Hayıt tohumu ve istenmeyen tüylere çözüm...

axi___

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
400
33
118
A.B.D.
Bugün saba tümerin programında gördüm hayıt tohumunu öğütüp günde iki defa bir tatlı kaşıgı yersen istenmeyen tüyler dökülüyormuş.. benim vücudumda cok fazla tüy var yani göbek ve sırt bölgemde bu aralar agdayla almayı düşünüyordum çünkü artık bıktım görmek istemiyorum.. kullanan var mı sizce etkisi olur mu? 3 ayda etkisini gösteriyormuş. bunun yanı sıra adet düzensizligi kadınlık hormonları filan düzene giriyormuş.. benim tüylenmeden baska bir sorunum yok sizce kullanmaya başlasam mı?

ağda en iyisi cnm hormanlarin bozulmaz

ama vücudumda cok fazla var sadece göbek blgem olsa neyse dicem göbek bölgemi alırsam gögüs tarafına kadar cıkmam lazım benim ki sırt kısmımda da var al al bitmez yani şuan epilasyonda yaptıramam cok pahalıya gelir okadar yer bunu duyunca sormak istedim uygulayan var mı diye.. iki kere konu açmışım k.bakmayın...

cnm söylediğim gibi benim vucudumda var olan tuylerde bı dokulme olmadı..annemde içti hatta ona sordum tuylerınde dokulme olmuşmuydu dıye yok dedı oda..bugun bende ızledım o programı adam oyle soyleyınce şaşırdım bizde mı olmadı acaba dokulme dedım ..ama adetımı duzene soktu agrılarım coktu azaldı..

tek bir şey ağda onu bilirim onu soylerim

ben lazer epılasyon yaptırıyorum zaten,tuy doktugu gıbı bı bılgım yoktu adetım duzene gırsın dıye başlamıştım..

ben epilasyondan korkuyorum özelikle genetal bölgeden gelmesinde sizler yapiyorsunuz gençsiniz bizler alişmisiz eski yondeme ağdaya bacak olsıun koltuk altı olsun en az 25 gun temzi özel gunlerime kadar

yani bana görede en iyisi igneli epilasyon ama dedigim gibi şuan o cok fazla masraflı olur yaptıramam.. yani bu da etkili olmaz diyorsunuz.. peki tüy sarartıcı kullansam nasıl olur ben zaten esmerim tüylerimde kara kara =) sally hansen diye bi tüy sarartıcıyı övüyorlar forumda onu mu kullansam ama özellikle göbek bölgemde cok fazla tüy var sarartsam bile göze çarpar mı? hani güneşte zaten farkedilirde normal günde en azından ben baktıgımda görür müyüm çünkü artık ben bıktım görmekten =)

hıç kullanmadım cnm tuy sarartıcı fıkrım yok malesef.ama ımkanın olursa paranı bırıktırp lazere gıtmenı tavsıye ederım.buyuk rahatlık.aylarca derdın olmuyor..buyuk bır azalma ıncelme oluyor kıllarda..

butun bolgerindedsemi fazla ki yoksa fazlasaysa doktora git hormanda bozuklugda olabilir

Ah keşke canım imkanım olsa ilk olarak göbek ve sırt bölgeme gidicem benim derdim koltuk altı genital degil diger insanlar kol bacak koltuk altı genital bölge der ama benimki ise tamamen onalrın dışında kalan kısım o yüzden cok fazla para gidecek.. tüy sarartıcı araştırıyorum sitede

bacak,kol alti ve genatal 8 seyas 1,500 tl falan arkdaşlar gidiyor sen peki ne kadar yapdiriyorsun ki

bacak,kol alti ve genatal 8 seyas 1,500 tl falan arkdaşlar gidiyor sen peki ne kadar yapdiriyorsun ki

butun bolgerindedsemi fazla ki yoksa fazlasaysa doktora git hormanda bozuklugda olabilir

yok canım gitmedigim doktor kalmadı her yere gittim hormon bozuklugu filan yok keşke öyle olsa bi tedavisine bakarım ama herşey gayet normal.. kollarımdan bacaklarımdan filan şikayetim yok onları düzenli olarak agdayla alıyorum azalma var oralarda.. ama bu göbek bölgemde sırt bölgemdekilerden kutulamıyorum yani oraları agdayla düşünüyorum heryeri almak durumunda kalırım onada cekiniyorum.. ya lazer ya sarartıcı yapmak galiba.. lazere şimdi başlayamam o yüzden mecburen sarartıcı ama ondanda korkuyorum cok abes durur diye.. kimisined hiç belli olmuyor sarartınca inş.bende de öyle olur :S dogal yollardanda umudumu kestim şuan...

benim sorunum genetal bolgede tuy fazla obur tarafda yok sayilir almak biktim pikini bolgesinde biraz fazla var

benim sorunum genetal bolgede tuy fazla obur tarafda yok sayilir almak biktim pikini bolgesinde biraz fazla var

genital bölgeyi agdayla al tertemiz canım hiç sorun degil dedigim gibi ama bu vücut cok kötü bişey bi denize git bikini giymeye utanıyorum ya bıktım artık vallahi

ben bacak kol bıyık kolaltı 2 sene gıtmıştım.orayı bıraktım sonuçlardan memnunum.Şuan yalnızca genıtale başka bıyere gıdıyorum 300 dü 16 seans..şimdi zam gelmiş 450 olmuş ama..yenı fıyat buymuş..burdaki komple fıyat 1500 müş arkadaşlarım gıdıyor..

evet bugün ben de izledim o programı ve çok umutlandım. benim de ciddi derecede tüy problemim var. şuan emzirdiğim için deneyemiyorum ama emzirmeyi bırakınca ilk işim denemek olacak. adam 3 ayın yeterli olacağını söyledi inşallah doğrudur...

geneltal bolgende azaldimi peki istedigin sonuç iyimi bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…