- 14 Ocak 2018
- 2
- 6
- 32
Merhaba arkadaşlar ben madde madde hayıt tohumu deneyimlerimi yazacağım önce olumlulardan başlayayım.
Olumlu etkileri;
• Çene bölgemde çıkan uzun siyah ve üç telden oluşan napsam geçiremediğim tüyler döküldü ve tekrarlamadı bununla birlikte bbacak ve göbek bölgemdeki tüyler de döküldü ve hala çıkmadı
• Adetlerim artık sancısız ve normal kanamalı şekilde
• yumurtlama dönemlerimi daha rahat hissedebiliyorum (önceden asla anlamıyordum)
• akıntılarım durdu
• aşırı idrara çıkma problemim vardı bu bir rahatsızlıktı ondan kurtuldum
• iştahımı daha kontrol altında tutabilir hala geldim
• sabahları daha dinç uyanmaya başladım
• göbek bölgemde ki aşırı yağlanmadan kurtuldum
Son olarak önerdiğim Pko lu bir arkadaşım da ilk kullandığı ay ilaçsız bir şekilde regli oldu ve ikimiz de hala kullanıyoruz
Olumsuz etkisi;
• reglim 3 gün sürerdi hayıt tohumundan sonra 6 güne uzadı
İşte bende ki değişimlerin hepsi bu şekilde. Umarım sizler de faydasını görürsünüz
Olumlu etkileri;
• Çene bölgemde çıkan uzun siyah ve üç telden oluşan napsam geçiremediğim tüyler döküldü ve tekrarlamadı bununla birlikte bbacak ve göbek bölgemdeki tüyler de döküldü ve hala çıkmadı
• Adetlerim artık sancısız ve normal kanamalı şekilde
• yumurtlama dönemlerimi daha rahat hissedebiliyorum (önceden asla anlamıyordum)
• akıntılarım durdu
• aşırı idrara çıkma problemim vardı bu bir rahatsızlıktı ondan kurtuldum
• iştahımı daha kontrol altında tutabilir hala geldim
• sabahları daha dinç uyanmaya başladım
• göbek bölgemde ki aşırı yağlanmadan kurtuldum
Son olarak önerdiğim Pko lu bir arkadaşım da ilk kullandığı ay ilaçsız bir şekilde regli oldu ve ikimiz de hala kullanıyoruz
Olumsuz etkisi;
• reglim 3 gün sürerdi hayıt tohumundan sonra 6 güne uzadı
İşte bende ki değişimlerin hepsi bu şekilde. Umarım sizler de faydasını görürsünüz