Hayıt tohumu hakkında

Kızlar ben düzenli kullanmadığım halde sadece 10gün içerek hamile kaldım. Ama bu arada eşime de keçiboynuzu içirdim e vitamini ve çinko kullandı. Artık hangisi işe yaradı bilmiyorum ama denemeye değer bence.
Bu arada ben kaynayan suya 1 çay kaşığı atıp üstünü kapatarak demliyordum

Bende bugün başladım ama sen nAsıl kullandın ? Ben bir su bardağına 5_6 adet atıp 10_15 ek bekleyip içiyorum ?
Bir bardak ılık suya 1-2 cay kaşığı hayıt otu atıp demlenmesini bekledim 10-15 dk sonra hayıt otlarını üzerinden alıp içtim canım

Hayıtı ne kadar kullandınız yani kaç gün ben de kullanmak istiyorum hiç bir sorunum yok hormonal kist herhangi bişey yok kullandığınız günün adetle bi ilgisi varmıydı? bazıları adet bitiminden yumurtlama gününe kadar diyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

Canım ben hayır yerine testere dişli Aslan pençesi çayı içmiştim benimde hiç sorunum yokmuş pko vardır diye tahmin ediyordum adetlerim de düzenlidir dedim içeyim nolcak 15 gün kdr içtim doktordan randevu aldım tüylenme problemim vardı acaba kist falan mı var diye doktora gittim kistin fln hiç bi sıkıntın Yok dedi adet olunca haftaya gel hormonlarına bakalım dedi ben adet olmayı beklerken olmadım meğersem hamileymişim o çayın etkisi oldumu bilmiyorum bi araştır istersen

Senin kullandığın bitkiyi duymuştum ama kullanmadım iyi geliyormuş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…