Gebeliğe Hazırlık Hayıt otunu kullanan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkskl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
2.178
978
123
Kızlar hayıt otu çayını kullandınız mı şuan içiyorum 15 gün oldu bırakmalı mıyım yoksa adet olana kadar devam mı etmeliyim netten baktım sadece nasıl yapıldığı sabah akşam içildiği yazıyo sizler kaç gün kullandınız ve faydasını gördünüz mü ben fsh yüksekliği olduğu için kullanıyorum cevaplarınızı bekliyorum

Bitkisel kürler 15 gün sonra bırakılıyor sağlık için, sonra gelecek ay tekrar başlanıyor benm bildiğim

Bitkisel kürler 15 gün sonra bırakılıyor sağlık için, sonra gelecek ay tekrar başlanıyor benm bildiğim
Bende öyle biliyorum canım soğan suyu maydanoz felan bunlar 15 gün yazıyo bunda yazmayınca merak ettim bugün son kez içer bırakırım teşekkürler

Canım merhaba bende hayıt tohumu kullandım. Benim kan değerlerim o kadar kötüydü ki doktor altı ay doğum kontrol hapı kullanmak zorundasın felan dedi. Velhasıl kelam bende bu otu buldum sabah bir bardak akşam bir bardak içtim 2 ay düzenli kullandım. Adetin ikinci günü tekrar kan verdim doktoruma gösterdiğim zaman şok oldu. Sen ne kullandın ne iyi geldi bu kan değerlerine diye. Yani ne problem varsa iyi geliyor zaten kadın hastalıklarında kullanılan ilaçların hammaddesinde mevcut diyorlar umarım Umut olurum sana bol şans :)

Canım yeminle endişelerim umut oldun benim pco var lh 5 fsh 9 çıktı fsh öyle çıkınca tedaviye başlayamadım bende sabah akşam kaynamış bir bardak suya bir tatlı kaşığı hayıt koydum 10 dk demledim hafif ılıyınca içtim sabah akşam 15 gün oldu işte sen adet olana kadar mı devam ettin

Evet canım kan değerim düzelene kadar adetliyken bile içtim kilo bile verdiriyor. Emin ol pco korkulacak bir şey değil lütfen kendini kasma . Stres çok etkiliyor . Adetliykende iç hiçbir problem teşkil etmez

Evet canım kan değerim düzelene kadar adetliyken bile içtim kilo bile verdiriyor. Emin ol pco korkulacak bir şey değil lütfen kendini kasma . Stres çok etkiliyor . Adetliykende iç hiçbir problem teşkil etmez
Fazlası zarar yapar diye korkuyorum açıkcası pco dan korkmuyorum onunla gebe kalan çok sadece fsh daha fazla yükselir diye korkuyorum

BEn de hayıt tohumu ekstresi kullanıyorum 3 adet dönemi düzenli kullan dediler yüksek değeri düşürüyormuş düşük değeri yükseltiyormuş değerleri olması gerekene getiriyormuş benim değer değil de kistim olduğu için kullanıyorum bide 1 haftalık İngiliz karbonatına başladım bakalım inşallah işe yarar

Kiste en iyi gelen maydonoz kaynatıp içmek emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…