- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
-
- Konu Sahibi Minicikpandam
Ben ablamın erken menopozu için karahanoğlu çiftliğinden hayıt tentürü aldım. ablam menopozdan çıktı, peşinden kendi pcosum için de kullandım. bende tüylenme de vardı. haftada bir sir ağdaya giderken ayda bir gitmeye başladım kür bitiminden sonra. adetim düzeldi, pcoslarımdan da kurtuldum. 3 aylık kür öneriyorlar. hayıt hasatını kendileri yaptıkları için bu kadar işe yaradığını, tarihi geçmiş denetimsiz aktar ürünlerinde aynı sonucun alınamadığını söylüyorlar. tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim, yaşam kalitem yükseldi. neymiş onca yıl yaşadığım ağrı, sorunlu pms, tülenme vs sorun...rhaba kızlar adetlerim duzensiz söktürücü kullanmak istemiyorum artık .. bu tohumu kullananlar nasıl kullandınız ne zaman başladınız sonuçları neler oldu (polikistik over var bende )
Nerden alabilirim o ürünüBen ablamın erken menopozu için karahanoğlu çiftliğinden hayıt tentürü aldım. ablam menopozdan çıktı, peşinden kendi pcosum için de kullandım. bende tüylenme de vardı. haftada bir sir ağdaya giderken ayda bir gitmeye başladım kür bitiminden sonra. adetim düzeldi, pcoslarımdan da kurtuldum. 3 aylık kür öneriyorlar. hayıt hasatını kendileri yaptıkları için bu kadar işe yaradığını, tarihi geçmiş denetimsiz aktar ürünlerinde aynı sonucun alınamadığını söylüyorlar. tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim, yaşam kalitem yükseldi. neymiş onca yıl yaşadığım ağrı, sorunlu pms, tülenme vs sorun...
Tentürler Hayıt Tentürü (50 ml)Nerden alabilirim o ürünü
Ben de aldım 20 gündür kullanıyorum. 3 aydır adet olamıyordum fsh ım 83 dü.çok ateş basmalarım vardı 7 gün önce fsh baktırdım 53 olmuş. Daha adet olmadım. İnşallah olurum. 2. ci şişenin siparişini verdim 3 aylık kür öneriliyor. Ateş basmalarım gitti. Eğer adet olursam süper olacak. Bekliyorum bakalım.Kullananlar lütfen yazın
Ben de aldım 20 gündür kullanıyorum. 3 aydır adet olamıyordum fsh ım 83 dü.çok ateş basmalarım vardı 7 gün önce fsh baktırdım 53 olmuş. Daha adet olmadım. İnşallah olurum. 2. ci şişenin siparişini verdim 3 aylık kür öneriliyor. Ateş basmalarım gitti. Eğer adet olursam süper olacak. Bekliyorum bakalım.
Acaba hamilelik için de kullansak iyi gelir mi bir tüpüm kapalı cıkmıstı
Karahanoğlu çiftliği diye bi yer. İnstagramdan yazın çıkıyor. SiZde araştırın isterseniz. Benim şükür olsun ateş basmalarım gitti. Daha başındayım tabi umarım yumurtlamam olur.Nereden aldınız markası nedir
Hamilelik içinde faydası varmış. Açıkçası ben asıl bu yüzden aldım. Bakalım faydasını görücemmi?Evet kullanın çok faydası var zararı olacağını sanmıyorum
Ates basmasi neden oluyor ki?Karahanoğlu çiftliği diye bi yer. İnstagramdan yazın çıkıyor. SiZde araştırın isterseniz. Benim şükür olsun ateş basmalarım gitti. Daha başındayım tabi umarım yumurtlamam olur.
instigram hesabından sorunuzu sorarsanız size yanıt vereceklerdir.Acaba hamilelik için de kullansak iyi gelir mi bir tüpüm kapalı cıkmıstı
Karahanoğlu çiftliği diye bi yer. İnstagramdan yazın çıkıyor. SiZde araştırın isterseniz. Benim şükür olsun ateş basmalarım gitti. Daha başındayım tabi umarım yumurtlamam olur.
Sonuclari paylasr msnz?
Adetliyken mı kullandınız yumrtlama gunlerınde de ıctınız mı acabaBende kullandım kullandığım ay hamile kaldım adet düzensizliği vardı aktardan almıştım Sabah lari aç karına içtim öğle den sonra da testere dişli aslan pençesi içtim aynı ay hamile kaldım tesadüf mü yoksa onun faydasimi bilmiyorum