Gebeliğe Hazırlık Hayıt otunu kullanan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde kuzenimde vardı çikolata kisti ameliyat olacağı ay hamile kaldı.hersey Allah'tan. Sen araştırma yaptın mı internetten neler iyi gelir diye
Yaptım sordum soruşturdum hayıt civanperçemi aslan pençesi ekstratları aldım İngiliz karbonatı aldım onları kullanıyorum bu ay da..soğan kürü 4 gün yaptım prolaktinimi yükseltti bal tarçın çörekotu yaptım bi ay nasip olmadı işte her ay bişey deniyorum Yumurta kalitesini arttırıcı takviyeye de adetin 2.günü başlıcam bakalım

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhabalar benim FSH de 9 çıktı bu değer cok mu yuksek acaba

MErhaba bende basladım hayıt tohumuna da 2 ay hıc bırakmadınız mı adet oluncada ıctınızmı bazıları yumurtlama donemınde bırakın demıste

Merhaba bende basladım hayıt otuna bazı yerlerde 2 ay ıcın dıyor sız 15 gun ıcmıssınız tam kullanım suresı ne
Bende bilmiyorum bunu ama 15 gün ara ile içilmesi daha doğru 15 içip 15 gün ara tekrar 15 gün çünkü iyiki bıraktım prolaktin 58 yükseldi ama diğer deperlerimi düzeltti prolaktin çokta sorun değil aslında ilacı var ama gebe kalmayı engeller yanlız

Ben kullandım bi işe yaramadı bende ne hayır ne aslanpençesi ne civanperçemi garip gurup herşeyi denediydim

Geçen ay Hayitı ilk kullandığımın ertesi günü regl olmuştum hem de 29.günde .Pcos olduğu için 35-40 günde 1 regl oluyordum. Bu ay Döngünün 26.gününde ovülasyon testinde pik gördüm. Takvime göre Bat 31 Aralık gözüküyor. Bu da 41.günde regl olmam demek.Şimdi yine hayit tohumu içmeye başlasam ne olur? Reglimi öne çeker belki diye istiyorum.Daha 3 gün önce yumurtam çatladığı için bir yan etki olur mu bebek falan oluşmaya çalışıyorsa?

Gebelik oluşursa zarar vere bilir içme adet olunca içersin benimde adetim 31 aralığa geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…