Hayıt tohumu hamilelik

Berivan3547

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
72
-9
23
Merhaba arkadaşlar hayırlı Ramazan'lar direk konuya gireyim 2 senelik evliyim hiç gebelik olmadı yumurta tembeliğim var adetlerim düzensiz hayıt tohumu bal çörek otu kullanmak istiyorum nasıl kullanıcagimi bilmiyorum bilgisi olan yardımcı ola bilir mi

corekotunu ben agzima atar yatardim uc kere oyle yapdim ucundede hamile kaldim 🤣🤣 artik yemeye korkuyom. corekotu cok fsydali hep corekotuyedogim aya deng geldi hamilelyim

Merhaba arkadaşlar hayırlı Ramazan'lar direk konuya gireyim 2 senelik evliyim hiç gebelik olmadı yumurta tembeliğim var adetlerim düzensiz hayıt tohumu bal çörek otu kullanmak istiyorum nasıl kullanıcagimi bilmiyorum bilgisi olan yardımcı ola bilir mi
Canım ben denedim hiç faydası olmadı hayıt tohumu otu iki ot daha vardı sabah akşam aç karnına bı fincana bı tatlı kaşığı 3 dakika demleyip süzüp içiyorsun ama bn fayda gormedim mfk bin sirkesi var onu tavsiye ederim onun içinde de hepsi var bunların ve YouTube de yumurtlama masajları var onları dene benim masajlarla iki yumurtam gelişti tabi tutmadı orası ayrı ve ovulasyon takibi yap derim inşallah olur hayırlısıyla

Sizinde tembelik varmiydi nasıl kullanıyodsunuz çörek otu nu?
yok ben sadece corekotu faydali diye yemek istemistim benim bir cocuk oldu sonra yemek isderken ikinciye hamile kaldim daha sonra yine corek otu yedigim ay hamile kaldim sonra arasdirdimki corekotu hamilelik icinde faydaliymis yani hep corek otu yedigim aya deng gelmis hamileligim teseduf olamaz

corekotunu ben agzima atar yatardim uc kere oyle yapdim ucundede hamile kaldim 🤣🤣 artik yemeye korkuyom. corekotu cok fsydali hep corekotuyedogim aya deng geldi hamilelyim
Çiynemedenmi? Bir az geniş yaza bilirmisiniz rica etsem? Başka ne faydalarını gördünüz? Hamile kalmak için tüketmediniz, anladığım kadarı ile.

Çiynemedenmi? Bir az geniş yaza bilirmisiniz rica etsem? Başka ne faydalarını gördünüz? Hamile kalmak için tüketmediniz, anladığım kadarı ile.
yazayim. ben il kez yagini aldim cunki kaşiniyodum suya damlatip yada oyle bi kasik icer yatardim her seye deva diye oyle yapdim gercekden kaşinmam gitdi o ay hamile kaldim ilk bebegime. sonra hic bebek dusunmezken yine corek otu yemeye basladim 😆 o ay yine hamile kaldim neyse ikinci bebekde geldi dunyaya. iki yil sonra yine bi gun corek otu almistim yine saga sola gecerken atdim agzima ciynedim en cokda geceler yedim o ay yine hamile kaldim ondan sonra tesaduf corekotu cikdi karsima faydalrini okuyunca hamile kalmayada faydali oldugun okudum o zaman anladim corekotu yedigim zamanlar hamile kalmisim belki tesaduftur ama corek otu olumden basqa her seye deva. bem corek otunu pişik kremi gibi yanik kremi gibi bebeklerime kullandim hamileyken karnimada suruyodum hic zararini gormedim

Aynı bende bu sorunları yaşıyorum Allah hepimizin kucağını boş birakmasin

Ben bu ay düzenli bi şekilde kullandim hep regl gelcek mi bakalım yazicam kizlar

X