- Konu Sahibi black_hayit
-
Aminnn allah razı olsunHerşeyin hayırlısı tabiki ama en bırakılan ayda buluyo bebişler annelerini :) inşallah Allah gönlünüze göre verir,en kısa zamanda sizin için de hayırlısı olsun..
Karıştırabilirsin ama on dakikadan fazla tutma bitkileri suda canım bi de doğal su olacak musluk suyula demleme yaniKizlar benim bugun sogan kurunde 15ci gunum. Bu surecte hicbi akinti degisiklik hissetmedim. Simdi yarin bitkilere gecmek istiyorum. Hayit tohumu, testere disli aslan pencesi ve civanpercemi karisik bir cay yaparak deneyen oldumu acaba? herbirini ayri yapmadan karistirmayi dusunuyorum. Baska bi forumda okudum yapanlar olmus hepsini karsitirip ayni anda icen yada gun icerisinde 3 bitkiyi ayri ayri demleyerek ayri zamanlarda icenler olmus. Benim adetim 30 gun gecikiyor shu an ve carsamba doktora gidecegim yumurta takibi icin.
Karıştırabilirsin ama on dakikadan fazla tutma bitkileri suda canım bi de doğal su olacak musluk suyula demleme yani
Rica ederim canım :) Valla canım klorsuz olacak Öyleyse olur tabi değilsede hazır suyla yap yani klorsuz olursa daha çok fayda görürsün daha iyi olurCevabin icin tesekkur ederim canim. Ben musluk suyuyla yapiyordum aslinda. New Yorkta musluk suyu icme suyu olarak kullaniyorum cok temiz oldugu icin. Yinede olmazmi acaba?
Herkese merhaba,rastgele okurken denk geldim..Tecrübe olarak paylaşmak istedim.Allah'ı takdiri tabiki Rabbim ne zaman isterse o zaman gönderiyor meleklerini ama..Ben bundan 10-11 ay önce düzenli olarak hayıt içtim ve hamile kaldım,Sonrasında bebekteki büyük problemlerden dolayı yaşama şansı olmadığı için malesef gebeliğim sonlandırıldı.Büyük acılar çektim 3 aydır,içim yandı..Hamile kalmamda problem olmadığı için doktorum tekrar hamile kalmam için hemen ümit etmem gerektiğini söyledi,ben de bir önceki ay adet başlangıcı ile birlikte hayıt tohumunu dövüp ılık suda 10-15 dakika bekleterek demleyip her gece içtim.Günde 1 kez içiyordum,2 gün önce idrar testinde çift çizgiyi yakaladım,şimdi de betahcg değerim 441 çıktı.Yani hamileyim binlerce şükür ki :) nedne bilmiyorum ama hayıt bana çok iyi geldi,Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin..Umarım bu kez bebeğimi kucağım alarak çıkarım hastaneden..
Gayet iyiyiz 10 hafta 5 günlük oldu bin şükür :) şimdilik problem yok,Allah korusun,Rabbim isteyen dileyen gönlünden geçiren herkese nasip etsin,sürekli dua ediyorum..Siz nasılsınız nedir son durumlar?Merhaba. Nasılsınız? Herşey yolunda mı?
Gayet iyiyiz 10 hafta 5 günlük oldu bin şükür :) şimdilik problem yok,Allah korusun,Rabbim isteyen dileyen gönlünden geçiren herkese nasip etsin,sürekli dua ediyorum..Siz nasılsınız nedir son durumlar?
Hiç üzülmeyin nolur,elbet olacak..Sadece gününü bekliyor,Ben daha ilk doğumdan göğsümden süt gelirken hamile kaldım düşünün...Hayıt tohumunu düzenli için ben her iki hamileliğimde de 1 ay hayıt tohumu içtikten sonra hamile kaldığımı yazmıştım biliyorsunuz..Çok dua edicem size,Allah en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu,üzülmek yok sabretmek var..Başarısız 4 denemeden sonra şu an tedavi görmeden doğal şeyler kullanıp kendime bakma dönemindeyim. ( polen , tarçın , çörek otu , hayıt vs ) Sizin adınıza çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin.
Hiç üzülmeyin nolur,elbet olacak..Sadece gününü bekliyor,Ben daha ilk doğumdan göğsümden süt gelirken hamile kaldım düşünün...Hayıt tohumunu düzenli için ben her iki hamileliğimde de 1 ay hayıt tohumu içtikten sonra hamile kaldığımı yazmıştım biliyorsunuz..Çok dua edicem size,Allah en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu,üzülmek yok sabretmek var..
Ne yaptınızMerhaba. Herkes çok sessiz. Güzel gelişmeler yaşayan var mı? Sanırım iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.
Bu konuya bende yazdım cnm zamanında çok şükür oğlum kucağımda şimdi. Allah vesile kılsın bu otları hepinize hayırli evlat versin inş.Ne yaptınız
Hamile olabildiniz mi
AminnBu konuya bende yazdım cnm zamanında çok şükür oğlum kucağımda şimdi. Allah vesile kılsın bu otları hepinize hayırli evlat versin inş.
Amin cnm tesekkurler.Ben incir havuç aynı anda yaptım. Sonraki ay soğan kürü ve testere disli aslan pençesi yaptım.ve bu iki ay boyunca hayıt tohumu içtim cnm. Sana önerim civan perçemi aslan pençesi çoban çantası karışık yap.Aminn
Allah bağışlasınnn
Peki bana önerenileceğinix bileyler var mı
Adetlerim günügününe
Eşimde de sorun yok
Doktora gittik
Hatta çok iyi bir yumurtam olduğunu söyledi
İki sene olucak evliyiz
Soğan ve havucu yaptım işe yaramadı
Tamam canım çok sağolAmin cnm tesekkurler.Ben incir havuç aynı anda yaptım. Sonraki ay soğan kürü ve testere disli aslan pençesi yaptım.ve bu iki ay boyunca hayıt tohumu içtim cnm. Sana önerim civan perçemi aslan pençesi çoban çantası karışık yap.
ne guzel benimde kızım var 6 yasında 30 yasındayım 1 yıldır 2. istiyorum yasım geçti dıye dusunurken bana umut oldunuz sızın sorun neydi bende kullanıyorum hayıt ve testere dişli aslan pençesi ayrıca soğuk pres corek otu yağı ve 1 hafta sogan suyu içtim değerlerime gore saracoglu sitesinden yolladılar inş bende kalırım canım ne yaptın nekadar suredeselam arkadaşlar ben bu gun bır mucıze yasadım 39 yasındayım 1 oglum var allah bağıslasın 2 yıldır bebek ıstıyorduk olmuyordu ve hayıt tohumunu kullandım once allahın ıznıyle sonrada hayıt tohumun faydasını gordum
2cı ayda hamıle kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?