Bazen 7-8 ay bile adet olmayan surekli adetleri geciken biriydim. 1.5 sene bebek sahibi olabilmek icin hap ve igne tedavisi gordum. Ama ise yaramadi. Hayit tohumunu kullandim gunde 2 kez cayini demleyip icerek. 4. Ay hamile kaldim. Bende burdan gorup okuyarak bildigim icin hayit tohumunu ise yaradigini da yazmayi bir borc biliyorum. ALLAH isteyen herkese hayirlisiyla cocuk sahibi olmayi nasip etsin. Benim durumumda olanlara tavsiye ederim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı
- Konu Sahibi YESIMMM24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- 173
ne güzel hamile kalabilmişsin hayıtla.darısı hepimizin başına inş.ya ben de 6 aydır hayıt kullanıyorum ve düzenli adet oluyorum kullandığımdan beri.ama hamilelik oluşmadı(((((((((((((((((ben pkoluyum ilaçsız adet olamayan biriyim.hayıtla oluyorum ama hamilelik oluşmadı.acaba yanlış mı kullanıyorum.umut oldun bana((nasıl ve ne kadar kullandın????anlatırsan çok sevinirimBazen 7-8 ay bile adet olmayan surekli adetleri geciken biriydim. 1.5 sene bebek sahibi olabilmek icin hap ve igne tedavisi gordum. Ama ise yaramadi. Hayit tohumunu kullandim gunde 2 kez cayini demleyip icerek. 4. Ay hamile kaldim. Bende burdan gorup okuyarak bildigim icin hayit tohumunu ise yaradigini da yazmayi bir borc biliyorum. ALLAH isteyen herkese hayirlisiyla cocuk sahibi olmayi nasip etsin. Benim durumumda olanlara tavsiye ederim.
- 17 Aralık 2012
- 67
- 6
- 98
ne güzel hamile kalabilmişsin hayıtla.darısı hepimizin başına inş.ya ben de 6 aydır hayıt kullanıyorum ve düzenli adet oluyorum kullandığımdan beri.ama hamilelik oluşmadı(((((((((((((((((ben pkoluyum ilaçsız adet olamayan biriyim.hayıtla oluyorum ama hamilelik oluşmadı.acaba yanlış mı kullanıyorum.umut oldun bana((nasıl ve ne kadar kullandın????anlatırsan çok sevinirim
Arkadaşım ne güzel adetlerin düzene girmiş maşallah en kısa zamanda gebe kalırsın inş sen nasil kullanıyosun benimdd adetlerim düzensiz bende kullanmak istiyrum .
- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- 173
sabah akaşam olmak üzere,bi su bardağı kaynar suya bi çay kaşığı hayıt atyrm.15 dk falan bekltyrm ve içyrm.hayıtı aktardan aldığında çektir ama.ya anlamyrm niye hamile kalamıyorum adetlerim de haytla düzene girdi ama(((bu ay bıraktım diye yine adet olmadımArkadaşım ne güzel adetlerin düzene girmiş maşallah en kısa zamanda gebe kalırsın inş sen nasil kullanıyosun benimdd adetlerim düzensiz bende kullanmak istiyrum .
- 17 Aralık 2012
- 67
- 6
- 98
sabah akaşam olmak üzere,bi su bardağı kaynar suya bi çay kaşığı hayıt atyrm.15 dk falan bekltyrm ve içyrm.hayıtı aktardan aldığında çektir ama.ya anlamyrm niye hamile kalamıyorum adetlerim de haytla düzene girdi ama(((bu ay bıraktım diye yine adet olmadım
Hadi inşallllllaaah hamilesindir o yüzden olamamışsındır arkadaşım güzel haberini bekliyorum sabırsıylıkla.
- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- 173
cok sağol ama ben ilaçsız ya da hayıt içmeden zaten adet olamıyorm ki((bi pislik pko illeti bende varadet tarih bu ayın 24ünde olmalıydım ama olmadım ve dayanamyıp tam ayın 24ünde test alıp yaptım ama negatiftiolsaydı çıkardı zaten.çünkü adet tarihim 24 kasımdı ve ben 24 aralıkta yaptmHadi inşallllllaaah hamilesindir o yüzden olamamışsındır arkadaşım güzel haberini bekliyorum sabırsıylıkla.
- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 40
- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
ne kadardır içiyosnz?ve ne kadar sürede etki etti?ya ben de 2 hafta falan olck başlayalı ama çooook acısiz nasıl demlyp ne kadr koyup yapyosnz????ve aç karna mı tok mu?
Ac karnina yapiyorsun.sabah ogle aksam.sicak suya bir cay kasigi koyup icin.15dk sonra yemek yiyiyordum.
- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
bana bu hayıttan bahsedermisiniz arkadaşlar pkoluyum ilaçsız adet göremiyorum
aynı zamanda bebek istiyoruz bu ay aslan pençesi kürü uyguluyorum ama işe yaramayacak gibi hissediyorum
hayıt daha faydalymış ama hiç bir bilgim yok
beyazbulut merhaba
testere dişli aslan pençesini denedin mi? benim de aklımda o vardı. ama son zamanlarda da hayıtı araştırıyorum bir yandan. gerçekten çok faydalıymış. o yüzden kararsız kaldım. ben de pkoluyum ama adet gecikmesi yaşamıyorum. lh hormonum fshden yüksek ve dolayısıyla kalitesiz yumurtalarım var. hamile kalamıyorum. yaklaşık 1,5 yıldır bekliyoruz.
