Haykırış ölçeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babasını kaybetmenin acısını 10 yıldır yaşayan biri olarak, çok üzüldüğümü belirterek başlamak istiyorum. Allahım babanıza şifa, varsa ağrılarına dayanma gücü, size de güç, kuvvet ve sabır, doktorlarına tedavisi için gereken her ne ise buna hızlıca karar verecek ve uygulayacak marifet versin.

Dilerim korktuğunuz son, babanıza sarılıp geçireceğiniz nice nice mutlu günlerle değişsin.

Damat isteyen bir baba, kızını bırakıp bir yere gitmez ve tedaviye sarılır. İnanın siz de, daha göreceği günler varmış.Müsterih olun, olumsuz düşünmeyin. Savaşa yorgun girilmez. Baba hiç birşeye benzemez. Allah yokluklarını göstermesin.

Damat isteyen bir baba, kızını bırakıp bir yere gitmez ve tedaviye sarılır. İnanın siz de, daha göreceği günler varmış.Müsterih olun, olumsuz düşünmeyin. Savaşa yorgun girilmez. Baba hiç birşeye benzemez. Allah yokluklarını göstermesin.
Gönülden diliyorum haklı olun güzel kadın :)

Allah şifa versin. İnşallah kısa sürede atlatır bu hastalığı. Ben babamı akciğer kanserinden kaybettim, son evreydi öğrendiğimizde. İlk evrelerdeyse tedavi ile atlatabilir. Bir de türü de önemli, bazı kanser türlerinde kurtulma şansı yüksek oluyor. Zerdeçal da etkili diye biliyorum kanserde. Bir araştırın isterseniz. Biz de çörek otunu uyguladık ama babamın hastalığı çok ilerlemişti işe yaramadı.

Geçmiş olsun babanıza şifa bulur inşallah
Diğer yazılanlara gelince atomu parçalıyoruz demedik ki neden aşşa buldunuz 😞
Fikir platformu işte hayat gibi her tür insan var
Alengirli sözler yazayım da ne dediğimi anlamasınlar der gibi

Babasını kaybetmenin acısını 10 yıldır yaşayan biri olarak, çok üzüldüğümü belirterek başlamak istiyorum. Allahım babanıza şifa, varsa ağrılarına dayanma gücü, size de güç, kuvvet ve sabır, doktorlarına tedavisi için gereken her ne ise buna hızlıca karar verecek ve uygulayacak marifet versin.

Dilerim korktuğunuz son, babanıza sarılıp geçireceğiniz nice nice mutlu günlerle değişsin.
Annemi kaydebeli deli oldum ben
Kardeş de yok.
Akrabalar da üzüldü, ben olmasam mal varlığı onlara kalacak sandılar

Geçmiş olsun babanıza şifa bulur inşallah
Diğer yazılanlara gelince atomu parçalıyoruz demedik ki neden aşşa buldunuz 😞
Fikir platformu işte hayat gibi her tür insan var
Alengirli sözler yazayım da ne dediğimi anlamasınlar der gibi

Yahu niyeti iyi olan zaten demek istediğimi anlıyor.

Ee yazdım da konu da.

Kimse asıp kesmesin
Önce kendi kapı önüne baksın

Son düzenleme:
Ay gidiyor
Benim babam gözünün önünde
Ne garabet ki bu
Çöktü üstümüze
Dağılmadı bulutları,
Arınmadı nefret
Demek o ki
Başına gelmeye gördü
Yıktılar vicdanları
Eylediler, sil gitsin

Son düzenleme:
Vallahi ben anlayamıyorum sizi.
Neden üyeler hakkında konu açma gereksinimi duydunuz.
Babanızı neden araya sıkıştırdınız.
Allah acil şifalar versin diyeyim, benim güzel anneciğim de hastalık atlattı bilirim o psikolojiyi. Elinden birşey gelemem hissini.
Ama sizin bir psikoloğa gitme vaktiniz gelmiş bence, neden böylesiniz hiç anlamıyorum.

