hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Allah ol dedi ve hayıtı kullandığım ay hamile kalmıştım . Sonra kalbi durdu kürtajla sonuçlandı. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Kizlar benim bugun sogan kurunde 15ci gunum. Bu surecte hicbi akinti degisiklik hissetmedim. Simdi yarin bitkilere gecmek istiyorum. Hayit tohumu, testere disli aslan pencesi ve civanpercemi karisik bir cay yaparak deneyen oldumu acaba? herbirini ayri yapmadan karistirmayi dusunuyorum. Baska bi forumda okudum yapanlar olmus hepsini karsitirip ayni anda icen yada gun icerisinde 3 bitkiyi ayri ayri demleyerek ayri zamanlarda icenler olmus. Benim adetim 30 gun gecikiyor shu an ve carsamba doktora gidecegim yumurta takibi icin.

Karıştırabilirsin ama on dakikadan fazla tutma bitkileri suda canım bi de doğal su olacak musluk suyula demleme yani

Karıştırabilirsin ama on dakikadan fazla tutma bitkileri suda canım bi de doğal su olacak musluk suyula demleme yani

Cevabin icin tesekkur ederim canim. Ben musluk suyuyla yapiyordum aslinda. New Yorkta musluk suyu icme suyu olarak kullaniyorum cok temiz oldugu icin. Yinede olmazmi acaba?

Cevabin icin tesekkur ederim canim. Ben musluk suyuyla yapiyordum aslinda. New Yorkta musluk suyu icme suyu olarak kullaniyorum cok temiz oldugu icin. Yinede olmazmi acaba?
Rica ederim canım :) Valla canım klorsuz olacak Öyleyse olur tabi değilsede hazır suyla yap yani klorsuz olursa daha çok fayda görürsün daha iyi olur

Merhaba. Nasılsınız? Herşey yolunda mı?

Gayet iyiyiz 10 hafta 5 günlük oldu bin şükür :) şimdilik problem yok,Allah korusun,Rabbim isteyen dileyen gönlünden geçiren herkese nasip etsin,sürekli dua ediyorum..Siz nasılsınız nedir son durumlar?

Başarısız 4 denemeden sonra şu an tedavi görmeden doğal şeyler kullanıp kendime bakma dönemindeyim. ( polen , tarçın , çörek otu , hayıt vs ) Sizin adınıza çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin.

Hiç üzülmeyin nolur,elbet olacak..Sadece gününü bekliyor,Ben daha ilk doğumdan göğsümden süt gelirken hamile kaldım düşünün...Hayıt tohumunu düzenli için ben her iki hamileliğimde de 1 ay hayıt tohumu içtikten sonra hamile kaldığımı yazmıştım biliyorsunuz..Çok dua edicem size,Allah en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu,üzülmek yok sabretmek var..

Çok teşekkür ederim. İnşallah... Sizin de herşey gönlünüzce olsun. Sevgiler.

Bende ağustos ayında klomen kullanmıştım adetimin 12. Gününde 10mm olmuşlardı doktor 17. Gün gelmemi söyledi tabi bu sırada hayıt suyunu günde 3 kere içmeye başlamıştım gittiğimde yine 10mm hiçbir büyüme yok yumurtalar dirençli tam pcosun demişti hemen arkasından da rahim arkasında sıvı görüyorum değerlendirin demişti Ağustos’un sonunda hamile olduğumu öğrendim 3 gün sonra da düşük yaptım çok zor süreçti. Şimdi cesaretlendim ama doktora gidemedim kendiliğimden klomene başladım doktorun dediği dozda hayıt suyuna da dün gece başladım inş hamile kalırım yine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Merhaba. Herkes çok sessiz. Güzel gelişmeler yaşayan var mı? Sanırım iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.

Bu konuya bende yazdım cnm zamanında çok şükür oğlum kucağımda şimdi. Allah vesile kılsın bu otları hepinize hayırli evlat versin inş.
Aminn
Allah bağışlasınnn
Peki bana önerenileceğinix bileyler var mı
Adetlerim günügününe
Eşimde de sorun yok
Doktora gittik
Hatta çok iyi bir yumurtam olduğunu söyledi
İki sene olucak evliyiz
Soğan ve havucu yaptım işe yaramadı

Amin cnm tesekkurler.Ben incir havuç aynı anda yaptım. Sonraki ay soğan kürü ve testere disli aslan pençesi yaptım.ve bu iki ay boyunca hayıt tohumu içtim cnm. Sana önerim civan perçemi aslan pençesi çoban çantası karışık yap.

selam arkadaşlar ben bu gun bır mucıze yasadım 39 yasındayım 1 oglum var allah bağıslasın 2 yıldır bebek ıstıyorduk olmuyordu ve hayıt tohumunu kullandım once allahın ıznıyle sonrada hayıt tohumun faydasını gordum
2cı ayda hamıle kaldım

ne guzel benimde kızım var 6 yasında 30 yasındayım 1 yıldır 2. istiyorum yasım geçti dıye dusunurken bana umut oldunuz sızın sorun neydi bende kullanıyorum hayıt ve testere dişli aslan pençesi ayrıca soğuk pres corek otu yağı ve 1 hafta sogan suyu içtim değerlerime gore saracoglu sitesinden yolladılar inş bende kalırım canım ne yaptın nekadar surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…