Canım ben adetinin 2. Günü başladım hatıra tam bir ay sonra günü gününe adet oldum normalde hem 10 gün gecikirdim ve bende pkoluyum hormonlarım cok güzelSlmm kizlarr bnde yaklasik 20 gunur hayt iciom. Pkoyum hormonlarimda sorun yook ama yumurta kalitem ve rezervim dusuk bi haftadir adet olcam hissi var ama adete yakin goguslerim fena acir bu sefer hafif sizi var o kadar.. adetlerm duzensiz ilac kullanmazsam zor söklym. Hayiti kullandiktan ne zamn sonra adet gordunuz
Bozmaz cnm hayt hormon dengeliyicidir bnde bi 20 gundur iciom..Arkadaşlar foruma yeni üyeyim ilk kez yazıyorum, benim fsh ım 9.6 onun dışında bütün hormanlarım normal, adetlerim de düzenli. Bu hayıt otunu içsem diğer hormonlara olumsuz etki eder mi acaba. Fsh ı düşürürken diğerlerinin dengesini bozmaktan korkuyorum.
Bn adet olmadan basladm cnm 10 gun dha icerim olmadi ama belim ve kasiklarim agriyo sancim gelip gdiyo sana da bole oldu muCanım ben adetinin 2. Günü başladım hatıra tam bir ay sonra günü gününe adet oldum normalde hem 10 gün gecikirdim ve bende pkoluyum hormonlarım cok güzel
Yok hiç olmadı bana böyle canımBn adet olmadan basladm cnm 10 gun dha icerim olmadi ama belim ve kasiklarim agriyo sancim gelip gdiyo sana da bole oldu mu
Slmm kizlarr bnde yaklasik 20 gunur hayt iciom. Pkoyum hormonlarimda sorun yook ama yumurta kalitem ve rezervim dusuk bi haftadir adet olcam hissi var ama adete yakin goguslerim fena acir bu sefer hafif sizi var o kadar.. adetlerm duzensiz ilac kullanmazsam zor söklym. Hayiti kullandiktan ne zamn sonra adet gordunuz
Cooook tskler cnm ole ck seker tuketen biri degilm kilomda normal 53 54 felanimHiç bırakmayın. Sizi zamanla düzene sokacaktır. Ben 50-60 günde bir adet görürdüm. Bir süre kullandım. Bıraktıktan sonra bile düzenli devam etti. Şeker tüketmeyin. Beslenmenize dikkat edin. Pcos ta insülin direnci olur ve kadınlık hormonları ciddi etkilenir. Bu sebeple beslenme çok önemli. Şişmanlık yasak.
Arkadaşlar foruma yeni üyeyim ilk kez yazıyorum, benim fsh ım 9.6 onun dışında bütün hormanlarım normal, adetlerim de düzenli. Bu hayıt otunu içsem diğer hormonlara olumsuz etki eder mi acaba. Fsh ı düşürürken diğerlerinin dengesini bozmaktan korkuyorum.
Benim şu an eşim yanımda değil baktırsam da bir işe yaramaz, hatta yüksek çıkarsa daha çok üzülürüm, stres yaparım diye baktırmıyorm ama gelince bebiş olmazsa baktırcam inşallah. Ben de hayıt tohumu içmeye başladm ama onu da düzenli içmiyorum, tadı çok kötüCanım yaa benimde son iki aydır fsh im ,10.38 ve 10.77 çıktı daha önce hiç baktirmamistim ,şimdi bebis düşünüyoruz diye baktirdim sence biz fsh lari nasıl düşürürüz ,ben bu ay ıncir suyu ve havuc suyuna basladim . Yumurtaliklarim cogalsin diye faydasini görürsem yazarım sanada, birde stres etmemek gerekiyor
Benim şu an eşim yanımda değil baktırsam da bir işe yaramaz, hatta yüksek çıkarsa daha çok üzülürüm, stres yaparım diye baktırmıyorm ama gelince bebiş olmazsa baktırcam inşallah. Ben de hayıt tohumu içmeye başladm ama onu da düzenli içmiyorum, tadı çok kötü
Aslında öyle çok stres yapmadm hatta korunmayı bile bebek için değil üşendiğimzden bıraktkk, olmaynca stres yaptım.. İnşallah hayırkı haberler veririz burda birbirimzeAnladim canim , uzulmemeye çalış ,stres yapmamak önemli , inşallah eşin yanında olduğu zaman herşey yolunda olur tüm hormonlar iyi olur ve bebis için olumlu gider ,(amin) bende ileriki aylarda denerim hayıt otunu benimkilerden fayda gormezsem eğer.
Arkadaşlar foruma yeni üyeyim ilk kez yazıyorum, benim fsh ım 9.6 onun dışında bütün hormanlarım normal, adetlerim de düzenli. Bu hayıt otunu içsem diğer hormonlara olumsuz etki eder mi acaba. Fsh ı düşürürken diğerlerinin dengesini bozmaktan korkuyorum.
Oooo o zaman biz hiç umutsuz olmayalım:)kızlar işyerimde 45 yaşında bir abla var. 3.kutu hayıt hapına başladı. O adet göremiyor. fsh'ı 7.7'ye inmiş. doktor olamaz öyle şey demiş 2. kere tekrar baktırmış yine aynı sonuç
Canim hayırt tohumunu aldım fsh 10.22 lerde gününde yumurta çatliyor ve adet oluyorum amh 0.78 kaliteli yumurta oluşmuyor yaşında var hayır tohumunu ne zaman başlanmalı yumurtlama dönemine kadar mı içiliyor ve nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mıkızlar işyerimde 45 yaşında bir abla var. 3.kutu hayıt hapına başladı. O adet göremiyor. fsh'ı 7.7'ye inmiş. doktor olamaz öyle şey demiş 2. kere tekrar baktırmış yine aynı sonuç
Canim hayırt tohumunu aldım fsh 10.22 lerde gününde yumurta çatliyor ve adet oluyorum amh 0.78 kaliteli yumurta oluşmuyor yaşında var hayır tohumunu ne zaman başlanmalı yumurtlama dönemine kadar mı içiliyor ve nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı
yumurtlama döneminden sonra gebe kalindiysa düşük tehlikesi oluyormuş öyle okudum.ne zaman başlanmalı ve kullanımı hakkında bilginiz var mıbaşlayınca hiç bırakmamanız gerekiyor. adetliyken, normal gününüzde vb hergün kullanmanız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?