hayit tohumu ile nekadar surede hamile kaldiniz?

Kızlar bu ayki 3.günümdeki sonuçları atıyorum bi yorumlarmısınız
FSH 9.33
PROGESTERON 0.52
PROLAKTİN 9.85
LH 4.48
ESTRADİOL 63
bilgisi olan iyi veye kötü diye bir yol gösterebilirmi bana

Kızlar bu ayki 3.günümdeki sonuçları atıyorum bi yorumlarmısınız
FSH 9.33
PROGESTERON 0.52
PROLAKTİN 9.85
LH 4.48
ESTRADİOL 63
bilgisi olan iyi veye kötü diye bir yol gösterebilirmi bana
Bence bi progesteron dusuk gibi biraz hersey gayet normal onun disinda :) yumurtlama durumun iyi gibi cunku doktor bana lh fsh den dusuk olmasi lazim yumurtlama olmaz demisti benim fsh de seninki gibiydi lh 17 yumurtlama tembelligi var dedi lh yi duzeltmeye calisiyorum onun disinda normalmis hersey.

Peki ne önerdi doktor canım sana yada sen kendin ne uyguluyorsun?

Peki ne önerdi doktor canım sana yada sen kendin ne uyguluyorsun?
Dienille diye bi dogum kontrol verdi 6 ay kullan dedi hem kistleri temizleyecek hemde hormonu duzene sokacak fedia ama bir yil cocuk dusunme hemen dedi ama ben baslamadim progestan kullanmistim oncesinde 6-7 ay kilo yapti dogum kontrolde yapiyor demislerdi baslamadim hayit suyu ictim sogan suu ictim bugun kan testi yaptircam hcg bisey yoksa tekrar basliycam bunlara adetimde duzensiz benim gecti gecmedi anlamiyorum kan vercem o yuzden

MerhBa bayanlar hayıt tohumunu bende kullanmak istiyorum ama en son adet tarihim 10 ağustos 7 gün sürüyo şimdi başlasam geç mi kaldım acaba

merhabalar bayanlar,
benim süt hormonum ve lh değerim fazla bunun için hazır hayıt suyu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyorum. Bu ay 6 gün reglim geçikti ama süt hormonu yüzünden olduğunu düşünüyorum. hayıt suyu ve aslan pençesi kullandıktan sonra bir daha tahlil yaptırmadım. Sizce işe yarar mı lh ve süt hormonum düşer mi ? bide bu ay 6 gün reglim geçikti onun için de korku var içimde ???

Yani hamile olma ihtimalin var mı canım

Sanmıyorum yoktur çünkü lh ve süt hormonum yüksekti bir anda ikisininde düşmesi mucize olurdu. doktorum bir ilaç verdi dostinex diye 2 tane hap çıkıyor içinden pazartesi ve perşembe günü bunu içeçeksin dedi süt hormonu için o süt hormonunu düşürüyormuş. Tahlil yaptırmadım şuan düştü mü düşmedi mi bilmiyorum. hayıt suyu ve aslan pençesi kullanıyorum.

Yani hamile olma ihtimalin var mı canım
Sanmıyorum yoktur çünkü lh ve süt hormonum yüksekti bir anda ikisininde düşmesi mucize olurdu. doktorum bir ilaç verdi dostinex diye 2 tane hap çıkıyor içinden pazartesi ve perşembe günü bunu içeçeksin dedi süt hormonu için o süt hormonunu düşürüyormuş. Tahlil yaptırmadım şuan düştü mü düşmedi mi bilmiyorum. hayıt suyu ve aslan pençesi kullanıyorum.

Valla benin prolaktin 15ti 1 ay hayıt ekstratı kullandım. Ama ben yumurta kalitemi artırmak için kullandım aynı zamanda 1.ayın sonunda prolaktinim 9a düşmüştü bence işe yaramıştır

Valla benin prolaktin 15ti 1 ay hayıt ekstratı kullandım. Ama ben yumurta kalitemi artırmak için kullandım aynı zamanda 1.ayın sonunda prolaktinim 9a düşmüştü bence işe yaramıştır
İnşallah yaramıştır ben hazır hayıt suyu kullanıyorum tohumunu değilde. Aktardan hazır suyunu aldım onu içiyorum.

Maalesef değilim yani bata 9 günüm var. Ama benim amh falan baya düşük yumurtanda kalitesiz dedi doktor. Bana hemen tüp bebek yaptır dedi ama ben bikaç ay böyle denemek istiyorum bakalım nasip kısmet
inşallah allah gönlümüze göre verir isteyen herkese nasip eder annelik duygusunu.

Polikisti ovel canım bebeqimiz olmuyor
anladım canım iç bakalım umudunu kaybetme inşallah olur benim de süt hormonum ve lh yüksek reglim 7 gün geçti hiç olacak gibi de değilim yarın doktora gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede çocuğumuz olur allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…