Hayıt tohumu ve istenmeyen tüylere çözüm...

axi___

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
400
33
118
A.B.D.
Bugün saba tümerin programında gördüm hayıt tohumunu öğütüp günde iki defa bir tatlı kaşıgı yersen istenmeyen tüyler dökülüyormuş.. benim vücudumda cok fazla tüy var yani göbek ve sırt bölgemde bu aralar agdayla almayı düşünüyordum çünkü artık bıktım görmek istemiyorum.. kullanan var mı sizce etkisi olur mu? 3 ayda etkisini gösteriyormuş. bunun yanı sıra adet düzensizligi kadınlık hormonları filan düzene giriyormuş.. benim tüylenmeden baska bir sorunum yok sizce kullanmaya başlasam mı?

Son düzenleme:
cnm bende izledim programı..ben geçen yıl 7 ay içtim hayıtı.ama tuyler dokulsun dıye degıldı bılmıyordum..tuylerımde dökülme olmadı aynı.adetim duzene gırdı..bu yuzden ıcıyordum.ağrılarım azaldı adet donemımde.birde ploraktin hormonum yuksek çıkmıştı onu duşursun dıye ıçıyordum..ama şöyle bi fark var ben hayıt tohumunu kaynatıp içtim gunde 2 bardak.yemedim yani içtim..hatta 15 gundur yıne başladım..

ama öğütüp yeyin dedi aynı etkidir ama yani bir faydası olmadı diyorsun.. iki yere konu açmışım canım digerinden devam edelim iki yerde aynı konu olmasın

kızlar aranızda çok yeniyim , kıllanmak problemi bendede çok fazla, göğüsleri büyütüyor diyorlar benim göğüs büyüklüğüm normal kılları dökerken büyümede yaparmı acaba :s

Ben hamile kalma sürecinde bebek sahibi olmk için hayıt çayı içmiştim. böylede etkisini farketmedim. Ama hormonları düzenliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…