• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt tohumu ve gebelik

Normal hayıt tohumu demlenmesinden daha mi yararli oluyor.
Bence daha yararlı oluyor canım ben geç yumurtlardım adet sorunum falan yok ama yumurtam adetin 23. Günü falan çatlardı 16. günü çatladı ve onun sayesinde olduğunu düşünüyorum

Bence daha yararlı oluyor canım ben geç yumurtlardım adet sorunum falan yok ama yumurtam adetin 23. Günü falan çatlardı 16. günü çatladı ve onun sayesinde olduğunu düşünüyorum
Ben yumurtlama zamanını hiç bilmiyorum. Uygulamadan takip ediyorum ama o da 15.gün gibi gösteriyo ne kadar dogru bilemiyorum ovulasyon yaptım 1 ay hiç doğru bi sonuç yakalayamadım. O yüzden daha yapmadım. Hatta bi ay 2 günde bi denedik adete 1 hafta kalana kadar ama malesef gebelik olmadı yine

Ben yumurtlama zamanını hiç bilmiyorum. Uygulamadan takip ediyorum ama o da 15.gün gibi gösteriyo ne kadar dogru bilemiyorum ovulasyon yaptım 1 ay hiç doğru bi sonuç yakalayamadım. O yüzden daha yapmadım. Hatta bi ay 2 günde bi denedik adete 1 hafta kalana kadar ama malesef gebelik olmadı yine
Bir problem mi vardı canım

Bir problem mi vardı canım
Doktorlara göre hiç bi sorun yok hatta profesör e bile gittim olmuyo diye. O da hiç sorun yok dedi. Ama o ay kullandığım marka belki kötüydü bilemiyorum hep dağıttı idari çizgiler dağınık oldu. Anlayamadım hatta günde 2 kere bile yaptığım oldu sonra yapmicam dedim moralim bozuluyordu her gün.

Doktorlara göre hiç bi sorun yok hatta profesör e bile gittim olmuyo diye. O da hiç sorun yok dedi. Ama o ay kullandığım marka belki kötüydü bilemiyorum hep dağıttı idari çizgiler dağınık oldu. Anlayamadım hatta günde 2 kere bile yaptığım oldu sonra yapmicam dedim moralim bozuluyordu her gün.
Canım en fazla 3 damla damlatacaksın idrarı. Benim dediğim markayı dene canım bi de bişey kaybetmeyiz belki vesile olur

Yok canım kapalıydı her yer belki pazartesi acarız dediler bi numara buldum. Pazartesi alcam inşallah varmış onlarda. Ama bişey sorcam benim hormon tahlilleri iyi ya kullanmalı miyim sence hayıt tohumunu
Canım benim de iyi hormon tahlillerim bişey olmaz yani

Merhaba yagmurr07 🙈 ben de bugün kullanmaya başladım adetimin 5.günü . 3 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz ama hiç gebelik geçirmedim. Sen kullandığın ilk ay mı hamile kalmıştın acaba. Mayısın son haftası tüp bebeğe geçiyoruz olmadan bi şansımı denemek istedim ben de:kahve:
Canım ben adetime başlıyordum yumurtlama gününe kadar içiyordum kahvaltıdan önce bir fincan akşam da yemekten önce yumurtaları güzel geliştiriyor

Canım ben adetime başlıyordum yumurtlama gününe kadar içiyordum kahvaltıdan önce bir fincan akşam da yemekten önce yumurtaları güzel geliştiriyor
Teşekkür ederim canım başladım bakalım nasıl etki edecek. Ne zamandır kullanıyosun sen. Bide ne kadar kullanıp bırakmam gerekli

Merhabalar bende hayıt suyu sipariş verdim. Hafta içi gelecek inşallah pco var iyi geliyor dio araştırmalar sonucu karat verdim ve 2 buçuk aydır dağum kontrol hapı kullanıyorum yumurtam 8mm de kalıyor büyümüyor vee geç çatlıyor. Deneyip bakacağım artık

Back