Hayıt tohumu hakkında

cscscs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
129
133
53
35
Merhaba arkadaşlar. Ben hayıt tohumu kullanmaya başladım. Ama hormonlarım normal değerde. Kist de yok. Sadece hamilelik düşündüğüm için kullanıyorum. Ama ters bir etki yapar mı diye de korkuyorum açıkçası... Çünkü geçen ay soğan kürü yaptım ve sonraki adetim 15 gün geç geldi. Bu yüzden herşeye temkinki yaklaşıyorum. Sizce bir zararı olur mu. Hiçbir sorunu yokken hayıt kullanıp da hamile kalan var mı

Kadinlar kulubunde duydum.bende hayit tohumunu kist var bende iyi gelir mi ki bende merak ettim cidden arastirayim..

Kadinlar kulubunde duydum.bende hayit tohumunu kist var bende iyi gelir mi ki bende merak ettim cidden arastirayim..
Kisti olanlar genellikle soğan kürü kullanıyor diye biliyorum. Genellikle de memnun kalmışlar denemediysrniz deneyin derim

Hayit hormonları düzene sokuyor adetlerin düzene giriyor fsh yuksek ise onu dusuryor dye duymstum bnm hormonlarda skinti var ben o yuzden kullanyrm ama normalde icilirmi blmiyrm ama hamilelik icin uygun ortami sagliyrmus sanirim sen genede net bilgi edin canm arstrmadan bsey yapma

Doktora sormaya da çekiniyorum dalga geçer fala diye doktorlar pek sevmez böyle otları falan. Belki burda herşeyi normalken kullanıp hamile kalan vardır diye sormuştum

Doktora sormaya da çekiniyorum dalga geçer fala diye doktorlar pek sevmez böyle otları falan. Belki burda herşeyi normalken kullanıp hamile kalan vardır diye sormuştum
Sor bnce ya bi zarari olmaz onu bnde bilmyrm vala kiz insallah vardir hamile kalan normalde Rabbm qonlumze qore vrsin insallh ne dym hayrlisi

Canım soğan kürü kullandım adetim gecikti demişsin normalde düzenlimi adetlerin bende bugün başladım soğan kürüne normalde her ay 25 26 günde adet oluyorum şimdi bi tırstım

Canım soğan kürü kullandım adetim gecikti demişsin normalde düzenlimi adetlerin bende bugün başladım soğan kürüne normalde her ay 25 26 günde adet oluyorum şimdi bi tırstım
Bence cok korkcak bsey yok cnku arkadsa dediqim qibi bnm hormon skntim var ve yumurtalrm tembel hayittan once 15 gun bnde kullandim sogan suyu dktora kontrole gttiqimde yumurtalarin mukemmel demsti

İnşallah iyi gelir ya banada içmesi çok zor gerçekten

gerçekten zor inşallah biran önce mutlu haberi alırız

Canım benim önceki iki ay da 5 6 gün gecikmişti. Soğan kürü yaptığım ay 15 gün gecikti. Belki başka bir nedeni vardır. Sen kullan bence. Çünkü burada kürü yapıp faydasını gören çok kişi var. Adeti genelde erken getirdiğini söylüyorlar hatta

Soğan suyunun tadi gerçekten çok kötü. Ben hiç nefes almadan hepsini içiyordum en son da yine nefes almadan çikolata atıyordum ağzıma ancak öyle içebildim

Kisti olanlar genellikle soğan kürü kullanıyor diye biliyorum. Genellikle de memnun kalmışlar denemediysrniz deneyin derim
Cevremde sogan kürü kullananlar oldu bittikten sonra kanamalari oldu memnun kalmadilar ondan dolayi cekindim kullanmaya

Çok soğumadan içilecekmiş cnm o yüzden kafama dikemiyorum birden bide Aslan pençesi çatı içiyorum bir haftadır bakalım iyi gelir inşallah

Çok soğumadan içilecekmiş cnm o yüzden kafama dikemiyorum birden bide Aslan pençesi çatı içiyorum bir haftadır bakalım iyi gelir inşallah
İnşallah işine yarar cnm normalde kokusuna bile tahammül edemediğimiz seyleri içiyoruz. Dualarımız kabul olur inşallah

Hayıt tohumu otunu kullandığım ay hamile kaldım ben :)
Sizde bi sorun varmıy dı acaba benim prolaktin yüksek ti ve polikistik over den şüpheleniyorum inşallah bizde biran önce mutlu haberi alırız

Hayır bende hiçbir sorun yoktu ama 8 aydır olmuyordu sebepsiz. Bende bu formda okudum hayıt tohumu otunu yaptım hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…