- 9 Ocak 2019
- 201
- 125
- 23
- 35
- Konu Sahibi Mersinliozlem
-
Üzüldüm inş hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın çok zor böyle beklemek gerçekten ben bilmediğim için günde bir sefer içtim faydası olur mu acabaSabah akşam demleyerek bir bardak içebilirsin bende böle kaldım ama dusuk yapım malesef
İnş rabbim hayırlısıyla evlat sahibi yapar her isteyeni sen nasıl kullanıyorsunBende 2 yılı geçti hiç gebe kalamadım bu ay hayıt suyu kullanıyorm bende
OLur ama sabah akşam içmeye özen gösterin benım geçen ay tam zamanımda getirdi adetimi güzel yumurtlama yapıyorÜzüldüm inş hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın çok zor böyle beklemek gerçekten ben bilmediğim için günde bir sefer içtim faydası olur mu acaba
Merhaba yagmurr07OLur ama sabah akşam içmeye özen gösterin benım geçen ay tam zamanımda getirdi adetimi güzel yumurtlama yapıyor
Evet kullandığım ilk ayMerhaba yagmurr07ben de bugün kullanmaya başladım adetimin 5.günü . 3 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz ama hiç gebelik geçirmedim. Sen kullandığın ilk ay mı hamile kalmıştın acaba. Mayısın son haftası tüp bebeğe geçiyoruz olmadan bi şansımı denemek istedim ben de
Mrbb Ahsen hayıt işe yaradımıBende 2 yılı geçti hiç gebe kalamadım bu ay hayıt suyu kullanıyorm bende
Yaaaaa valla içime kelebekler doldu şimdiEvet kullandığım ilk ayinşallah kalırsınız sizde
Canım daha adet tarihim gelmediMrbb Ahsen hayıt işe yaradımı
Bat ne zamanCanım daha adet tarihim gelmedibilmiyorm yani yaradı yaramadı mı
Ben polikislık hastasıyım düzenli adet goremıyorum yumurtlama olmuyor bunla oldu ve hergun iki bardak olarak içtim canım sebebisin inferlite yani değerlerin normal bu hayıt değerleri düzenliyor hormonları yani senin içlenen gerek yok ki canım Ozaman hersey normal seYaaaaa valla içime kelebekler doldu şimdikafanı şişirmek istemiyorum ama kaç gün kullandın nasıl kullandın. Bide sizde sorun var mıydı. Bize sebepsiz infertilite dediler her şey normal ama olmuyor bi türlü.
Yumrtlamaya göre 3 mayıs canım adet tarihi 5 mayıs yani erken çatladı biraz yumurtamBat ne zaman
Ya öylemi gerçekten ben yumurtalarin kalitesini artırır belki diye içmeye başladım. Bugün bütün testler yapildı kanla ilgili TGS prolaktin vs hepsi normal sadece kanımda düşüklük çıktı o kadar. Sence icmemeli miyim öyleyseBen polikislık hastasıyım düzenli adet goremıyorum yumurtlama olmuyor bunla oldu ve hergun iki bardak olarak içtim canım sebebisin inferlite yani değerlerin normal bu hayıt değerleri düzenliyor hormonları yani senin içlenen gerek yok ki canım Ozaman hersey normal se
Bende 3 Mayıs inşallah adet olmayızYumrtlamaya göre 3 mayıs canım adet tarihi 5 mayıs yani erken çatladı biraz yumurtam
Östrojen artırdığı dogru en azından denemedim demessinşz zararsız sonuç ta bir ay kullanın istersenizYa öylemi gerçekten ben yumurtalarin kalitesini artırır belki diye içmeye başladım. Bugün bütün testler yapildı kanla ilgili TGS prolaktin vs hepsi normal sadece kanımda düşüklük çıktı o kadar. Sence icmemeli miyim öyleyse
Normal hayıt tohumu demlenmesinden daha mi yararli oluyor.Canım pahalı ama ben immunat markasının hayıt suyunu al derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?