Vallahi kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil.
Ben sitenin profilini aşşa buluyorum ya, yine de yazacağım.
Sevgili hemcinslerim, yorumlarınızdan yola çıkarak az çok bilgi ediniyorum sitenin genel profili hakkında, altını çizerek diyeyim ki, çoğu yorumun aslısı, arkası, dayanağı yok. Boşan, ben çekmezdim diyen fazlasını çekiyor.

Mutlu olun sayın sevmeyenlerim
Ulusa seslenirken, hatırlatıyorum, ben yine tek.

Babam kanser, ucu bucağı belirsiz
Şaka gibi
ama gerçek kanser isteyecek olursa Pet raporunu atarım
Şimdi bi susup nefes alma vakti
İzin isteyim
Bu aşşa bulduğunuz platformdaki her şeyi kafaya takacak ve bunu dert edecek kadar yüksektesiniz maşallah ayrıca daha fazlasını çekenlerinde başını tutmuşsunuz ayrıca bu aşşa platformdaki aşşa insanlara kendini kanıtlama çabasına girecek kadar da göklerdesiniz ne güzel işte mutlu olun.

Hiçbir acı bir şeylere saldırarak geçmez evet kötü bir hastalık geçmiş olsun ama bunlar sizin kafanızı oyalayıp size olayları unutturmaz ve olacak olanı engelleyemeyiz bu durumu yaşayan ilk ve son kişi siz değilsiniz herkes bu hastalığı nasıl yendiyse dik durduysa durmalısınız böyle boş beleş sağa sola çatacağınıza babanızın yanında olun geçmiş olsun

Üyeler hakkında yazdıklarını esgeçip direkt babanla ilgili olana yorum yapayım.
Ben 5 yıl önce kaybettim babamı kanserden.nasil bir acı içinde olduğunu tahmin edebiliyorum.
Insanın eli kolu bağlanıyor çaresizlik başlıyor derin derin..Birde ben yurt dışındayım sayılı günlerde kalabildim yanında.Doktorlar yaşi ve kalp hastası olması dolayısı ile çok fazla şans vermediler kurtulması için.Hatta ilerledikçe acı çekecek morfin bile etkili olmayacak dediklerinde o kadar yasamamasi için dua ettim acı çekmesin diye.
Ve belkide duam kabul oldu ikinci kemoterapiyi kaldıramadı vücudu kalp krizi geçirdi..
Insanın sevdikleri ile sınanması çok zor.Ama bazende başa gelene boyun eğmek zorunda kalıyorsun.
Senin babana sağlık ve şifa diliyorum.Aklina kötü şeyler getirme kanserden kurtulan o kadar çok insan var ki..

Birde eklemeyi unutmusum..babam bu kadar hastayken kk aklıma gelen en son şey olurdu sanırım.Yani acaba hayatında önem verdiklerini sıraya koyarken biraz kafa karışıklığı yaşıyor olabilirmisin yoksa bu bir şekilde stres atma yöntemin mi?

Konusma seklin sinir bozucu kimseye bu denli konusamazsin insanin guzel bisey diyecegi varsada demek istemiyor sana.Hot hot konusup sinirini nefretini kimseye kusamazsin bunu kendine hakta goremezssin.Bu assa gordugun platformda bu assa gordugun uyelerde pek dert olduysa herkesin soz hakki olan yerde konu acmakta bulmuycaksin kendini.Derdi olan herkimse dua ister care sorar sen bildigin kafa goz dalar gibi...
Tum herseyi geciyorum.Hastalik var baba var konu da Rabbim basimizdaki Çınarlarimiza saglik kuvvet versin.Allahim onlari basimizdan eksik etmesin.Babanizi hep dik guclu kuvvetli haliyle gorursunuz ve bu hastalik bir grip kadar basit atlatilir insallah.🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X