Hayıt tohumu

Şimdi sadece inositol ve hayıt otu ilacı ile gebe kaldınız yani?
Yeme seklimi degistirdim
Yuruyus yaptim
Sogan kuru kullandim
İncir kuru yedim
Yesil cay tukettim hic siyah cay icmedim
Havuc avakado yedim
Cig kuru yemisler tukettim
Bunların hepsini tup bebege gecis hazirligi icin yaptim hamileligi kafamdan sildim nasilsa tup bebege gececegz diye saldim tamamen
Nasip boyleymis

Yeme seklimi degistirdim
Yuruyus yaptim
Sogan kuru kullandim
İncir kuru yedim
Yesil cay tukettim hic siyah cay icmedim
Havuc avakado yedim
Cig kuru yemisler tukettim
Bunların hepsini tup bebege gecis hazirligi icin yaptim hamileligi kafamdan sildim nasilsa tup bebege gececegz diye saldim tamamen
Nasip boyleymis
Anladım, çok teşekkür ederim cevaplarınız için, Allah çocuğunuzu eline almayı en güzel şekilde sağlıkla mutlulukla nasip eylesin 🤲🏼☺️

Merhaba hayıt tohumu kullanıp gebe kalanlar var mj
Ben de canım ne zaman hain tohumu kullansam hani tabii ki başka pek çok şeyle birlikte hamile kaldım yine kaldım ama bu kez bebeğimi kaybediyorum sanırım 4 haftamda diş apsem yüzümden antibiyotik kullanmıştım ve kullanmamam gereken türde bir antibiyotikmiş aptallığımın bedeli gelişimi Durmuş şu anda düşük yapmıyorum galiba başladı

Ben de kullandım ve kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Pcos da vardı bende. Rahim duvarını sağlamlaştırıp yumurta kalitesini de arttırdığını dinlemiştim elhamdülillah 2 ay sonra gebe kaldım ve hiç düşük riskim olmadı ağır kaldırmak durumunda da kalmıştım uzanmak durumunda da kalmıştım. Bunlarda hayıt tohumunun da faydası olduğunu düşünüyorum çünkü adetim düzensizleştiğinde de düzenlemişti.

Siz neler kullandınız acaba?

X