Nasil kullanmak gerekiyor bende kullanabilir miyim..Aksine kistleri eritiyor ve bir çok insanın hamile kalması için uygun ortamı sağlıyor. Düzenli kullanan bir kaç arkadaşım bu yolla gebe kaldı
Merhabalar yaklaşık olarak 5 aydır bende hayıt tohumu kullanıcısıyım. Sorunsuz düzenli olarak adet görüyorum. Yüzümdeki kalın tüylere bile etkisi oldu.
Adetken icilor mi bugum aktara sordum kaynatacaksin demedi tohumya zaten hap gini atacaksin agzina dedi günde 1 tane analamdim sende farkli diyirsunAktardan hayıt tohumu aldım 20 TL lik almıştım hala kullanıyorum. Ben akşamları yemekten sonra içiyorum. İçeceğim bardakla suyu ölçüp cezvede kaynatıyorum 1 çay kaşığı tohumu kaynayan suya atıyorum bir iki kaynar geldikten sonra kapatıyorum. Cezveninde ağzını kapatıp 15 dakika bekliyorum. Daha sonra süzüp içiyorum.
Merhaba, bende 3 gündür kullanıyorum. benim fsh yüksek. İlaçsız adet olamıyorum. Saraçoğlunun sitesinden almıştım.
Ancak içmekte çok zorlanıyorum. Tadı kötü. İçerken boğazımda yanma yapıyor. Sizde de oluyor mu
ben adetken birer gün arayla içiyorum ama ilk defa duydum hap gibi iç diyeni ayrıca kaynatmıyorum demleme usulü yapıyorum Su kaynadıktan sonra 1 çay kaşığı atıp ocağı kapatıyorumAdetken icilor mi bugum aktara sordum kaynatacaksin demedi tohumya zaten hap gini atacaksin agzina dedi günde 1 tane analamdim sende farkli diyirsun
Anladim bana bugun bi arkadas oyle dedi hayitla gebe kalmis..ben hic ilac kullanmadim dediben adetken birer gün arayla içiyorum ama ilk defa duydum hap gibi iç diyeni ayrıca kaynatmıyorum demleme usulü yapıyorum Su kaynadıktan sonra 1 çay kaşığı atıp ocağı kapatıyorum
İnşallah sanada şifa olur canımAnladim bana bugun bi arkadas oyle dedi hayitla gebe kalmis..ben hic ilac kullanmadim dedi
Merhaba hayit suyunu uyguladiktan sonra sonuç nasıl oldu acaba faydasını gördünüz mü??Kizlar ben hazir suyunu aldim onu iciyorm herqun bi faydasi oldumu daha bilmyrm ama 3 ay icicem surekli duzenli kullandin mi etki ediyormus ekim 4 te hormon tahlillerimi yaptrcam tekrar fsh yuksek bnm bakalm sonuc ne olucak cok merak ediyorm szede yazarim burdan sonucunu