- 14 Ocak 2018
- 2
- 6
- 32
Canım bende sanırım pko var yanı doktor korkutmak ıstemedı gorudm dedı ama neyse bende 1 haftaya yakın hayıt tohumu ıcıyorum aktarda satılıyo sabah aksam 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kasıgı koyuyosun 15 dk demlenmesını beklıyosun ve benım adetım bugun bıttı kasıklarımda boyle hareketlenmeler var hıssedıyorum bırde anne olmak ıstıyosanda ; aktara macun yaptırdım ıcınde ; adacayı corek otu cıvanpercemı aslan pencesı hayıt tohumu ve bal var 70 lıra ve bunu satan onca ınstda adam var kullanan 1. 2. Ayında hamıle kalmıs bende yarın aksam bısmıllah deyıp baslıcmakızlar pcos hastasıyım hayıt otu tohumu kullanmak istiyorum nasıl kullanıldığı nerden temin edildiği yan etkileri iyi yönde etkileri nedir tecrübe edenler yardımcı olabilir mi ??
Canim hayit tohumuna başlamamız gereken birgün var mi yoksa herhangibir gün başlanabilir mi? Bir de tohumu dövdükten sonra mi demlemek gerekiyor. Bazı yerlerde dövmek gerektiğini okudum. Aktardan yaptırdığın bu karışımın oranlarını biliyorsan paylaşır mısın bizde yaptıralım. Insallah şifa isteyen herkese şifa olsunCanım bende sanırım pko var yanı doktor korkutmak ıstemedı gorudm dedı ama neyse bende 1 haftaya yakın hayıt tohumu ıcıyorum aktarda satılıyo sabah aksam 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kasıgı koyuyosun 15 dk demlenmesını beklıyosun ve benım adetım bugun bıttı kasıklarımda boyle hareketlenmeler var hıssedıyorum bırde anne olmak ıstıyosanda ; aktara macun yaptırdım ıcınde ; adacayı corek otu cıvanpercemı aslan pencesı hayıt tohumu ve bal var 70 lıra ve bunu satan onca ınstda adam var kullanan 1. 2. Ayında hamıle kalmıs bende yarın aksam bısmıllah deyıp baslıcma
Merhaba canım hayıt tohumunu adetlıyken ıcıuosun sabah aksam ama aktardan yaptırdıgın macunu kullancagın ıcın hayıt ıcme agır gelıyor ve buarada hamıleyım Bunları yaptıgım ay hamıle kaldım aktara malzemeyı verıyosun senın ıcın yapıyorCanim hayit tohumuna başlamamız gereken birgün var mi yoksa herhangibir gün başlanabilir mi? Bir de tohumu dövdükten sonra mi demlemek gerekiyor. Bazı yerlerde dövmek gerektiğini okudum. Aktardan yaptırdığın bu karışımın oranlarını biliyorsan paylaşır mısın bizde yaptıralım. Insallah şifa isteyen herkese şifa olsun
Cevap verdiğin için çok sağol canim. Hayıta başladım bugün 1 ay kullanayim artik. Adetin son gunu basladim işe yarar insallah. Bir dahaki ay da macuna başlarım artik. Hamile olmana çok sevindim böyle haberlere kendim kadar seviniyorum. Insallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun.Merhaba canım hayıt tohumunu adetlıyken ıcıuosun sabah aksam ama aktardan yaptırdıgın macunu kullancagın ıcın hayıt ıcme agır gelıyor ve buarada hamıleyım Bunları yaptıgım ay hamıle kaldım aktara malzemeyı verıyosun senın ıcın yapıyor
Sagol canım benım ama adete yakım tarıhlerde hayıt tohumu ıcmeyı bırak eger hamıle kalırsan dusuk yapma sakın meryem suresı oku hergun bıtane 41 gun boyunca ben onuda okuyodum oda vesıle olduCevap verdiğin için çok sağol canim. Hayıta başladım bugün 1 ay kullanayim artik. Adetin son gunu basladim işe yarar insallah. Bir dahaki ay da macuna başlarım artik. Hamile olmana çok sevindim böyle haberlere kendim kadar seviniyorum. Insallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun.
Tamam canim sagolasin. Insallah hamile kalırsam buradan yazarim bende. Dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmusSagol canım benım ama adete yakım tarıhlerde hayıt tohumu ıcmeyı bırak eger hamıle kalırsan dusuk yapma sakın meryem suresı oku hergun bıtane 41 gun boyunca ben onuda okuyodum oda vesıle oldu
cnm gözün aydın nasıl kullandın lac defaMerhaba arkadaşlar ben kullandım yumurtlama gerçekleşmiyor demişti dr um bu yüzden hamile kalanıyordum 1 ay demleyerek içtim tohumu ve o ay hamile kaldım
Adetken başladım içmeye yumurtlama zamanına kadar içtim günde 1 su bardağı demleme yaparak cnm ilk hamileliğimde hayıt otu ve klomen kullanmıştım 2 hamileliğimde hayıt otu ve çörek otu kürü yaptım inşallah sizlerede faydası olurcnm gözün aydın nasıl kullandın lac defa
Ben hayıt tohumunun nasıl içileceğini çok araştırdım ama, kimisi dövün öyle için diyor. Kimisi sıcak suya 1 tutam atın öyle için diyor. Daha başlayamadım o yüzdenMerhaba bende hayıt tohumu içiyorum arada soğan suyu da içiyorum ama bende kahverengi lekeler geliyor içince size de aynı şey oluyor mu? Gerçi geçen sene açılmış konu ama cevap veren olursa sevinirim
Ben hayıt tohumunun nasıl içileceğini çok araştırdım ama, kimisi dövün öyle için diyor. Kimisi sıcak suya 1 tutam atın öyle için diyor. Daha başlayamadım o yüzden
Ben ilk ezip öyle içiyordum sonra üşendim 1 çay kaşığı çay demler gibi attım. 10 dk demleyip süzüp içtim canım.