalıst sıstemın oyunları bunlar cınde festıvaller duzenlenıyor farklı hayvanlar tüketiliyor nufusunuda dusunecek olursak mümkün degıl değişmez turkiyeye satısı nezaman yasaklanır ozaman içimiz rahat eder bu ürünlerın turkıyede pazarı cok sayıda ne yazıkki oda bi hayal