- 16 Mayıs 2017
- 286
- 248
- 103
- 29
- Konu Sahibi black_hayit
-
Polikistik over var miydi sizde ? Kistleri yok ettigini okumustum hayitin acaba o yuzden mi agri yapti bende kullaniyorum ictikten sonra kasik agrisi oluyor pkoluyum bende ben ona yordum.Bugün adetimin ikinci günü gece siddetli kasik agrisiyla uyuyamadim, sabahladim.Hayit sancimi azaltmadi maalesef.Dün iyi geliyor demistim son iki aydır sanci yasamiyordum ne guzel.Bu ay ne oldu bilmiyorum bu kadarini hic yasamamistim.
Hormonlar icin kan veremedim bugün yarina kaldı etkisini buraya yazacağım sonucu aldiktan sonra.Adet bitimiyle de muayene olacağım.Korkmaya basladim yan etkisi yok yaziyor her yerde insallah ters etki etmemistir.Bir seyleri duzeltelim derken daha kötü olmaz insallah.
Evet vardi hafif pko var demisti doktorum.Bugun gittim ultrasonla karından bakti ne pko ne baska kist var dedi.Adet bitimi alttan muayene de yapacak kesin bir sey demek icin.Ayrica prolaktinim 32 ydi 25 e düşmüş.Polikistik over var miydi sizde ? Kistleri yok ettigini okumustum hayitin acaba o yuzden mi agri yapti bende kullaniyorum ictikten sonra kasik agrisi oluyor pkoluyum bende ben ona yordum.
Çok guzel inşallah daha iyi olur sizin icin ve tum kullananlar icin :)Evet vardi hafif pko var demisti doktorum.Bugun gittim ultrasonla karından bakti ne pko ne baska kist var dedi.Adet bitimi alttan muayene de yapacak kesin bir sey demek icin.Ayrica prolaktinim 32 ydi 25 e düşmüş.
Amin canım cok sagolasin hepimize sifa olsun insallah.Çok guzel inşallah daha iyi olur sizin icin ve tum kullananlar icin :)
Bende hic bel ve kasık agrisi olmadi canim hatta normalde adet olmaya yakin bel agrim olurdu hayitla birlikte geçti.Kasiklarimda ara ara agrilar olurdu adet dışında o da gecti.Ama bende adet düzensizliği yok her ay olurum.Belki sende adet belirtisidir.Ya da yumurtlama sancisi filandir.Tek tarafli mi agrin?Hayit suyunda 9.gunum kasik ve bel agrisi var normal mi 65 gundur adet olmuyorum adet mi sokturuyor acaba yasayan var mi.
Benim adetlerim cok duzensiz ve yumurtaliklarimda dort dortluk pko var kendiliginden adet oldugum zaman veya ilacla hic agri olmadan adet olurdum bu agri garip geldi bana iste acaba kistler mi dokuluyor diye agri iki tarafli ama yogun olarak sol kasikta hissediyorum.Bende hic bel ve kasık agrisi olmadi canim hatta normalde adet olmaya yakin bel agrim olurdu hayitla birlikte geçti.Kasiklarimda ara ara agrilar olurdu adet dışında o da gecti.Ama bende adet düzensizliği yok her ay olurum.Belki sende adet belirtisidir.Ya da yumurtlama sancisi filandir.Tek tarafli mi agrin?
İnşallahKistler temizleniyor olabilir.ins oyledir de kurtulursun
Nasıl kullandın canımHayit çok faydali hormonları düzenliyor iki ay bnde kullandim ve sonuc pozitif cikti
Canim degisik cesitleri var çayını yapan var tohumu ezip balla karistirip yiyen var ben kolaylik olsun diye hazir suyunu aldim.Hayit ekstrakti diye satiliyor aktarlarda.şurup kaşığı gibi kaşığı var sabah aksam bir kaşık iciyorum.Adetle basladim.Yumurtlama bitimine kadar ictim.Ben gebelik olursa riske atmak istemedim.Bazi arkadaşlar diğer adete kadar kullanıyorIyi akşam lar kızlar hayıt tohumu nasıl kullanıyorsunuz bnde denemek istiyorum ama önce soğan suyu na başlıcam olmazsa hayıt tohumunu denicem ama nasıl ve nekadar kullanılıyor adetten önce mi sonra mi beni bilqilendirirmisin... rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ins
Nasıl kullandın canım
saol canım: ) benim adetim buqun bitti bu ay soğanı denicem ınş hayırlısı olurCanim degisik cesitleri var çayını yapan var tohumu ezip balla karistirip yiyen var ben kolaylik olsun diye hazir suyunu aldim.Hayit ekstrakti diye satiliyor aktarlarda.şurup kaşığı gibi kaşığı var sabah aksam bir kaşık iciyorum.Adetle basladim.Yumurtlama bitimine kadar ictim.Ben gebelik olursa riske atmak istemedim.Bazi arkadaşlar diğer adete kadar kullanıyor
Nasıl yaptın ne zaman başladın bi anlatır mısın genişbi şekilde bende de yumurta tembelliği varmış adetim düzensiz
Nasil uygulaniyor cnm hayitinsallah canim insallah az kaldi benim dogumda bol bol dua edicem hergun ediyorum ama doguma girerken mutlaka edicem rabbim sesinizi duysun kucaginizi bos birakmasin insallah
Saol canim bakalim adetim buay 23 gün gecti. Tarlusal kullandım yine gelmedi gelirse diğer aya başlıcam bakalim[/QUO
Soğan kuru yapın adet söktürücü gibi hemen oluosunuz
Soğan kuru yapın mutlaka ilaca gerek kalkıpNerelisin cnm doktorun kim?benim kizligimdan beri bole adetlerim.tarlusal icmesem adet olmam mucize.seninde mi boleydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?