Gebelik için hayıt otu tohumu ve aslan pençesi kullanan ve faydasını gören var mı?

Gebelik için hayıt otu tohumu ve aslan pençesi kullanan ve faydasını gören var mı?Veya gebelik için başka bişey kullanıp faydasını gören varmı?Paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️
Ben varım cnm 7 yıldan sonra ikinci bebeğime gebe kaldım hayıt tohumu sayesinde birkaç arkadasada tavsiye ettim onlarda fayda gördü

Değerlerinizi hatırlıyor musunuz benim de amh düşük fsh yüksek ne kullanacağımı ne yapacağımı bilmiyorum kafam çok karı

Adetleriniz düzenli miydi bunu kullanırken
Benim adet duzenim hep vardı kendimi bildim bileli hiç şaşmaz. Ama bazen bu ölçüt olmuyor. Ben hamile kalmadan önce yaş 26 amh 2.02 di doktorlar buz bu düşüklüğü 30 yaştan sonra bekleriz dedi. Bende geciktirmeden böyle ufak ufak doğal yöntemlere başladım. İlaç tedavisi de aldım 2. Ayın sonunda sonuç almıştım.

Benim adet duzenim hep vardı kendimi bildim bileli hiç şaşmaz. Ama bazen bu ölçüt olmuyor. Ben hamile kalmadan önce yaş 26 amh 2.02 di doktorlar buz bu düşüklüğü 30 yaştan sonra bekleriz dedi. Bende geciktirmeden böyle ufak ufak doğal yöntemlere başladım. İlaç tedavisi de aldım 2. Ayın sonunda sonuç almıştım.
Bana doktor bunun ilaç tedavisi geri dönüşü yok tüp bebeğe başvur dedi ama bitkisel kürlerle bitki çayları macunlarla güzel haberler verenleri okudukça umutlanıyorum benim de adetlerim düzenli bir kere felan gününden önce olmuşluğum vardır şimdi sizin denediğinizle başlayayım bakalım nasıl demleniyor nasıl hazırlanıyor ilaçla tedavi demiştiniz hangi ilacı verdi değerleri düzenlesin diye mi vermişti

Bana doktor bunun ilaç tedavisi geri dönüşü yok tüp bebeğe başvur dedi ama bitkisel kürlerle bitki çayları macunlarla güzel haberler verenleri okudukça umutlanıyorum benim de adetlerim düzenli bir kere felan gününden önce olmuşluğum vardır şimdi sizin denediğinizle başlayayım bakalım nasıl demleniyor nasıl hazırlanıyor ilaçla tedavi demiştiniz hangi ilacı verdi değerleri düzenlesin diye mi vermişti
Bu çayın herhangi bir yan etkisi olmuyor bende Saraçoğlundan izleyip öğrendim. Onun sitesinden alın. Normal poşet çay şeklinde zaten bardağa koy sıcak suyunu döküp iç. Sabah akşamdı tam araştır gakiba yeneklerden sonraydi

Bu çayın herhangi bir yan etkisi olmuyor bende Saraçoğlundan izleyip öğrendim. Onun sitesinden alın. Normal poşet çay şeklinde zaten bardağa koy sıcak suyunu döküp iç. Sabah akşamdı tam araştır gakiba yeneklerden sonraydi
Klomen ve duphaston verdi. Ama sen doktor kontrolü dışında kullanma çünkü kişiye göre veriyor

Öncelikle kaybınız için çok üzüldüm umarım Allah en kısa zamanda hakkınızda hayırlısını nasip eyler 🤲🏻Evet gerçekten doktor çok önemli bencede.Bu karışımları kullandıktan sonra benimle de paylaşır mısınız buradan çok sevinirim etkisini gerçekten çok merak ediyorum ☺️☺️
Ben eeken menepoz yasiyordum.amh 1.75 fsh 19 .aslan pencesi ari sutu bal kullandim fsh im cayi ictigim zaman dusuyor adet goruyordum.5 ay hamile kalmak icin gayret gosterdim bu ay cayi ve ari sutu kullandim bhcg 33 cikti adetime 2 gun var.aslan pencesini 5 gun once biraktim acaba devam etmelimiydim😐östrojen eksiligi olusuyor fsh yukseldigi icin.simdi korkuyorum ostrojenim duser düsük fln yaparim diye cayi icmelimiyim bilmiyorum😔

Ben varım cnm 7 yıldan sonra ikinci bebeğime gebe kaldım hayıt tohumu sayesinde birkaç arkadasada tavsiye ettim onlarda fayda gördü
Merhabalar öncelikle Allah evlatlarınızı size bagıslasin.Bir sorum olacaktı hayit tohumunu nasil kullandınız kac dakika kaynattınız bilgi verir misiniz

X