2 aydır da soğan kürü uyguluyorum. pkodan kurtulmak i.in. inşaAllah işe yaramıştır. ardından hayıta mı başlasam :44: bizim bir arkadaş bhasediyordu. bir arkadaşı pkoluymuş, tedavi görmüş bebeği olmamış. ve soğan kürü ardından hayıt kullanmış ve doğal yolla gebe kalmış. bunu duyunca hayıt daha cazip geldi.
sen ne yaptın?
- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
beyazbulut merhaba
testere dişli aslan pençesini denedin mi? benim de aklımda o vardı. ama son zamanlarda da hayıtı araştırıyorum bir yandan. gerçekten çok faydalıymış. o yüzden kararsız kaldım. ben de pkoluyum ama adet gecikmesi yaşamıyorum. lh hormonum fshden yüksek ve dolayısıyla kalitesiz yumurtalarım var. hamile kalamıyorum. yaklaşık 1,5 yıldır bekliyoruz.
2 aydır da soğan kürü uyguluyorum. pkodan kurtulmak i.in. inşaAllah işe yaramıştır. ardından hayıta mı başlasam :44: bizim bir arkadaş bhasediyordu. bir arkadaşı pkoluymuş, tedavi görmüş bebeği olmamış. ve soğan kürü ardından hayıt kullanmış ve doğal yolla gebe kalmış. bunu duyunca hayıt daha cazip geldi.
sen ne yaptın?
ben geçen ay aslan pençesi kürü uyguladım canım ve erken adet oldum yaklaık 10 gün çok yoğun adet gördüm ondan önce 5 ay adet görmemiştim
sanırım kistleri temizledi ama kürü bırakmak zorunda kaldım kullandıkça adetim artıyordu sanki bende ara verdim bu ay boş geçicek büyük ihtimal adet göremicem yine kilo vermeye çalışıyorum benim kilomda var çünki ve verene kadar hamile kalabiliceğimi sanmıyorum
bana kalırsa direk hayıta başla o daha faydalıymış hatta eczanede haplaroıda satılıyormuş günde bir tane alıyormuşsun
- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
ben geçen ay aslan pençesi kürü uyguladım canım ve erken adet oldum yaklaık 10 gün çok yoğun adet gördüm ondan önce 5 ay adet görmemiştim
sanırım kistleri temizledi ama kürü bırakmak zorunda kaldım kullandıkça adetim artıyordu sanki bende ara verdim bu ay boş geçicek büyük ihtimal adet göremicem yine kilo vermeye çalışıyorum benim kilomda var çünki ve verene kadar hamile kalabiliceğimi sanmıyorum
bana kalırsa direk hayıta başla o daha faydalıymış hatta eczanede haplaroıda satılıyormuş günde bir tane alıyormuşsun
anladım canım sağ ol. hmm erken adet olman ilginçmiş. bu benim korktuğum bir durum. çünkü soğandan önce hep erken olurdum. bazen olurdu ki arası 10 gün sürerdi , kötü günlerdi. :18: haplarını da araştırdım ama hap diyince nedense kimyasal gibi geliyor. tamamen doğal mı acaba, gerçi burda okudum, doktoru verenler de olmuş. bakalım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
- 28 Ocak 2014
- 99
- 47
- 23
Kızlar ben de dün hayıt tohumuna başladım.
Acaba günde iki kez kullanmak yerine sadece akşamları kullansak olur mu?
Yani aynı etkiyi gösterir mi?
Üstünden uzun zaman geçmiş ama sormak istedim. Hayıt tohumundan fayda gördün mü ?
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Üstünden uzun zaman geçmiş ama sormak istedim. Hayıt tohumundan fayda gördün mü ?
Adet düzensizliği açısından hayır.
Ama hormon konusunda bilemiyorum. Öğleden sonra belli olacak.
- 28 Ocak 2014
- 99
- 47
- 23
Adet düzensizliği açısından hayır.
Ama hormon konusunda bilemiyorum. Öğleden sonra belli olacak.
Inşallah güzel haberler alırsın. Bana da yazar mısın sonucunu? Ne kadardır kullanıyorsun ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Inşallah güzel haberler alırsın. Bana da yazar mısın sonucunu? Ne kadardır kullanıyorsun ?
Hayıt hapı kullanıyorum canım ben. Tohumunu bıraktım. 1.5 ay oldu hapa bbaşlayalı.
Haber veririm tabiki.
- 28 Ocak 2014
- 99
- 47
- 23
Hayıt hapı kullanıyorum canım ben. Tohumunu bıraktım. 1.5 ay oldu hapa bbaşlayalı.
Haber veririm tabiki.
Inşallah her şey normale dönmüştür hapı sayesinde.
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
Inşallah her şey normale dönmüştür hapı sayesinde.
Benim hormonlarda sıkıntı yoktu zaten ama FSH biraz daha düşse iyiydi. Şimdi dr'dan geldim hormonlarda da herhangi bir değişiklik yok.