Gebeliğe Hazırlık Hayit tohumu kullanıp hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurrn

🕊
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
438
729
33
Hanımlar ben 2 aydir hayıt tohumu 21 gun kullanip 10 gun ara vererek yapıyorum. Hayit tohumu kullanip hamilelik oluşan var mi? 2. Ay olacak kullanali 3 ay kullanip birakilmaliymis sanirim bilgisi olan? Kullanan arkadaslar yardimci olur musunuz? Ayrica tam 9 aydir bebek istiyorum.

Benim adetim cok duzensizdi evlendim bebek dusununce de daha cok gecikmeler oldu
Hormonlari duzenlesin adete yardimci olsun diye hayit kullandim o ay ilk defa 32 tunde adet gordm. En azindan adetim duzene giriyo diye adet bitimi 10 12 gun kadar devam ettm biraktim cok duzenli icmedim AMA ikinci ayinda hamilelik haberi aldm hayittan diye dusundum AMA bilemiyorum tabi 3 aya tamamla istersen yinede :)

Maşallah ne güzel insaAllah sağlıkla hayirlisiyla banada nasip olur.❤ ben düzenli şekilde 3 ay kullanayim diye niyetlendim insaAllah bu ay 2.ayi yapıyorum 1 ay daha yapip bırakacam. Benimde evlendikten sonra adet düzeni bozulunca içeyim fayda olur dedim ayni benimde geçen ay erken oldum ve cok sevindim valla o yüzden Rabbim Şafi ismine Şifa kaynağı etsin inşaAllah❤ ne zaman yapmıştınız suan hamile misiniz? Yoksa mesleğiniz kucağınızda yada yaşında mi?

Eylul ayinda yaptim canim ekim ayinda da hamilelik haberini aldm son adetim 5 ekimdi suan hamileym evet 3 bucuk aylik :)

Eylul ayinda yaptim canim ekim ayinda da hamilelik haberini aldm son adetim 5 ekimdi suan hamileym evet 3 bucuk aylik :)
Yaa ne güzel maşallah sağlıkla kucağınıza alabilmeyide nasip etsin Rabbim insaAllah hayırlısıyla sağlıkla tüm isteyenlere nasip olsun banada dua eder misiniz hamilenin Dua'si kabul olur derler

Ben bu hayıtı en başta çok övdüm amaaa
Sonrasında ayda 3kere regl oldum çok dengesiz regl olmaya başladım hayıttan önce böyle değildi nedense

Ben bu hayıtı en başta çok övdüm amaaa
Sonrasında ayda 3kere regl oldum çok dengesiz regl olmaya başladım hayıttan önce böyle değildi nedense
Benimde düzensizdi geçen ay Elhamdülillah düzenli şekilde regl oldum. Bazen bazi seyler herkese ayni etki etmiyor sanirim buda vücudumuzdan kaynakli.. Ayrica clife da kullandim bu ay ve sanki o benim düzenimi bozmus gibi hissettim bilmiyorum ama insaAllah fayda etmistir birseylere o niyetle aldim di

Amin insaAllah bende bu ay 2. denemem diger ayda yapip bırakacağım insaAllah bizlerede hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim♥
Aminn bu ay klomen kullandım ama hayırlısı rahim ağzı inmiş adet olucam galibs önümüzdeki ay tekrar başlayacağım klomene ben +hayıt ta kullanacağım inşallah bu kez tutar. Nasıl kullanacağız hayıt tohumunu biliyor musun canım?

Yaa ne güzel maşallah sağlıkla kucağınıza alabilmeyide nasip etsin Rabbim insaAllah hayırlısıyla sağlıkla tüm isteyenlere nasip olsun ♥ banada dua eder misiniz hamilenin Dua'si kabul olur derler ♥

Tabiki ederim canim dua insallah en tez zamanda sanq ve isteyen herkese rabbim bu duyguyu nasip etsin. Surekli diyorum zaten gun icinde bunu ben guzel dileklerin icinde Ben tesekkur ederim

Amin insaAllah Şifa olur niyetim o şekilde ❤ ben 21 gün kullanıyorum hayıtla testere disli aslan peceside kullaniyorum 10 gün ara veriyorum bu sekilde 2. ayida bitirmek üzereyim hayirlisi bakalim

Tabiki ederim canim dua insallah en tez zamanda sanq ve isteyen herkese rabbim bu duyguyu nasip etsin. Surekli diyorum zaten gun icinde bunu ben guzel dileklerin icinde Ben tesekkur ederim♥
Amin insaAllah Allah razı olsun canim benim

Merhaba tekrardan Hamile olunca yazacam dedim.ben normalde klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kalırdım çok şükür bu ay hayıt tohumu Aslan pemcesi ve cıvanpencemi kullandım veeeee çok şükür Hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…