Hayıt tohumu kullananlar gelin tecrübelerimizi paylaşalım

pembeseverim

Güneş Gibi Doğdun Evimize
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
99
47
23
Hayıt tohumu kullanmaya başladim henüz 2 gün oldu. Hamile kalmak şimdi ki tek arzum. Adet günlerim belli olmuyor malesef . (Pco yüzünden) klomen kullanmama ragmen yumurtalıklarım da gelismiyor. 13 Mayıs ta yumurtalık kontrolüm var. Inşallah güzel haberler alırım.

selam canım naber? ne yaptın kontrole gittin mi? yumoşların büyümüş mü?

Evet gittim sadece 1 hafta kullanmıştım henüz. Gelişme olmadı bende. Ama yıĺmak yok. Devam ediyorum hayıta.

canım kuru incir ye veya kürünü yap çok işe yarıyor. ben geçen ay kuru incir yedim sağda 17 ve 19 mm iki tane vardı. bu ay incir kürü uyguladım hem sağda hem solda birer tane oluştu ve büyüdü.

canım kuru incir ye veya kürünü yap çok işe yarıyor. ben geçen ay kuru incir yedim sağda 17 ve 19 mm iki tane vardı. bu ay incir kürü uyguladım hem sağda hem solda birer tane oluştu ve büyüdü.

Yiyorum canım ve kürünüde uyguladım. Günde 3 klomen de ictim ama gelişmemiş . Önümüzdeki ay iğne ile tedavi olacağım.

Yiyorum canım ve kürünüde uyguladım. Günde 3 klomen de ictim ama gelişmemiş . Önümüzdeki ay iğne ile tedavi olacağım.

hayırlısı olsun canım, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. benim bi arkadaşımda aynı durumda. 2 aydır klomene cevap vermiyor. 12 mm'de kalıyor. dr iğneli tedaviye geçicez demiş.

hayırlısı olsun canım, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. benim bi arkadaşımda aynı durumda. 2 aydır klomene cevap vermiyor. 12 mm'de kalıyor. dr iğneli tedaviye geçicez emiş.

O tedavi yonteminide merak ediyorum pek bilgim yok aslında. Ise yarar inşallah. Amin canım. Yüzümüz gülsün

canım hamile kalmışsın hayıt tohumunun bunda etkisi varmı cevap verirsen sevinirim bende kullanmaya başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…