Yaptım sordum soruşturdum hayıt civanperçemi aslan pençesi ekstratları aldım İngiliz karbonatı aldım onları kullanıyorum bu ay da..soğan kürü 4 gün yaptım prolaktinimi yükseltti bal tarçın çörekotu yaptım bi ay nasip olmadı işte her ay bişey deniyorumBenimde kuzenimde vardı çikolata kisti ameliyat olacağı ay hamile kaldı.hersey Allah'tan. Sen araştırma yaptın mı internetten neler iyi gelir diye
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınYaptım sordum soruşturdum hayıt civanperçemi aslan pençesi ekstratları aldım İngiliz karbonatı aldım onları kullanıyorum bu ay da..soğan kürü 4 gün yaptım prolaktinimi yükseltti bal tarçın çörekotu yaptım bi ay nasip olmadı işte her ay bişey deniyorumYumurta kalitesini arttırıcı takviyeye de adetin 2.günü başlıcam bakalım
Aminnn canım amin kimin hayırlı ne dileği varsa kabul etsin rabbimHakkında hayırlısı olsun arkadaşım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben maydanoz la 3 kere gebe kaldım çok iyi bir şey benceKiste en iyi gelen maydonoz kaynatıp içmek emin ol
Merhabalar benim FSH de 9 çıktı bu değer cok mu yuksek acabaCanım yeminle endişelerim umut oldun benim pco var lh 5 fsh 9 çıktı fsh öyle çıkınca tedaviye başlayamadım bende sabah akşam kaynamış bir bardak suya bir tatlı kaşığı hayıt koydum 10 dk demledim hafif ılıyınca içtim sabah akşam 15 gün oldu işte sen adet olana kadar mı devam ettin
Yaşa göre referans aralığı varmış bu değerin ben 24 yaşındayım yüksek dedi bana drMerhabalar benim FSH de 9 çıktı bu değer cok mu yuksek acaba
Himm anladım 31 yaşındayım ben ama henuz doktorumla görüşmedim acaba benim referans degerim nedirYaşa göre referans aralığı varmış bu değerin ben 24 yaşındayım yüksek dedi bana dr
Senin iyi sanırım kağıtta yazıyor mu bakayımHimm anladım 31 yaşındayım ben ama henuz doktorumla görüşmedim acaba benim referans degerim nedir
Himm anladım 31 yaşındayım ben ama henuz doktorumla görüşmedim acaba benim referans degerim nedir
Cok tesekkur ederim canim düşürmek içi ilaç verdi mi doktor acabaEki Görüntüle 2717084
Seninde iyi canım sınırlar bunlar
Vermedi hayıt otu çayı içtim adet olunca tekrar kan vereceğimCok tesekkur ederim canim düşürmek içi ilaç verdi mi doktor acaba
Bende hayita başladım nasıl içtiniz acaba kaç gün içiliyorVermedi hayıt otu çayı içtim adet olunca tekrar kan vereceğim
15 gün sabah akşam içtim adetin son günü başladımBende hayita başladım nasıl içtiniz acaba kaç gün içiliyor
MErhaba bende basladım hayıt tohumuna da 2 ay hıc bırakmadınız mı adet oluncada ıctınızmı bazıları yumurtlama donemınde bırakın demısteCanım merhaba bende hayıt tohumu kullandım. Benim kan değerlerim o kadar kötüydü ki doktor altı ay doğum kontrol hapı kullanmak zorundasın felan dedi. Velhasıl kelam bende bu otu buldum sabah bir bardak akşam bir bardak içtim 2 ay düzenli kullandım. Adetin ikinci günü tekrar kan verdim doktoruma gösterdiğim zaman şok oldu. Sen ne kullandın ne iyi geldi bu kan değerlerine diye. Yani ne problem varsa iyi geliyor zaten kadın hastalıklarında kullanılan ilaçların hammaddesinde mevcut diyorlar umarım Umut olurum sana bol şans :)
Merhaba bende basladım hayıt otuna bazı yerlerde 2 ay ıcın dıyor sız 15 gun ıcmıssınız tam kullanım suresı ne15 gün sabah akşam içtim adetin son günü başladım
Bende bilmiyorum bunu ama 15 gün ara ile içilmesi daha doğru 15 içip 15 gün ara tekrar 15 gün çünkü iyiki bıraktım prolaktin 58 yükseldi ama diğer deperlerimi düzeltti prolaktin çokta sorun değil aslında ilacı var ama gebe kalmayı engeller yanlızMerhaba bende basladım hayıt otuna bazı yerlerde 2 ay ıcın dıyor sız 15 gun ıcmıssınız tam kullanım suresı ne
Gebelik oluşursa zarar vere bilir içme adet olunca içersin benimde adetim 31 aralığa geliyorGeçen ay Hayitı ilk kullandığımın ertesi günü regl olmuştum hem de 29.günde .Pcos olduğu için 35-40 günde 1 regl oluyordum. Bu ay Döngünün 26.gününde ovülasyon testinde pik gördüm. Takvime göre Bat 31 Aralık gözüküyor. Bu da 41.günde regl olmam demek.Şimdi yine hayit tohumu içmeye başlasam ne olur? Reglimi öne çeker belki diye istiyorum.Daha 3 gün önce yumurtam çatladığı için bir yan etki olur mu bebek falan oluşmaya çalışıyorsa?
Teşekkür ederim. Tabi nasıl etkiler olabilceğini bilmiyoruz. İçmiyorum şu an. Regl olup olamama durumuna göre başlarım artık.Gebelik oluşursa zarar vere bilir içme adet olunca içersin benimde adetim 31 aralığa geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?