Kızlar merhaba.1 buçuk yıllık evliyim evlendiğimden beri çocuk istiyoruz ama olmuyor.Geçen ay tüp bebek denemesi oldu ama malesef başarısız oldu.Gittiğim başka bir doktor hayıt tohumu kullanmamı önerdi ben de adetimin dördüncü günü başladım yumurtlama gününe kadar içtim. Bu arada yumurtlama akıntısını ilk defa bu kadar bariz gördüm akıntıyı gördükten sonra bir kez ilişki oldu.Gebelik oluş mudur acaba
Düşük amh mi var acaba ? Neden gebe kalamadınız sebep neydi? Ben 2 ay macununu kullanmıştım ama fayda göremedim şimdi başka yerden aldım macununu bugün geldi başladım ne olur bilmiyorum çayı mi daha iyi macun mu bilemiyorum
Yaşınız 46 ise amh niz düşük olabilir. Ben 32 yaşındayım sadece 1-2 yumurtam oluyor amh düşük bende çabalıyorum ama olmuyor 2 senedir yasa bağlamayın yani ben genç yaştayım ama olmayınca olmuyor 2 kere tüp bebekte tedavimi iptal ettiler gelişmedi diye yumurtalarBen yaşa bağlıyorum yaşım 46 bu arada
Yaşınız 46 ise amh niz düşük olabilir. Ben 32 yaşındayım sadece 1-2 yumurtam oluyor amh düşük bende çabalıyorum ama olmuyor 2 senedir yasa bağlamayın yani ben genç yaştayım ama olmayınca olmuyor 2 kere tüp bebekte tedavimi iptal ettiler gelişmedi diye yumurtalar
Hayıt otu tohumunu yoğurda katıp yiyorum bu şekildede faydalı olurmu nasıl demlediniz rica etsem anlatırmısınız banada doktor demişti bende yiyorum çay olarak içmedim
Çok teşekkür ederim benimde regl de altıncı günüm içtim devam edicem bendeGittiğim doktorlardan biri önerdi hayıt otunun çayını yap iç dedi bu şekilde hamile kalan çok hastam oldu deyince ben de geçen ay içtim.Aslında adetimin ilk günü başlayacaktım denk gelmedi ve adetimin dördüncü günü başladım günde bir kez içtim genellikle akşam yemeğinden bir saat sonra.Bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynamış sıcak suya attım 15 dk demlemeye bıraktım bardağın üstünü kapattım bekletirken.Tadı hoşuma gitmediği için bal katıp içtim.Yaklaşık 9 gün devam ettim yumurtlama akıntısını görünce bıraktım içmeyi .Hamilelik olmazsa önümüzdeki ay devam edeceğim
Çok teşekkür ederim benimde regl de altıncı günüm içtim devam edicem bende
Amin inşallahŞifa olsun inşallah hepimize
Hapını nasıl kullandınız anlatırmısınızMrb kızlar ben hayıt otu hapı ile 3 kere gebe kaldım. Bende pkos vardı reglj düzensiz yumurtlama olmuyordu. Gerçekten çok faydasını gördüm doktorunuza danışarak eczaneden alabilirsiniz. Bende tavsiye üzerine kullandim. Ayrıca benim reglimi düzenledi
Mrb 3 yıl oldu tam hatırlamıyorum ama günde 1 tane hergun içtim. Ben normalde ya yumurtlamiyordum yada yumurtam çatlamiyordu kist oluyordu. Bu ilacı kullanırken aynı zamanda ovulasyon testi aldim. Hem ilacı kullanıyordum hemde regliden hemen sonra ovulasyon testi yapıyordum hergun .genelde 19gundr yumurtladim ve normalde yumurtladigimi hiç alamazken bu ilacı kullandığımda yumurtlama zamanı kasiklarimda dolgunluk ağrı oluyor yumurtamin çatladigini anlıyorum zaten ovulasyon testine kıpkırmızı oluyordu. Bu benim için resmen mucize idi.Hapını nasıl kullandınız anlatırmısınız
Çok teşekkür ederimMrb 3 yıl oldu tam hatırlamıyorum ama günde 1 tane hergun içtim. Ben normalde ya yumurtlamiyordum yada yumurtam çatlamiyordu kist oluyordu. Bu ilacı kullanırken aynı zamanda ovulasyon testi aldim. Hem ilacı kullanıyordum hemde regliden hemen sonra ovulasyon testi yapıyordum hergun .genelde 19gundr yumurtladim ve normalde yumurtladigimi hiç alamazken bu ilacı kullandığımda yumurtlama zamanı kasiklarimda dolgunluk ağrı oluyor yumurtamin çatladigini anlıyorum zaten ovulasyon testine kıpkırmızı oluyordu. Bu benim için resmen mucize idi.
Mrb kızlar ben hayıt otu hapı ile 3 kere gebe kaldım. Bende pkos vardı reglj düzensiz yumurtlama olmuyordu. Gerçekten çok faydasını gördüm doktorunuza danışarak eczaneden alabilirsiniz. Bende tavsiye üzerine kullandim. Ayrıca benim reglimi düzenledi