- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
Her gün sabah kahvaltıdan 2 saat sonra ve akşam yemeğinden 2 saat sonra. Yumurtlamayı gördüğün gibi kullanmayı bırakıyorsun. Ovülasyon ile takip et yumurtlamanı. Şifa olsun inşallahMerhaba bugün adet günümün 2. Günü Aslan pençesi kullanmaya başlayacağım hergun mu kullanılacak gün aşırı mı
Merhaba naptiniz sonuç aldınız mıHayıt tohumu ve aslan pençesi kullanmaya başlayacağım, bugün adetim in ilk günü, nasıl kullanılacak, adet sonrası mı adet sırası mı? Kullanan fayda gören yardım lütfenn
Merhaba kesinlikle İbrahim saraçoğlunun sitesini arayıp tahlillerinizi söyleyin t.d. aslan pençesi hormonları düzenliyor arkadaşların söylediği gibi bana bufün başladımCevabiniz icin tesekkur ederim ben aslinda dostinex kullandim bir yillik evliyim 4 aydir da korunmuyoruz bebek istiyoruz haziran ayinda prolaktinim 56 cikinca dostinex kullandim 14 e kadar dustu 20 temmuzda tekrar baktirdim 17 ye cikmisti 2 agustosta baktirdim en son ve 34 cikti tekrar dostinex kullanmak istemiyorum belli ki gecici cozum oluyor tekrar yukseldi cunku tabi sinir stres de etki ediyor prolaktine ama hayatimizdan stresi yok etmek zor ben de dogal yollarla sifa olur mu diye arastiriyorum bugun tekrar yukselmis oldugunu gorunce moralim bozuldu acikcasi
Merhana canm bugn adet günüm aslan pençesi aldım başlicam bende siz nekadardır gebe kalamıyordunuzBen saraçoğlu merkezini aradım kullanmadan önce ,endokrine görünmeden hayıtı kullanma dediler. Testere dişli aslam pençesini kullanabilirsin dediler. Aslan pençesini de tanıdık bir kadın doğum doktoru önerdi bana. Adetliyken başladım. Sabah kahvaltıdan 2 saat sonra ve akşam yemeğinden 2 saat sonra 1er kupa olacak şekilde tüket. 1 saat boyunca bir şey tüketme. Bir kupa suyu cezvede kaynat, kaynayınca içine 1 tatlı kaşığı aslan pençesi at 10 dk kaynat. Ilımaya al ılıyınca süz ve iç şifa olsun canım. Ben bunu 10 güne yakın (yumurtlama gününe kadar) kullandım o ay gebe kaldım
Ben 3. Ayımda kaldım, ama ben hormon testlerimi keyfi yaptırdım gebe kalamadığımdan değil yaniMerhana canm bugn adet günüm aslan pençesi aldım başlicam bende siz nekadardır gebe kalamıyordunuz
Evet gebe kaldım, şu an 6+4 üm rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba naptiniz sonuç aldınız mı
Kullandığınız ay gebe kaldınız demi belirtiniz neydiEvet gebe kaldım, şu an 6+4 üm rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim adetim gecikti ayın birinde olmuştum bugün 29 u daha olmadım. Umutlanmak istemiyorum. Geçen ay 15 gün süren lekelenmem vardı . Kürtaj sonrası ilk adet olduğu için. Epey bi sürmüştü. Belki ondan gelmiyordur adetimMerhaba kızlar
Bende beş gündür.hayit tohumu ve aslan pençesi otunu kullanıyorum. Ama böbreğim mıdır kasığım mi bilmiyorum ikisinede vuruyor. Olası yan etkileri nelerdir bilginiz var mı acaba?
Hayırlı olsunEvet gebe kaldım, şu an 6+4 üm rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende adet düzensizliği vardı, ve yumurtlama olmuyordu,femera kullanmama rağmen yeterli olgunlukta olmadı, amh düşüktü fsh yükselmeye başlamıştı, tahlil sonuçlarımı saraçoğlu ekibi ile paylaştım onlar bana bir bitki seti önerdi ovülasyon testi ile de takip ettimHayırlı olsuninşallah isteyen herkese nasip olur, hamilelikten önce bitkileri kullanmaya nasıl karar verdiniz benzer durumlar da isek yani yumurtlamadan falan problem mi vardı yada yerli olgunluğa ulaşmıyor muydu yumurta bende kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Evet, vallaha pek bir belirtim olmadı, adet günüm geçmeden gögüs lerim büyüdü, bitkiler yan etki yaptı sandım, sonra adete 1 hafta filan kala ovülasyon testi yapayım dedim (adet düzensizliği vardı 2.yumurtlama olur belki diye) baktım poztfe yakın çıktı, sonra hadi birde gebelik yapayım dedim orda çıktı 3 hafta 2 günlğktü öğrendiğimdeKullandığınız ay gebe kaldınız demi belirtiniz neydi
Saraçoğlu ekibi ile direk google da yazan numarayla iletişime geçtiniz değil mi adetim daha var benim aradığımda yardımcı olunuyor mu extra bişeyler yapmam gerekiyor mu?Bende adet düzensizliği vardı, ve yumurtlama olmuyordu,femera kullanmama rağmen yeterli olgunlukta olmadı, amh düşüktü fsh yükselmeye başlamıştı, tahlil sonuçlarımı saraçoğlu ekibi ile paylaştım onlar bana bir bitki seti önerdi ovülasyon testi ile de takip ettim
Kendi sitelerinde mail adresi üzerinden iletişim kurdum ben, tahlil sonucu filan istiyorlar bir kaç soru soruyorlar, ürünler kullanma talimatı ile beraber geliyor, telefon ile de yardımcı oldular banaSaraçoğlu ekibi ile direk google da yazan numarayla iletişime geçtiniz değil mi adetim daha var benim aradığımda yardımcı olunuyor mu extra bişeyler yapmam gerekiyor mu?
Bu kürü doktor vermişti.Hayıt tohumu ve aslan pençesi kullanmaya başlayacağım, bugün adetim in ilk günü, nasıl kullanılacak, adet sonrası mı adet sırası mı? Kullanan fayda gören yardım lütfenn
Çok teşekkür ederimKendi sitelerinde mail adresi üzerinden iletişim kurdum ben, tahlil sonucu filan istiyorlar bir kaç soru soruyorlar, ürünler kullanma talimatı ile beraber geliyor, telefon ile de yardımcı oldular bana
Şifa olsun inşallahÇok teşekkür ederim