- 17 Ağustos 2019
- 7.503
- 8.194
- 198
- 29
- Konu Sahibi Mersinliozlem
-
Bence daha yararlı oluyor canım ben geç yumurtlardım adet sorunum falan yok ama yumurtam adetin 23. Günü falan çatlardı 16. günü çatladı ve onun sayesinde olduğunu düşünüyorumNormal hayıt tohumu demlenmesinden daha mi yararli oluyor.
Bu ay deneyeyim öyleyse zaten gelecek ay bi aksilik olmazsa tüp bebek tedavisine başlıyorum. İnşallah olumlu sonuç alırımÖstrojen artırdığı dogru en azından denemedim demessinşz zararsız sonuç ta bir ay kullanın isterseniz
Insallah gerek kalmazda kalıesınız bu ayBu ay deneyeyim öyleyse zaten gelecek ay bi aksilik olmazsa tüp bebek tedavisine başlıyorum. İnşallah olumlu sonuç alırım
Ben yumurtlama zamanını hiç bilmiyorum. Uygulamadan takip ediyorum ama o da 15.gün gibi gösteriyo ne kadar dogru bilemiyorum ovulasyon yaptım 1 ay hiç doğru bi sonuç yakalayamadım. O yüzden daha yapmadım. Hatta bi ay 2 günde bi denedik adete 1 hafta kalana kadar ama malesef gebelik olmadı yineBence daha yararlı oluyor canım ben geç yumurtlardım adet sorunum falan yok ama yumurtam adetin 23. Günü falan çatlardı 16. günü çatladı ve onun sayesinde olduğunu düşünüyorum
Bir problem mi vardı canımBen yumurtlama zamanını hiç bilmiyorum. Uygulamadan takip ediyorum ama o da 15.gün gibi gösteriyo ne kadar dogru bilemiyorum ovulasyon yaptım 1 ay hiç doğru bi sonuç yakalayamadım. O yüzden daha yapmadım. Hatta bi ay 2 günde bi denedik adete 1 hafta kalana kadar ama malesef gebelik olmadı yine
Amirinin isteyen herkese nasip etsin inşallahInsallah gerek kalmazda kalıesınız bu ay
Amiinnnn olacaktı oAmirinin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Doktorlara göre hiç bi sorun yok hatta profesör e bile gittim olmuyo diye. O da hiç sorun yok dedi. Ama o ay kullandığım marka belki kötüydü bilemiyorum hep dağıttı idari çizgiler dağınık oldu. Anlayamadım hatta günde 2 kere bile yaptığım oldu sonra yapmicam dedim moralim bozuluyordu her gün.Bir problem mi vardı canım
Canım en fazla 3 damla damlatacaksın idrarı. Benim dediğim markayı dene canım bi de bişey kaybetmeyiz belki vesile olurDoktorlara göre hiç bi sorun yok hatta profesör e bile gittim olmuyo diye. O da hiç sorun yok dedi. Ama o ay kullandığım marka belki kötüydü bilemiyorum hep dağıttı idari çizgiler dağınık oldu. Anlayamadım hatta günde 2 kere bile yaptığım oldu sonra yapmicam dedim moralim bozuluyordu her gün.
Bugün alcam eczaneden inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kalırım ben de .Canım en fazla 3 damla damlatacaksın idrarı. Benim dediğim markayı dene canım bi de bişey kaybetmeyiz belki vesile olur
Eczanede olmayabilir canımBugün alcam eczaneden inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kalırım ben de .
Aktarlara bakayim öyleyse. İnşallah aciklardirEczanede olmayabilir canım
Evet aktara bak canımAktarlara bakayim öyleyse. İnşallah aciklardir
Yok canım kapalıydı her yer belki pazartesi acarız dediler bi numara buldum. Pazartesi alcam inşallah varmış onlarda. Ama bişey sorcam benim hormon tahlilleri iyi ya kullanmalı miyim sence hayıt tohumunuMia22 naptın canım buldun mu
Canım benim de iyi hormon tahlillerim bişey olmaz yaniYok canım kapalıydı her yer belki pazartesi acarız dediler bi numara buldum. Pazartesi alcam inşallah varmış onlarda. Ama bişey sorcam benim hormon tahlilleri iyi ya kullanmalı miyim sence hayıt tohumunu
Tamam öyleyse devam edeyim ben pazartesi de onu alırım ona da başlarım . İnşallah tüp bebekten önce hamile kalmış oluruzCanım benim de iyi hormon tahlillerim bişey olmaz yani
Canım ben adetime başlıyordum yumurtlama gününe kadar içiyordum kahvaltıdan önce bir fincan akşam da yemekten önce yumurtaları güzel geliştiriyorMerhaba yagmurr07ben de bugün kullanmaya başladım adetimin 5.günü . 3 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz ama hiç gebelik geçirmedim. Sen kullandığın ilk ay mı hamile kalmıştın acaba. Mayısın son haftası tüp bebeğe geçiyoruz olmadan bi şansımı denemek istedim ben de
Teşekkür ederim canım başladım bakalım nasıl etki edecek. Ne zamandır kullanıyosun sen. Bide ne kadar kullanıp bırakmam gerekliCanım ben adetime başlıyordum yumurtlama gününe kadar içiyordum kahvaltıdan önce bir fincan akşam da yemekten önce yumurtaları güzel geliştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?