hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Üç senelik evliyim bebeğim olmuyor bugün tevafuken burayı okudum hayıt alıp kullanicam sonuçları buraya yazıcam inşaallah hayırlı sonuçlar olur..

merhabalar arkadaşlar bende pkoluyum malesef bir yılı geçti bebeğimiz olmuyor yumurtalarım büyümüyor sadece gonal f ile büyüdü 2 defa çatlatma iğnesi oldum biri bu ay adet olmayı bekliyorum test için umarım hamileyimdir. bu arada 10 eylülden beri hayıt otu tohumu içiyorum bende umarım faydası olmuştur

Bende iki kez kullandım olmadı canım maalesef tutar inşallah seninki allah gönlüne göre versin benim adetlerimi düzensizleştirdi ve kilo aldırduı bu tedaviler şimd vermek için uğraşıyorum senin adetler düzenli miydi

Yumurtalar büyümedi benmde ilkin bal tarçın çörek otu karışımıyla büyüttüm bu arada bu karışımı deneyrnlerde de işe yaradı tavsiye ederim ki gerek kalmaz inşallah ama aklında bulunsun canım

benim adetlerim düzenli cnm. kiloda aldırmadı ilaçlar sadece dikkatimi çeken saçlarım bu aralar çok dökülüyor acaba ilaçlardanmı diyorum ama bilemiyorum

bal tarçın çörek otu karışımını nasıl yapıyorsun cnm. çörek otunu çiğnemekmi gerekli yoksa karışımın arasında direk yutuyormusun

benim adetlerim düzenli cnm. kiloda aldırmadı ilaçlar sadece dikkatimi çeken saçlarım bu aralar çok dökülüyor acaba ilaçlardanmı diyorum ama bilemiyorum
Canım o da pkonun etkisi ne yazık ki erkek tipi saç dökülmesi kıllanma vs bazı dönemler daha bi artıyor benimde belli dönemler çok dökülür sana tavsiyem taze nane yemen erlik hormonunu baskılar bi nebze

bal tarçın çörek otu karışımını nasıl yapıyorsun cnm. çörek otunu çiğnemekmi gerekli yoksa karışımın arasında direk yutuyormusun
Canım ben öğütülmüşünden aldım taze çektirdim eve getirip karışımı yaptım çabucak ve hemen kapağı kapattım esansiyel yağın uçmaması gerek ben gözkararı koydum bi miktar bala ama sanırım bi tatlı kaşığ tarçın bir yemek kaşığıda çörek otu günde iki kere bi kaiık yutacaksın senin dirençli sanırım silme bi tatlı kaşığı yut tabi adet bitince başla benim ilacın büyütmediği yumurtayı bu karışım büyüttü tutmadı tabi o ayrı, zamanı değilmiş demek ki dedim yumurtam 23 mm olmuştu bu karışımla

oh ne güzel en azından büyütebiliyorsun cnm benim iğnesiz büyümüyor dirençliler malesef o zaman biraz bala bi tatlı kaşığı tarçın bir çorba kaşığı çektirdiğim çörek otunu ekleyeyim sabah akşam içeyim aç tok fark edermi acaba

Aç karına canım benimde büyümedi işte ilaçla sonra konu açtım hatta burda bi üye allah razı olsun bu karışımı dedi yaptım büyüdü bi dahaki gidişime kadar işte yoksa benimde büyümezdi çünkü ilacı ikinci kullanışımda çok büyümedi maalesef canım bide bizim bi topiğimiz var istersen seni etiketleyeyim çok sıcak güzel bi ortam sende katılabilirsin

hangi ilacı kullanmıştın cnm etiketle tabii :)

Herkese merhaba,rastgele okurken denk geldim..Tecrübe olarak paylaşmak istedim.Allah'ı takdiri tabiki Rabbim ne zaman isterse o zaman gönderiyor meleklerini ama..Ben bundan 10-11 ay önce düzenli olarak hayıt içtim ve hamile kaldım,Sonrasında bebekteki büyük problemlerden dolayı yaşama şansı olmadığı için malesef gebeliğim sonlandırıldı.Büyük acılar çektim 3 aydır,içim yandı..Hamile kalmamda problem olmadığı için doktorum tekrar hamile kalmam için hemen ümit etmem gerektiğini söyledi,ben de bir önceki ay adet başlangıcı ile birlikte hayıt tohumunu dövüp ılık suda 10-15 dakika bekleterek demleyip her gece içtim.Günde 1 kez içiyordum,2 gün önce idrar testinde çift çizgiyi yakaladım,şimdi de betahcg değerim 441 çıktı.Yani hamileyim binlerce şükür ki :) nedne bilmiyorum ama hayıt bana çok iyi geldi,Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin..Umarım bu kez bebeğimi kucağım alarak çıkarım hastaneden..

Herkese merhaba,rastgele okurken denk geldim..Tecrübe olarak paylaşmak istedim.Allah'ı takdiri tabiki Rabbim ne zaman isterse o zaman gönderiyor meleklerini ama..Ben bundan 10-11 ay önce düzenli olarak hayıt içtim ve hamile kaldım,Sonrasında bebekteki büyük problemlerden dolayı yaşama şansı olmadığı için malesef gebeliğim sonlandırıldı.Büyük acılar çektim 3 aydır,içim yandı..Hamile kalmamda problem olmadığı için doktorum tekrar hamile kalmam için hemen ümit etmem gerektiğini söyledi,ben de bir önceki ay adet başlangıcı ile birlikte hayıt tohumunu dövüp ılık suda 10-15 dakika bekleterek demleyip her gece içtim.Günde 1 kez içiyordum,2 gün önce idrar testinde çift çizgiyi yakaladım,şimdi de betahcg değerim 441 çıktı.Yani hamileyim binlerce şükür ki :) nedne bilmiyorum ama hayıt bana çok iyi geldi,Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin..Umarım bu kez bebeğimi kucağım alarak çıkarım hastaneden..

Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin sağ salim inşallah sense pko var mıydı bide adet düzenli miydi benim adet düzensiliği var şuan maalesef ilaçlar ve sitres yüzünden bide kilo aldım

Çok sağolun teşekkür ederim,Allah en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin inşallah..pko yoktu,adetim düzenlidir.Ben bir de ovulasyon testlerini takip ettim.Belki size de faydası olur diye söylüyorum her iki hamileliğim de hayit içtiğim aylarda oldu.

Amin inşallah. Allah razı olsun bende ovulasyon testi kullandım ama pko yüzünden lh düzensiz olabiliyor bu ara kullanmıyorum hoş iki üç aydır askıya almış durumdayım bebek işini canım bakalım rabbim erşeyin hayırlısını versin cümlemizede

Herşeyin hayırlısı tabiki ama en bırakılan ayda buluyo bebişler annelerini :) inşallah Allah gönlünüze göre verir,en kısa zamanda sizin için de hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…