Canım bu ilaçtan ben de alacaktım bugün eczaneye sordum ama bizde yok dediler eczanede satılmıyor yani depolarında sistemlerinde falan da yokmuş markayı bilmiyorlar açıkçası internetten almak da güvenilir mi kararsızım bir de hayıt otu ilacını aldım bugün âdetin ikinci günü adetliyken başlanıyor değil mi içmeyeİnositolum bu,doktorumun bana verdiği vitamin cok pahaliydi içerik olarak birebir aynısını bulup daha uyguna aldim(trendyol)
Benim attığım markayı ben eczaneden almadım canım hayıt otunun ilacını eczaneden aldımCanım bu ilaçtan ben de alacaktım bugün eczaneye sordum ama bizde yok dediler eczanede satılmıyor yani depolarında sistemlerinde falan da yokmuş markayı bilmiyorlar açıkçası internetten almak da güvenilir mi kararsızım bir de hayıt otu ilacını aldım bugün âdetin ikinci günü adetliyken başlanıyor değil mi içmeye
Bende de pcos var canım zaten ben kullanıyorum inositol elimdeki ilaç bitecek senin dediğini alayım diye sordum da internetten almak güvenilir mi acaba sahte olma ihtimali falan düşündüm de o yüzdenBenim attığım markayı ben eczaneden almadım canım hayıt otunun ilacını eczaneden aldım
İnositol trendyoldan tabii baslayabilirsin sabah tok içiliyor (doktorun inositol önerdiyse al ama önermediyse doktoruna danış canım)
İnternette günde 2 kez kullanım yazıyor sen günde bir kez mi kullandın canımBenim attığım markayı ben eczaneden almadım canım hayıt otunun ilacını eczaneden aldım
İnositol trendyoldan tabii baslayabilirsin sabah tok içiliyor (doktorun inositol önerdiyse al ama önermediyse doktoruna danış canım)
Hayit otu ilacı mi hayit otu muCanım bu ilaçtan ben de alacaktım bugün eczaneye sordum ama bizde yok dediler eczanede satılmıyor yani depolarında sistemlerinde falan da yokmuş markayı bilmiyorlar açıkçası internetten almak da güvenilir mi kararsızım bir de hayıt otu ilacını aldım bugün âdetin ikinci günü adetliyken başlanıyor değil mi içmeye
Yok hayıt otu ilacı onu aldım bugün eczaneden diğer takviye inositol satılmıyordu eczanede sadece internette satılıyor elimdeki bitince alıcam ondan daHayit otu ilacı mi hayit otu mu
Haa sifanolsun bacım bende hayit otu kullanıyorum cay şeklindeYok hayıt otu ilacı onu aldım bugün eczaneden diğer takviye inositol satılmıyordu eczanede sadece internette satılıyor elimdeki bitince alıcam ondan da
Günde 1 kere kullandim canım ben 2 ay kullandım hamile kaldım şuan kullanmıyorumİnternette günde 2 kez kullanım yazıyor sen günde bir kez mi kullandın canım
Anladım canım ilacı üreten firma günde 2 kez kullanılmasını önermişte o yüzden bilemedim bendeGünde 1 kere kullandim canım ben 2 ay kullandım hamile kaldım şuan kullanmıyorum
Hepimize şifa olur inşallah canımHaa sifanolsun bacım bende hayit otu kullanıyorum cay şeklinde
Doktorumun tavsiye ettiği ilacin kullanima dozunu göz önünde bulundurup ona göre kullandim canım benAnladım canım ilacı üreten firma günde 2 kez kullanılmasını önermişte o yüzden bilemedim bende
Amin canım aminn inşallahDoktorumun tavsiye ettiği ilacin kullanima dozunu göz önünde bulundurup ona göre kullandim canım ben
Vitamin ilacı sonuçta zararı olacagini düşünmüyorum
İnşallah sifa olur faydasi olur aminnnnnnn
Meraba acaba hayıt otu ilacının markası nedir? Ben de de pcos var2 ay kullandım 2.ay yani bu ay hamile olduğumu öğrendim
Ama bende pcos var
Ekstra inositol kullaniyordum
Kadin dogum doktoruna da danisabilirsin,eczacina da icerigini de okuyabilirsin gorseli ekledim canimMeraba acaba hayıt otu ilacının markası nedir? Ben de de pcos var
A evet bunu duymuştum ben de, bir doktoruma sorayım en iyisi. Çok teşekkürlerKadin dogum doktoruna da danisabilirsin,eczacina da icerigini de okuyabilirsin gorseli ekledim canim
Rica ederim ne demek faydasi olur inşallahA evet bunu duymuştum ben de, bir doktoruma sorayım en iyisi. Çok teşekkürler
aslında c- life var duymuşsunuzdur, onunla bu arasında kaldım çokRica ederim ne demek faydasi olur inşallah
Kullandim,gebelik elde ettim ama catlatma igneside vardi isin icinde hormon ilaci daaslında c- life var duymuşsunuzdur, onunla bu arasında kaldım çok
A ben sandım sadece hayıt otu ve inositol kullanarak gebe kaldınızKullandim,gebelik elde ettim ama catlatma igneside vardi isin icinde hormon ilaci da
Tavsiyem hayit otuna yonel canim
Yine sana kalmis