Kisti olanlar genellikle soğan kürü kullanıyor diye biliyorum. Genellikle de memnun kalmışlar denemediysrniz deneyin derimKadinlar kulubunde duydum.bende hayit tohumunu kist var bende iyi gelir mi ki bende merak ettim cidden arastirayim..
Doktora sormaya da çekiniyorum dalga geçer fala diye doktorlar pek sevmez böyle otları falan. Belki burda herşeyi normalken kullanıp hamile kalan vardır diye sormuştumHayit hormonları düzene sokuyor adetlerin düzene giriyor fsh yuksek ise onu dusuryor dye duymstum bnm hormonlarda skinti var ben o yuzden kullanyrm ama normalde icilirmi blmiyrm ama hamilelik icin uygun ortami sagliyrmus sanirim sen genede net bilgi edin canm arstrmadan bsey yapma
Sor bnce ya bi zarari olmaz onu bnde bilmyrm vala kiz insallah vardir hamile kalan normalde Rabbm qonlumze qore vrsin insallh ne dym hayrlisiDoktora sormaya da çekiniyorum dalga geçer fala diye doktorlar pek sevmez böyle otları falan. Belki burda herşeyi normalken kullanıp hamile kalan vardır diye sormuştum
Bence cok korkcak bsey yok cnku arkadsa dediqim qibi bnm hormon skntim var ve yumurtalrm tembel hayittan once 15 gun bnde kullandim sogan suyu dktora kontrole gttiqimde yumurtalarin mukemmel demstiCanım soğan kürü kullandım adetim gecikti demişsin normalde düzenlimi adetlerin bende bugün başladım soğan kürüne normalde her ay 25 26 günde adet oluyorum şimdi bi tırstım
O ictikten sonra agizda kalan sogan kokusu beni benden aliyodu kndimden tiksinmistim yemn edrim ama bebislerimiz qelsin dye deqer benceİnşallah iyi gelir ya banada içmesi çok zor gerçekten
Canım benim önceki iki ay da 5 6 gün gecikmişti. Soğan kürü yaptığım ay 15 gün gecikti. Belki başka bir nedeni vardır. Sen kullan bence. Çünkü burada kürü yapıp faydasını gören çok kişi var. Adeti genelde erken getirdiğini söylüyorlar hattaCanım soğan kürü kullandım adetim gecikti demişsin normalde düzenlimi adetlerin bende bugün başladım soğan kürüne normalde her ay 25 26 günde adet oluyorum şimdi bi tırstım
Amin canım inşallah en kısa zamanda güzel haberşer alırız. Ne zamandır deniyorsun senSor bnce ya bi zarari olmaz onu bnde bilmyrm vala kiz insallah vardir hamile kalan normalde Rabbm qonlumze qore vrsin insallh ne dym hayrlisi
Cevremde sogan kürü kullananlar oldu bittikten sonra kanamalari oldu memnun kalmadilar ondan dolayi cekindim kullanmayaKisti olanlar genellikle soğan kürü kullanıyor diye biliyorum. Genellikle de memnun kalmışlar denemediysrniz deneyin derim
İnşallah işine yarar cnm normalde kokusuna bile tahammül edemediğimiz seyleri içiyoruz. Dualarımız kabul olur inşallahÇok soğumadan içilecekmiş cnm o yüzden kafama dikemiyorum birden bide Aslan pençesi çatı içiyorum bir haftadır bakalım iyi gelir inşallah
Sizde bi sorun varmıy dı acaba benim prolaktin yüksek ti ve polikistik over den şüpheleniyorum inşallah bizde biran önce mutlu haberi alırızHayıt tohumu otunu kullandığım ay hamile kaldım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?