Benimde sadece testosteron bir tık yüksek diğerleri de normaldi ama korktum bi bendeDegerlerinizi görmeden yapmayın ben degerlerimi topladım değerlerim normldi inşallah bir şey olmamıştır
Siz ne zaman gideceksiniz doktora merak ettimDegerlerinizi görmeden yapmayın ben degerlerimi topladım değerlerim normldi inşallah bir şey olmamıştır
Benim fsh değerim 15 ti. 4 5 ay hayıt macunu kullandım 8 e kadar düştü. Lh da en son 13 e çıkmıştı şuan 6 ya düştü. Ben faydasını gördüm. Düzenli kullanım önemli. İşe yaramadı diyenler genelde 1 ay ya da daha az kullanıp bırakıyorlarKimi faydalı diyo kimi zararlı diyo bilemedim
Maşallah ne güzel düşüş görmüşsünBenim fsh değerim 15 ti. 4 5 ay hayıt macunu kullandım 8 e kadar düştü. Lh da en son 13 e çıkmıştı şuan 6 ya düştü. Ben faydasını gördüm. Düzenli kullanım önemli. İşe yaramadı diyenler genelde 1 ay ya da daha az kullanıp bırakıyorlar
Evet canım çok şükür düştü :)Maşallah ne güzel düşüş görmüşsünben sadece sıcak suda bekletip içiyorum yanlış mı yapıyorum acaba yoksa kaynatmak mi gerekiyor?? Şey dediler dinlediğim sohbette zaten hormon yükselsin veya düşsün diye değil gereken denge de kalsın diye içilir diyor adam kimyacı adam da sonuçta inanarak yapmak lazım
Testtestronu düşürdüğünü biliyorum benBenimde sadece testosteron bir tık yüksek diğerleri de normaldi ama korktum bi bende
Regl olmayı bekliyorum bu hafta içinde gidicemSiz ne zaman gideceksiniz doktora merak ettim
Çok açıklayıcı oldu içim rahatladı bi nebze Rabbım neler yaratıyor bizim için hamd olsun inşallah bize de şifa olur en kısa zamanda hayırlı haberler alırızzzz o zaman içmeye devamkeeEvet canım çok şükür düştü :)
Benim hacamat yaptırdığım bir abla var o bana tarifi verdi. Aktardan çektirdim evde balla karıştırdım kullandım. Suyunun da etkisi çok diye duymuştum ama hiç o şekilde kullanmadım. Hormonları dengeliyor. Benim bi arkadaşım var tanıdıkları bir prof a sormuşlar kadın hastalıklarında binbir derde şifa demiş. Hormon kist adet uzunluğu menopoz hepsine iyi gelir demiş.
Kuzenimde ilk kullandığı ay hamile kaldı. Tabi Allah on takdiri … hormonları dengede olan bile yumurta gelişimi için kullanıyor.
Evet yaratılmış olan her şeyin insanoğluna bir faydası var. Ben bir ay hormon ilacıda kullandım. Faydasını gördüm biraz ama çok kilo aldım. Zaten çok ilaç kullanmayı seven biri değilim o yüzden bir daha kullanmadım :)Çok açıklayıcı oldu içim rahatladı bi nebze Rabbım neler yaratıyor bizim için hamd olsun inşallah bize de şifa olur en kısa zamanda hayırlı haberler alırızzzz o zaman içmeye devamkee
Bende duphaston kullanıyorum 5 aydir falan bu ay birden şiştimEvet yaratılmış olan her şeyin insanoğluna bir faydası var. Ben bir ay hormon ilacıda kullandım. Faydasını gördüm biraz ama çok kilo aldım. Zaten çok ilaç kullanmayı seven biri değilim o yüzden bir daha kullanmadım :)
Amin inşallah Rabbim şifa versin
Adet düzensizliği için mi kullanıyorsunBende duphaston kullanıyorum 5 aydir falan bu ay birden şiştim