- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
Bende içiyorum adet olduğum gün başladım günde iki bardak içiyorum bakalım elimde kapsülü var çayını icemedigim zamanlar onu icicem günlük bir tane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şifa olsunBende içiyorum adet olduğum gün başladım günde iki bardak içiyorum bakalım elimde kapsülü var çayını icemedigim zamanlar onu icicem günlük bir tane
İnşallah sizede şifa olsunŞifa olsun![]()
Evef o yöntemi deneyen çokMerhabalar..bu ay reglimle beraber hayıt tohumu içtim gebelik için..reglime bir kaç gün var test yaptım sonuç negatif yani bu ay olmadı..devam etmeyi düşünüyorum hayıt tohumuna ama bu sefer ezip balla karıştırıcam ıçine bir kaç damla limonla birlikte kullanıcam..zahidenin programında bir kadın anlatmıştı bu tarifi denemekten zarar çıkmaz sanırım..
Şifa olsunGünaydın bende hayit otu ekstratlihap kullanıyorum
Karışım ne anlayamadım çok mesaj var ama ben size şöyle söyliim kürler bırakılır çaylar gebeliği öğrenene kadar devam edilirKızlar bu karışım osilasyon da pozitifi görünce bırakılmalı mı yoksa adete kadar devam mı edilmeli?
Hayıt tohumu + Aslan pençesi ni sıcak suya atıp 10 dk bekletip süzüp içiyorum çay gibi yaniKarışım ne anlayamadım çok mesaj var ama ben size şöyle söyliim kürler bırakılır çaylar gebeliği öğrenene kadar devam edilir
O zaman devam edin gebelik testinde pozitifi görürseniz bırakırsınızHayıt tohumu + Aslan pençesi ni sıcak suya atıp 10 dk bekletip süzüp içiyorum çay gibi yani![]()
Teşekkür ediyorumO zaman devam edin gebelik testinde pozitifi görürseniz bırakırsınız
Aslan pençesinin tadı kötü değil yanlış bişey kullanıyor olmayın ? Hayıtın tadı kötüdür mesela. Aslan pençesinin hafif toprak kokusu olur tatsız bişey zatenAslan pençesinin tadı çok fena bunu balla falan ı direk yutsak olmuyormu?
Hayıtlamı karıştırdım acaba:) hayıt tohum gibi olan değilmiAslan pençesinin tadı kötü değil yanlış bişey kullanıyor olmayın ? Hayıtın tadı kötüdür mesela. Aslan pençesinin hafif toprak kokusu olur tatsız bişey zaten
Evet. Aslan pençesi yaprak gibi hayıt tohum gibi top top. Farklılar karışması zor ama aynı işe yarıyor ve tadı kötü olan bi o var bildiğim ondan dedimHayıtlamı karıştırdım acaba:) hayıt tohum gibi olan değilmi