Adet olunca başlayacaksınız içmeye. Zararı olmaz. Hormonel bi sorun varsa onu çözerArkadaslar 4 yillik evliyim ve 3 yildir gebe kalamiyorum en son hsg cekindim temiz cikti tupler, adetlerim duzenli cok sukur, bugun regl oldum hayit tohumu cayi icmek istiyorum fakat ne zaman baslayacagim, kac gun icecegim adet duzenliyse bi zararri olur mu bunlari bilmiyorum ,bunlar hakkinda lutfen bilgi sahibi arkadaslarim bilgi veriniz simdiden tesekkurler
En az 3 ay aralıksız. Hamilelik oluşursa bırakırsınızTesekkur ederim peki kac gun icmeliyim ?
Araliksiz olduguna emin misiniz ben ovulasyona kadar die biliyorumdaEn az 3 ay aralıksız. Hamilelik oluşursa bırakırsınız
Doktorlar öyle öneriyorAraliksiz olduguna emin misiniz ben ovulasyona kadar die biliyorumda
Hamile kalınca bilmezsek düşürebilir diye sanirim temizliyorda bnceDoktorlar öyle öneriyorAlternatif tıpçılarda. Burda da 1-2 kişiden duydum ama Aslı astarı nedir bilmiyorum. Hamilelikte bırakmak gerekiyor ki çok elzem değil yumurtlamayla nasıl bi bağlantısı var bilmiyorum
Bilmem olabilir ben 3 ay diye biliyorum. Doktor tavsiyesiyle kullanıp hamile kalan arkadaşıma da hamilelik olana kadar kullandırdı doktordu. Hatta öğrendikten sonra 10 gün daha devam ettirdi. Herkeste farklıdır belki. Ama 10-15 gün kullanmayla bi fayda beklemek mucize olur benceHamile kalınca bilmezsek düşürebilir diye sanirim temizliyorda bnce
Oda doğru artik nasibe kalmış icmeye devamBilmem olabilir ben 3 ay diye biliyorum. Doktor tavsiyesiyle kullanıp hamile kalan arkadaşıma da hamilelik olana kadar kullandırdı doktordu. Hatta öğrendikten sonra 10 gün daha devam ettirdi. Herkeste farklıdır belki. Ama 10-15 gün kullanmayla bi fayda beklemek mucize olur bence
Cok sevindim cok sukur rabbim kucaklarimizi doldursun hayirli evlatla insallah saglikla kucagina alirsin insallah1 çay bardağı klorsuz suyun içine 1 çay kaşığı hayıt tohumu ilave edin (tohumu havanda az miktarda dövün) 3 dakika kısık ateşte kapağı kapalı olarak kaynatın.Kaynama süresi bittikten sonra ocaktan alıp süzün.
Ben erken menapoz kürü alıstım İbrahim saraçoğlundan bana bu sekilde kullanım talimat ı yolladılar horman tahlillerimi soyledm ona göre yolladılar.
Hormonlarınız nasıl bilmıyorm ama bunları kafanıza göre kullanmayın bence ve. Bana 1 ay boyunca kullanmam gerektıği yazıyordu
Prolaktın hormonum sınırda oldugu için incir kürü önermediler mesela
Bende 6 yıllık evliyim adet görüyordm ama erken menapoz dedi doktor tedavisiz hamile kaldm çok şükür. Su an 5 aylık hamileyim bana yolladıkları kürleri de yapmıstm arada unutsam da hacamat yaptırdm bilmıyorm neyin faydası oldu biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Merhabalar bende içmek istiyorum pkoluyum adetim 20 gündür gelmedi hamile olma ihtimali olsa da hayıt içilir mi zararı var mıdır?En az 3 ay aralıksız. Hamilelik oluşursa bırakırsınız
Emin olmadan kullanmayın. Bi arkadaşım hamileliğin ilk 10 gününde daha kullanmaya devam etmiş geç öğrenmiş bişey olmamış ama daha uzun sürede zararı olur mu bilemiyorum. Bence adet olmayı bekleyin gebelik olmadığından emin olun öyle başlayın zaten en doğrusu adet olunca başlamakMerhabalar bende içmek istiyorum pkoluyum adetim 20 gündür gelmedi hamile olma ihtimali olsa da hayıt içilir mi zararı var mıdır?
Tamm inşallah teşekkür ederimEmin olmadan kullanmayın. Bi arkadaşım hamileliğin ilk 10 gününde daha kullanmaya devam etmiş geç öğrenmiş bişey olmamış ama daha uzun sürede zararı olur mu bilemiyorum. Bence adet olmayı bekleyin gebelik olmadığından emin olun öyle başlayın zaten en doğrusu adet olunca başlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?