- Konu Sahibi black_hayit
-
Amin canım benim ınş soğan suyunu denedim olmadı bide bunu denicemanladım canım iç bakalım umudunu kaybetme inşallah olur benim de süt hormonum ve lh yüksek reglim 7 gün geçti hiç olacak gibi de değilim yarın doktora gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede çocuğumuz olur allahım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah kısa sürede fayda görürsün 2 ay zaten kısa bir zaman düzenli 3 aydan sonra fayda görürsün inşallahMerhaba kızlar.. Hayıt kullananlara bakıyorum da çoğusu şimdi hamile.. Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin. bende başladım bu ay. Pko luyum ve 2 aydır gebe kalamıyorum. Hormonlar normal.
İnşallah kısa sürede fayda görürsün 2 ay zaten kısa bir zaman düzenli 3 aydan sonra fayda görürsün inşallah
Olumsuz düşünme sakın başıma gelecekleri derken olumlu ol inşallah herşey güzel olacak öğle inan öğle olsunİnşallah canım ben Polikistik olduğum için yapacaklarımı ertelemek istemedim.. Başıma gelecekleri biliyorum :)
ya cnm polikistik demişti bana da bir doktor o ay hamile kaldım daha önceki sayfalarda da yazdım neler yaptığımı ben de hayit ekstrakti kullananlardanim, soğan kürü ve aslan pençesi de yaptım. Herşey bir yana pko diye birşey yok olsa bile daha kolay çocuğun olur diyen doktorum var artık. Allah dilerse herşey olur hiç öyle dusunme oku araştır elinden geleni yap ama Allah'tan dile olur inş.İnşallah canım ben Polikistik olduğum için yapacaklarımı ertelemek istemedim.. Başıma gelecekleri biliyorum :)
Ne güzel demissin valla allah dilerse olur bu arada hayıt ekstrati ne kadar zaman kullandın bu arada allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla mutluluk la inşallahya cnm polikistik demişti bana da bir doktor o ay hamile kaldım daha önceki sayfalarda da yazdım neler yaptığımı ben de hayit ekstrakti kullananlardanim, soğan kürü ve aslan pençesi de yaptım. Herşey bir yana pko diye birşey yok olsa bile daha kolay çocuğun olur diyen doktorum var artık. Allah dilerse herşey olur hiç öyle dusunme oku araştır elinden geleni yap ama Allah'tan dile olur inş.
İki ay sabahları içtim cnm üzerinde günde 2 yaziyordu ben bir içtim, soğan kürü ve aslan pençesi de içiyorum diye.Ne güzel demissin valla allah dilerse olur bu arada hayıt ekstrati ne kadar zaman kullandın bu arada allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla mutluluk la inşallah
Olumsuz düşünme sakın başıma gelecekleri derken olumlu ol inşallah herşey güzel olacak öğle inan öğle olsun
Hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al inşallah canım.. Hayıt çayı ve macun işe yarar inşallah bende de. Pko bir hastalık değil yaşam tarzı gibi bişey artık haklısın. Ben kendimi bildim bileli var çünkü :) Herşeyden önce rabbimin OL demesi lazım.ya cnm polikistik demişti bana da bir doktor o ay hamile kaldım daha önceki sayfalarda da yazdım neler yaptığımı ben de hayit ekstrakti kullananlardanim, soğan kürü ve aslan pençesi de yaptım. Herşey bir yana pko diye birşey yok olsa bile daha kolay çocuğun olur diyen doktorum var artık. Allah dilerse herşey olur hiç öyle dusunme oku araştır elinden geleni yap ama Allah'tan dile olur inş.
Hayıt ve soğan suyundan hamile kaldim bende doktorum 6 ay ilac kullan gel demisti pkoluydum dinlemedim aylardir ertrledigim sogan ve hayit suyunu yaptim suan 3. Ayimi doldurmak uzere hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin umidinizi kaybetmeyin.Merhaba kızlar.. Hayıt kullananlara bakıyorum da çoğusu şimdi hamile.. Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin. bende başladım bu ay. Pko luyum ve 2 aydır gebe kalamıyorum. Hormonlar normal.
Hayıt ve soğan suyundan hamile kaldim bende doktorum 6 ay ilac kullan gel demisti pkoluydum dinlemedim aylardir ertrledigim sogan ve hayit suyunu yaptim suan 3. Ayimi doldurmak uzere hamileyim rabbim sizlerede nasip etsin umidinizi kaybetmeyin.
Glifor sanirim fazla kilosu olan pkolulara veriyorlar kiloda engelmis onda sıkıntı yok bana verdigi dogum kontrol ama yine pkolulara ozel dedi 6 ay bekleme bebek dedi tabi bana hic cazip gelmedi 11 ay beklemisim dedim icmedim ertesi ay hayit ve sogan yaptim hop gebeyim cok sukurBana da 3 ay glifor kullan gel dedi. Bende dinlemedim başladım hayıta. Darısı başıma inşallah. Hayırlı olsun bebişiniz.
Glifor sanirim fazla kilosu olan pkolulara veriyorlar kiloda engelmis onda sıkıntı yok bana verdigi dogum kontrol ama yine pkolulara ozel dedi 6 ay bekleme bebek dedi tabi bana hic cazip gelmedi 11 ay beklemisim dedim icmedim ertesi ay hayit ve sogan yaptim hop gebeyim cok sukurİNŞALLAH sanada faydssi olur.
Amiiinn tüm isteyen bekleyenlere..Ay inşallah :) Kilom yok ama glifor yumurtadaki fazla şekeri atmaya yardımcı oluyor gebelik şansını artırıyor dedi. Dur bakalım ben glifordan değil de hayıttan pek ümitliyim görcez daha beş gündür içiyorum.Rabbim hayırlısını nasip etsin canım..
anladım canım iç bakalım umudunu kaybetme inşallah olur benim de süt hormonum ve lh yüksek reglim 7 gün geçti hiç olacak gibi de değilim yarın doktora gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede çocuğumuz olur allahım isteyen herkese nasip etsin
Bende hayıt kullandım şişenin yarısına geldigimde hamileydim cok da faydasını gördüm.
Bende hayıt kullandım şişenin yarısına geldigimde hamileydim cok da faydasını gördüm.
Direk aktardan damıtılmış şişede suyunu alıp içtim ama çokta kötü bir tadı var icemeyenler eczanelerden hapını alabilir.ayrica düzensiz adet, adet göremeyenler, süt hormonları yükselip göğüs ağrısı çeken hamile kalamayanlar hiç beklemeden alıp için ayrıca hamile kalmak isteyenler aynı zamanda aslan pençesi ve civan percemi cayini için 3 ay içinde hamile kalırsanız inss. 2 hamileligimde de bu yöntemi kullandım 3 kişide uygulattim hepsininde kucağında evlatları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?