İnşallah hayırlı haberler alırsınız canımSizde bi sorun varmıy dı acaba benim prolaktin yüksek ti ve polikistik over den şüpheleniyorum inşallah bizde biran önce mutlu haberi alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız canımSizde bi sorun varmıy dı acaba benim prolaktin yüksek ti ve polikistik over den şüpheleniyorum inşallah bizde biran önce mutlu haberi alırız
İnşallah ya sizde sağlıkla kucağınıza alınİnşallah hayırlı haberler alırsınız canım
Amin inşallah teşekkür ederimİnşallah ya sizde sağlıkla kucağınıza alın
Kesinlikle başta inanmak gerekıyor canım :) Bende inanarak içtim ve her içişimde şifa olsun dedimNe güzel ya. Umut verdiniz şimdi. Daha inanarak içeceğim![]()
İnşallah ya sizde sağlıkla kucağınıza alın
Hayıt tohumu otunu kullandığım ay hamile kaldım ben :)
Bir bardak ılık suya 1-2 cay kaşığı hayıt otu atıp demlenmesini bekledim 10-15 dk sonra hayıt otlarını üzerinden alıp içtim canımBende bugün başladım ama sen nAsıl kullandın ? Ben bir su bardağına 5_6 adet atıp 10_15 ek bekleyip içiyorum ?
Soğan kürünü adet düzensizliği için yapmıştım canım ama 1 kere denedim sadece snra yapmadım bırdahaCanım hamile olduğunu gördüm. Hayırlı olsun. Soğan kürü yapmıştın demi ?
Hayıtı ne kadar kullandınız yani kaç gün ben de kullanmak istiyorum hiç bir sorunum yok hormonal kist herhangi bişey yok kullandığınız günün adetle bi ilgisi varmıydı? bazıları adet bitiminden yumurtlama gününe kadar diyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)Kızlar ben düzenli kullanmadığım halde sadece 10gün içerek hamile kaldım. Ama bu arada eşime de keçiboynuzu içirdim e vitamini ve çinko kullandı. Artık hangisi işe yaradı bilmiyorum ama denemeye değer bence.
Bu arada ben kaynayan suya 1 çay kaşığı atıp üstünü kapatarak demliyordum
Canım ben hayır yerine testere dişli Aslan pençesi çayı içmiştim benimde hiç sorunum yokmuş pko vardır diye tahmin ediyordum adetlerim de düzenlidir dedim içeyim nolcak 15 gün kdr içtim doktordan randevu aldım tüylenme problemim vardı acaba kist falan mı var diye doktora gittim kistin fln hiç bi sıkıntın Yok dedi adet olunca haftaya gel hormonlarına bakalım dedi ben adet olmayı beklerken olmadım meğersem hamileymişim o çayın etkisi oldumu bilmiyorum bi araştır istersenHayıtı ne kadar kullandınız yani kaç gün ben de kullanmak istiyorum hiç bir sorunum yok hormonal kist herhangi bişey yok kullandığınız günün adetle bi ilgisi varmıydı? bazıları adet bitiminden yumurtlama gününe kadar diyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Hayıt tohumu otunu kullandığım ay hamile kaldım ben :)
Senin kullandığın bitkiyi duymuştum ama kullanmadım iyi geliyormuş oCanım ben hayır yerine testere dişli Aslan pençesi çayı içmiştim benimde hiç sorunum yokmuş pko vardır diye tahmin ediyordum adetlerim de düzenlidir dedim içeyim nolcak 15 gün kdr içtim doktordan randevu aldım tüylenme problemim vardı acaba kist falan mı var diye doktora gittim kistin fln hiç bi sıkıntın Yok dedi adet olunca haftaya gel hormonlarına bakalım dedi ben adet olmayı beklerken olmadım meğersem hamileymişim o çayın etkisi oldumu bilmiyorum bi araştır istersen