Hayıt tohumu

İnositolum bu,doktorumun bana verdiği vitamin cok pahaliydi içerik olarak birebir aynısını bulup daha uyguna aldim(trendyol)
Canım bu ilaçtan ben de alacaktım bugün eczaneye sordum ama bizde yok dediler eczanede satılmıyor yani depolarında sistemlerinde falan da yokmuş markayı bilmiyorlar açıkçası internetten almak da güvenilir mi kararsızım bir de hayıt otu ilacını aldım bugün âdetin ikinci günü adetliyken başlanıyor değil mi içmeye

Benim attığım markayı ben eczaneden almadım canım hayıt otunun ilacını eczaneden aldım
İnositol trendyoldan tabii baslayabilirsin sabah tok içiliyor (doktorun inositol önerdiyse al ama önermediyse doktoruna danış canım)

Bende de pcos var canım zaten ben kullanıyorum inositol elimdeki ilaç bitecek senin dediğini alayım diye sordum da internetten almak güvenilir mi acaba sahte olma ihtimali falan düşündüm de o yüzden

İnternette günde 2 kez kullanım yazıyor sen günde bir kez mi kullandın canım

Hayit otu ilacı mi hayit otu mu

Anladım canım ilacı üreten firma günde 2 kez kullanılmasını önermişte o yüzden bilemedim bende
Doktorumun tavsiye ettiği ilacin kullanima dozunu göz önünde bulundurup ona göre kullandim canım ben
Vitamin ilacı sonuçta zararı olacagini düşünmüyorum
İnşallah sifa olur faydasi olur aminnnnnnn

Bende hormon testleri tavan çıkmıştı menopoz demişti doktor Hayit çayını ve şuruba başladım başladığım ay adet olmaya başladım 3 Aydır duzenli kullanıyorum ve düzenli adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…